Sakal çıkarmak için en etkili doğal yöntemler nelerdir kaç güne bir tıraş olmalıyım
Sakal çıkmayan bölgelerde nasıl tüy çıkartırım ve sakalları sıklaştırabilirim
Yaşım 18
Aga benmde 18 faul biyik ve cenede cikiyo faul cene arasi bos yanaklardada tuy var beklicen zamanla cikar abuk subuk seylere gerek yok akisina birak
Aynen öyle favori bölgesinde var kıllanma bıyık bölgemde çenemde çene arasında yok maalesef.
Aynen öyle benim arkadaşım 18 yaşında artık sakal serumumu yoksa sarımsak mı ne kullanmış hacı hoca gibi sakalları gür çıkıyor. Ben doğal kendiliğinden çıkmasını bekliyorum.
senin gibi tüysüz bir arkadaşım vardı minoxil mi ne bir acayip serum kullandı şimdi sakalı var :D
Köse değilim ailede çok şükür köselik yok babamın bıyıkları çok gürdü sakallarıdı öyle ama sakalları sürekli keserdi. Sadece bıyıkları düzgün ve çok sıktı güzel duruyor. Banada kirli sakal yakışacağını düşünüyorum.
Sarımsak falan diyolardı
Cevap
5Cevap
Askeri beklemeni tavsiye ederim
Askerde hergün mü tıraş oluyorlar her sabah ? :D
Kolayla tras oldugumi biliyorum sular kesik her sabah :)
:D :D
Badem yagi ve sarımsak
Peki tatlı badem yağımı almalıyım?
badem yağı sarımsak ve bol bol traş ol :)
Ailede köselik yok babamın bıyıkları çok sık ve iyiydi hiç kirli sakal bırakmazdı sürekli bıyık bırakırdı yalnız çok yakışıyor banada kirli sakal yakışacağını düşünüyorum esmerim.
yakışır 1 yıla toparlar iyice böyle yaparsan.
Çocuk benle yaşıt bir arkadaşım sakalları çok sık ve gür büyük ihtimalle çıkması için ya serum kullanmıştır ya da sarımsak ben doğal kendiliğinden çıkmasını bekliyorum.
jiletle traş ol o zaman çıktıkça
Sarımsak sür :)
:D sarımsak gerçekten işe yarıyor mu denediniz mi?
Ben denemedim ama kuzenim yapmıştı baya. Bende hala sakal fazla yok ama onda epey var. Kararı sen ver artık
en iyisi bekle
Kaç günde bir tıraş olmalıyım hızlı ve sık çıkması için sakalımın.
Jiletle al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar