Cok kotu oldugum yilda her uyudugumda gelirdi. Neden boyle bisi oldugunu anlamazdim ama sonra fark ettim ne kadar kotu biri oldugumu. İyi biri olmaya calistim tovbe ettim. Degismeye calistim bide o kadar alismistimki karabasanin gelmesine artik sey diyodum lutfen bugun gelme rahat uyumak istiyorum. ya da sey diyodum gel istersen gel umrumda degil alistim artik. Ama iyi biri oldugumda ki bazi yonlerden iyi biri oldum. Gitti kendi kendine o zmndan sonra bir daha hissetmedim onu. Ama korkunctu ilk oldugunda öldum sandim. eger sizede geliyosa biseyleri yanlis yapiyo olmalisiniz bosuna olmaz bu olay.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündüzdü karabasan uğradığında bana hep şaşırırdım anlatanlara falan ama geçen sene bir gün rahatsızım biraz evde uyuyakalmışım ama ev boş annemler falan kimse yok sonra boğuluyorum resmen uyanığım ama uyanamıyorum :o biri boğuyor sanki sonra birden çelik kapı şak diye açılıp annemler geldiğinde uyandım ve gitti neyse o şey işte off çok kötüydü ya :( :( :(
07 Yorumla
bir kere tek oldu. sabah namazı sıralarıydı. sahur için kalkmıştık. tekrar uyuduğumda olmuştu. ama gerçekten uyanık mıydım yoksa uykuda mıydım bu kadar zaman geçti daha çözebilmiş değilim
02 Yorumla
gecen geldı yumruk attım #D
011 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
1 kere oldu ama uyanık mıyım değil miyim anlamadim. Karabasan gibide değildi. 3 kez uyanmaya çalıştım 3unde de uyandigimi sanip devam etti. Yatagin ustunden biraz havaya kalkmis gibiydim. Cok tuhafti uyandigimda yine rüyadayim sandim hatta bir süre.
00 Yorumlawww.komikcapsler.com/.../karabasan.jpg
Gülelim diye atıyorum hemen saldırmayın :D
Uyku felci o yok öyle birşey...11 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ZDQAbZ.jpg
bundan bahsedıyosan şükür basmadı :D47 Yorumla- +1 yıl
ahahah iyiymiş :D:D
- +1 yıl
Ben atıcaktım oldu mu şimdi😑
- +1 yıl
@toutlemonde burada hızlı olan kazanır :D:D
- +1 yıl
İçimde kaldı :D
- +1 yıl
@neolmasın yıne naptım da üzdüm birilerini
Karabasan degil o cin.. karabasan diye birsey yok. 2. Reel boyutu yani cinlerin boyutunu gordugumuz andir. Uykuyla uyaniklik arasinda olur
28 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sacmaa :D ikiside degil
- +1 yıl
Aynen tam uykuya dalacağım sırada olmustu doğru söylüyosun sabaha karsi uyuyacaktım bastı tam o sırada sabah ezanı okununca rahatlamıstım
- +1 yıl
Peki sen biliyo gibisin birsey sorucam bu yatalta birseyler yiyip içtikten sonra nimete saygısızlıkdan sonra olan birseymi çünkü ben o gün bunu da yapmıstım böyle de bir söylenti var
- +1 yıl
Bakin cinler hakkinda az cok bildiklerimi
yaziYim
Gece yataginda yemek yiyerek uyuduysan o yemegin kirintilarini yemek icin dibinize girerler.
Gece tuvalete kalktiysaniz. Yataga geri yatarken destur bismillah diyerek yatagin ustunden elinizle sanki onlari iter gibi elinizi itiniz. Sicak yatagi cok severler. Ve eger onlarin cocuklarinin ustune yattiysaniz sizi uyutmazlar sabaha kadar.
Uykula uyaniklik arasinda onlarin boyutunu gorebilir ama ruya sanarsiniz. Onlari oldukca cirkun ve korkunc gordugunuz icin ruyanizda size satabilirler. Ve bagiramazsiniz korkudan sesiniz kiisilir cunku cirkinlerdir bizim gozumuze gore..
AMa unutmayin nas ve felak suresinin ve ayet el kursinin okundugu yerde duramazlar kacarlar. Uyumadan bunlari yapiniz.
Ve ne zaman neyden korkansa. Kork aklinda hep su ayet bulunsun yeter
Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh (hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm (azîmi).
+1 yılGenelde innsanin sıkıntılı zamanlarinda basina gelen bir durum.
Bir kez yasadim.06 Yorumla- +1 yıl
Cok stresli ve uzgun donemler.
İlaveten aglayarak gozu yasli uyuma durumunda da olmasi yuksek ihtimal. - +1 yıl
Muhtemelen.
Soyledigim gibi ben de bir kez yasadim ve hayatimin en kotu gununde. - +1 yıl
Amin.
+1 yılKarabasan basmadida. O hep ucurumdan dusmeler bitiriyor beni :(
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ama hep dusuyorum. bir tecrube kazanipta tutunamadim hic :(
Al bir kruvasan ye
4.bp.blogspot.com/.../kruvasan-tarifi--.jpg08 YorumlaSağlık konusunda 486 cevap paylaştı. Kalbimi siksyr uyanamiyorum nefes alamiyorum karabasan oysa skntili donemlerde basti bir kac kez :(
03 Yorumla
+1 yılbir kere oldu bana bir - iki yıl önce çok fenaydı. göğsüme öküz oturmuş gibi hissediyodum ve kıpırdayamıyordum
03 Yorumla- +1 yıl
valla sıkıntı umarım bir daha başımıza gelmez
+1 yılkarabasan dıye bişi yok. beynın kaslara hukmedemedıgı ıcın oluyor bı sure room da kalıyorsun yanı beynın uyanıyor fakat kasların uyanmıyor o yuzden kaslara söz geçiremiyorsun ve bı heyecan yapıyorsun. kısa bir felç gibi bişi işte
00 Yorumla
+1 yılGece gündüz fark etmez, tıptaki ası uyku felcidir , araştır
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılbizim düzenli bir ilişkimiz var ya arada güreşiyoruz falan. grekoromen sanki p*ç :D
00 YorumlaEwet, banada oglen civarı gelmisti..
Mal ya, hep diyorum "Karabasan dedigin gece gelir, bunadın mı?" ama işte..00 YorumlaGercekte Rem uykusu oldugu icin gecesi veya gunduzu farketmiyor yeterki yari uyu yari uyanik ol..
00 Yorumla
+1 yıldüzgün yatarsan bişey olmaz. Askerdeyken çok oluyordu şimdi evdeykende ayaklarımı bir yerlere atıp darma dağın yatarsam oluyor.
00 YorumlaSağlık konusunda 887 cevap paylaştı. bogazımı sıkar gibiydi
üçgen şapkası vardı
simsiyahtı..05 YorumlaAllahtan arkadaslarla ayni evdeyiz birbirimizi uyandiriyoruz :D yoksa uzun surmesi korkunçç :D
04 YorumlaDini olarak haram kilinan sekilde uyuyanlarda olur sirt ustu uyuyorsan basar
00 Yorumla
+1 yılcok yorgunken, kan dolasimin olmadigi zaman uyku felci olursun, karabasan diye bisi yok.
00 YorumlaUyku felci demek istedin heralde , en az 10 kere başıma gelmiştir, şunu farkettim sırtüstü Yatmaz isem bişey olmuyor.
00 Yorumlaküçükken basmıştı 6 7 yaşında falanım rüya gibi hatırlıyorum anama sesleniyorum duymamış kadını nerdeyse dövecektim nasıl duymazsın diye :D
01 YorumlaBana basacak karabasanın 7 sülalesine kabus gibi çökerim.
00 Yorumla
+1 yılSen buna bilimsel yönden mi inanmak istiyorsun yoksa metafizik yönünden mi?
00 Yorumla
+1 yılBabadook filminden sonra gözümde hiç bir karizması kalmadı. Filmin sonunda ev sahibiyle kommensalist yaşayıp solucanla besleniyordu.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO karabasaan sana abone olmus isi biliyor kime basacagini iyi biliyor ama onun gozu ciksin ki sana iyi bir basamamis
00 Yorumla- Sağlık konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılOna yaptiginin onur kirici davranis oldugunu, ve bir daha yapmamas gerektigini soyle
00 Yorumla
+1 yılben onlara basıyorum gelince
01 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇoook. Kanka gibi olduk biz onunla.
01 Yorumla - Sağlık konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yıluyku felci la işte :D ne karabasanı :D
01 Yorumla
+1 yıluyku felci demek istiyorsun heralde.
00 Yorumla
+1 yılBu arada çok oluyor bana çok sevdi beni deyyüs (:
12 Yorumla- +1 yıl
Dadıma doyamadı (:
+1 yılyakında kaynım bana kaydı diye sorarsın :D:D
01 YorumlaYiyip yatıon ondandır
02 Yorumlabana gündüz olmamıştı
01 YorumlaÇok bastı zamanında lanet olsun. :D
02 Yorumla
+1 yılÇooook :/ kanka olduk bugün yine gelir.
02 Yorumla- +1 yıl
Sana nasıl geliyor
+1 yılHiç basmasın uçan tekme atarım :D
00 YorumlaYiyorsa gelsin bak ne yapıyorum ona
03 Yorumla
+1 yılgece gündüz basıma cok geldi
05 Yorumla- +1 yıl
10 sene önce yurtta gündüz yatıyodum gözler acık gibi biri geldi gitti arkadaş tabi ama ben hareket edemedn yatıyodum zorlarken birden uyanıverdim ama zaten uyanıktım çözemedim yani
- +1 yıl
uyku felci işte
Daha küçükken gelirdi coktandir gelmedi :)
00 Yorumla
+1 yıl:D :D :D Gündüz mü bastı. d oha. d
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada basar. Gözlerimi kapatır geçmesini beklerim
01 Yorumla
+1 yılGece Gece Yorum Yapmıcam :D
02 Yorumla- +1 yıl
gece çünki :D
Ara ara uğruyor eksik etmiyor kendisini.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbana dokunmadi saolsun
00 Yorumla
+1 yılGeliyor hergece saolsun basıyorum gidiyor :D
00 Yorumla
+1 yılbana bamadı sana bastı mı sdf. D. fsd
00 YorumlaSağlık konusunda 784 cevap paylaştı. hiç basmaz ben basarım
00 YorumlaSağlık konusunda 537 cevap paylaştı. bana basamaz
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasası gelmiş demek ki :)
00 YorumlaYok ya gelmedi
00 YorumlaYok basmadı.
00 YorumlaBen onu basıyorum :)
02 YorumlaHiç olmadı
00 Yorumlauyursan ölürsün :D
01 YorumlaBasardi bir aralar
00 Yorumla
+1 yılEvet malesef
00 Yorumlahiç uğramadı bize 😄
00 Yorumlahayır
00 Yorumla- Sağlık konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılYok basmadı 😁
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne