selam arkadaşlar.
Jako papağanının cinsiyeti için dna testi yaptırmam gerekiyor.Bunu kendim nasıl yapabilirim bilen varmı?
Jako papağanının cinsiyeti için dna testi yaptırmam gerekiyor.Bunu kendim nasıl yapabilirim bilen varmı?
Veterinere gitmen gerekir. Bir çok kuş türünde erkekler daha süslü olduğundan cinsiyeti açıkça belli olmasına rağmen yine bir çok kuş türünde de erkeği ve dişisi aynı görünümdedir. Bazı kuş türlerinde de erkeği ve dişisi arasındaki fark çok azdır.
DNA testi kıl kökünden yapılır ama cinsiyet öğrenmek için DNA testi yapılmaz cinsel organına bakılır pek çok kuş türünde burun renğinden de öğrenilebiliyor.
Ama bunun için de veterinere gitmeniz gerek zaten normal bir insanda tesbit edilen dna ile her hayvanınki aynı olmaz ki.
Sana çok harika bir kaynak linki vereceğim: link
Madem papağan sahibisin, et atmışken siteyi baştan aşağı oku. Çok faydalı bilgiler mevcut.
Açıkçası burada nasıl oluyor bilmiyorum. Laboratuvarlarla konuşun, belki onlar yapıyordur.
Anladım. Lazım olan dediğin gibi sadece kan ve mikroskopsa linkte anlatıldığı gibi kan alıp inceleyebilirsin. Kuşa zarar vermeden kan almak önemli olan.
arkadasın veterınere gıt orda dna testı yapyrlar sana kımlık werıyorlar benimde 10 tne war uretım yapıyrm
Cevap
3Cevap
veterinere git kendin yapayım deme hayvana acı çektirirsin
Merhaba MrFelix, papağan dna testini kendiniz yapmayı başarabildinizmi? Fikir verirseniz sevinirim.
dna testi yapmak mı? bir sonraki adımın uzaya mekik gönderme olacak galiba
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar