Evet, Duact Kapsül burun akıntısı, soğuk algınlığı ve hapşırma tedavisinde sıkça kullanılır, doktorlar tarafından tavsiye edilir. Ama doktora muayene olmadan sadece eczaneye danışarak Duact kapsül kullanmamanızı, doktora muayene olarak reçete ettiği şekilde kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Ayrıca Duact Kapsül, mevsimsel alerjiler ve diğer ani gelişen alerji çeşitlerinde de doktorlar tarafından reçete edilen bir ilaçtır. Aç veya tok şekilde kullanılabilir. Sadece kullanım şeklini doktorun belirlemesine dikkat edilmelidir.
Eğer Duact Kapsül kullanımından sonra; - karın ağrısı, - nefes darlığı, - yutma güçlüğü, - ciltte kabarma ve kaşıntılar, - yüz, boğaz, dudak gibi bölgesel şişlikler tespit ederseniz zaman kaybetmeden doktora gitmenizi tavsiye ediyorum, çünkü bunlar Duact Kapsül'ün olası yan etkileridir.
O değil de Thalout mu ne vardı ilacın adını unuttum, o çok iyiydi, toz böyle. Ama Duact kapsül de kullanmıştım, o da soğuk algınlığında çok iyi geliyor.
Bir kaç gün önce hava değişimi çarptı. Ilık suya biraz limon sık ve burnuna çek inanılmaz bir yanma olacak ama çok iyi gelir. Doktora gidip ilaç yazdırmak istiyorsan o zaman Duact Kapsül yazdırabilirsin, tabi önce sor bir doktora, doz ayarını falan sana göre yapsın. Duact Kapsül soğuk algınlığı, burun akıntısı ve hapşırma tedavisinde kullanılır.
Kanka valla eğer şifayı kaptıysan hiç bir ilaç etki etmez, ilaç içsende 1 haftada iyileşirsin, ilaç içmesende. Ben ilaç kullanmayı sevmiyorum, o yüzden kendi kendine geçiyor
En İyi Cevaplar