Dudaklara ise nivea nemlendirici renksiz olanından.
Zoretanin, Roaccutane sivilce ilaçları kullananlar tedavi süreciniz nasıl?
Dudaklara ise nivea nemlendirici renksiz olanından.
5-6 Ay kadar kullandım .. Zorlu bir süreç değildi benim için . El , yüz,dudak vs kurumalarına karşı sürekli krem kullandım .Sütlü kremler. Hiç zorlanmadım. Yüzüm gerçekten çok iyi geldi. Sık tedaviye de gittim rahatsızlık olmasın diye. Ama zor bir ilaç bunu kullanıcaksan bu aylarda kullanacaksın yazın seni zorlar.. İyice tedavi ol ve başla sağlıklı sürdürebilirsen harika sonuçlar alacaksın..Şimdiden geçmiş olsun .
teşekkürler sağol
Bende 3 sne önce kullanmıştım yarım bıraktım doktor bırak demeden düzelmişti yüzüm. Şimdi yine tekrarladı çok fena yüzüm 2 aydır zoretanin kullanıyorum. Kuruluk yapıyor yorgunluk yapıyor ama sonucu çok iyi her ay kontrole gitmek lazın düzenli olarak. Doktor bırak demeden de sakın bırakma.
yok bırakmam zaten. önce kontrol.. 5.ayıma gireceğim yarın inşallah. 4 kutu daha kaldı bitirmem gereken..
Yüze nemlendirici kullanıyor musun iyi geliyo mu. Bana vermedi doktorum.
evet kullanıyorum. bana da doktor vermemişti ama ben eczaneden aldım.. doktoruma sordum kullanabilirsin iyi dedi.. nemlendiricinin ismi excipial hydro.. hem yağsız hemde su bazlı bir nemlendirici.. yağlı ve sivilceli bir cildi nemlendirmede birebir
Bende 3-4 ay kadar roaccutane kullandım, onu bulandan allah razı olsun, ara ara yine çıkıyor ama 20 li yaşlar kadar değil :) bu sivilce işi sabır isteyen bir süreç, bekleyeceksin, sabredeceksin :( başka yolu yok
Dudak nemlendiricisi, yüz kremi ya da nemlendirici sabunla desteklemen lazım bunları kullanırsan bir sıkıntın kalmaz. Bu arada güneşten sakınmayı ve bol su içmeyi de ihmal etmemek lazım :)
Cevap
3Cevap
roaccutan kullandım..çok ağır bi ilaç tavsiye etmem..yüzünün her yanı kuruyor..ve öcü oluyosun sanki :)
18 yaşımdayım acnegen kullanıyorum 1 ay bitti yüz kızarıklığı aşırı var
benim sivilcelerim geçti.
aramizda doktor yok malesef. :(
güzel bi ilaç.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar