Roaccutane tedavisi sorunsalı?

Yaklaşık 4 5 senedir büyük sivilce sorunu yaşıyorum çıban boyutunda. Her türlü antibiyotik ve sivilce kremlerini denedim ama bir türlü sonuç alamadım. Hep geçici oldu. Sırtımda, sinemde, yüzümde sivilceler çıktı. Abartılacak kadar değil 5-10 arası sivilcem oldu ve hep büyük irinli tarzdaydı. Sırtımda çıbanlar çıktı. Kafa derimde irinli büyük sivilce oldu. 2 senedir böyle böyle katlandım. Cildim çok yağlı sivilce üretiyor. Dün özel bir dermatoloji hekimine gittim ve bana birinci basamağı geçmiş yanıt alamamışsın artık roaccutane deneyebiliriz dedi. Cildin daha iyi olacak dedi ve olası yan etkileri anlattı. Bugün aile hekimime gittim yüzünde herhangi bir sorun yok roaccutane kullanman gereksiz olur dedi. Hemşirelerde bilhassa gerek olmadığını belirtti. Yaşım 20. Günlük 30 mg başlayacak doktorum. Sorum şu; sizce gerçekten başlamama gerek var mı? Yoksa araştırma yapmalı mıyım? Ve cildi yaşlandırıyor gibi bir takım şeyler yazıyor internette. Ne kadar doğrudur bu yazılanlar? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Roaccutane tedavisi sorunsalı?