Voltaren sr 75 kas gevşetici diyorlar. Boynum biraz ağrıyor, ağrıyı geçirir mi ya da öylesine kullanılsa bir şey olur mu? Voltaren sr 75 kullananlar yorumları neler?

Voltaren sr 75 kas gevşetici diyorlar. Boynum biraz ağrıyor, ağrıyı geçirir mi ya da öylesine kullanılsa bir şey olur mu? Voltaren sr 75 kullananlar yorumları neler?

Voltaren SR 75 iltihap ve ateşin düşürülmesi için kullanılan bir ağrı kesici diyebiliriz.
Genelde bel ve boğun ağrısı, eklem ağrıları, eklem iltihabı ya da kas ağrıları için kullanılır. Dindirmediği ağrı kolay kolay yoktur. Bende baş dönmesi yaptı ama bünyeye göre değişir. Bana yan etki yaptı ama çok da işe yarıyor. Doktora danışmadan kullanmayın derim. Voltaren kullanan biri olarak yorumum böyle.
Gayet iyi bir ağrı kesici ve kas gevşetici bence kullan.
teşekkür ederim felç kalma riski felan var diyr okudum korkmuştum biraz
Yok öyle bişi herkes kullanıyor hasta olsun olmasın
muhteşem bir hap ama çok kullanma mideni haşat eder.
Cevap
3Cevap
Hemen Geçirir ama dikkat et elini gözüne falan değirme çok yakıyor ve boynunuda hafif yakıyor
tamam çok sağol teşekkürler
ewt kesinlikle kullan rahatlarsın geçmiş olsun bu arada
ya felç riski felan var yazıyor korktum ben de kullanmakla kullanmamak arasında kaldım sağol
Bu nasıl eczacılık? Dünden beridir voltaren alerjim olduğu için hastanedeyim. Sağlık bu kadar basit bir şey değil belki alerjisi vardır? Nasıl bu kadar rahat bir şekilde kesinlikle kullan dersin? Benim tüm vücudum düğüm düğüm olmasaydı bir şey olduğunu anlayamayıp felç kalabilirdim, ölebilirdim, bayılabilirdim. Bir sağlıkçının bu kadar basit cümleler kurarak milletin hayatını karartacak şeyler tavsiye etmesi kadar saçma bir şey olamaz.
Kas gevşetici bende kullandım boynum için ise yarıyor
Kas gevsetici ve agri kesici
İgneyse super etkili
hayır iğne değil hap
Öylesine mi :))
Gecirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?