Etrafı sarımtırak görüyorum?

aramızda dohtur vardır diye soruyorum bilen eden varsa aynı durumu yaşayan varsa da cevap verirse sevinirim. uzun biraz. uzun süre pc kullanıyorum gün içinde bundan yaklaşık 6 ay kadar önce gözümün önünde uçan sinke gibi tüy gibi bir şeyler görnmeye başladım gittim doktora retina yırtığı şüphesiyle. baktı etti içindeki sıvıda yapısal değişiklik olmuş ama gözünüz sağlam bir şey yok dedi gönderdi. ardında bundan 1.5 ay önce yeniden başka bir doktora gittim o da baktı hafif göz kuruluğu başlamış onun dışında bir şeyiniz yok dedi gönderdi. 1hafta kadar önce de özellikle beyaz zemine baktığımda böyle sarımtırak gölgeler görmeye başladım veya cisimlerin kenarlarından sanki ışık çıkıyormuş gibi oluyor. misal yeşil bir kutu mu var çevresidne sanki çok hafif bir sarı bant var gbi. sadece yeşilde değil neredeyse her renkten nesnede aynı durum var sanki etrafları çok hafif parlıyor sarı renkte. rahatsız edecek düzeyde değil henüz ama işkilleniyorum ister istemez. bilen eden yardım ederse sevinirim
Etrafı sarımtırak görüyorum?