Tüm yakışıklı sarışınlar benim olsun bebeklerim benim
Hepiniz sarışın seviyorsunuz itiraf edin.

Tüm yakışıklı sarışınlar benim olsun bebeklerim benim
Hepiniz sarışın seviyorsunuz itiraf edin.

Demek ki sen sarışın sevenlere denk gelmişsin ben kızıl ve esmer severim her erkek sarışın sevmez doğal sarışın az bulunur diğerleri yapay birde zeka olarak biraz gerideler erkeklerin neden sarışın sevdiğini anladın mı kolay lokma çoğu ama kızıl ve esmerler onlar öyle değil onlar bombalar
Sarışın veya esmer değil insan arıyorum. Seninle sevgili olamazdım mesela. Sadece senin kişiliğini merak ediyorum ancak sen de itiraz kabul etmiyorsun. Yanlış düşünüyorsun dediğimde kendinden geçiyorsun. Ben bununla uğraşamam mesela.
Sadece güzelime bakarım @Edameda06 😍😘
çok teşekürler
Ben sadece kumral sevgilime bakıyorum 🔒
❤️💙💛
@IAmarPresterAen aşk ☺️♥️
@Edameda06 aşkım❤️😘🥰😍💐
Cevap
46Cevap
Sarışın varken esmere bakmazdım. zaten çoğu türk kızında bir esmer sevdası var. bu yüzden bende kendim gibi ya kumral ya da sarışın kızları seviyorum.
En iyisi nadir genleri birlestirmek
Esmer varken sarışına bakmam. Itiraf ediyorum sarisin ve mavi/yeşil gözlü hiç bir erkeği beğenmiyorum. Esmerde mavi/yeşil gözlüyse beğenmiyorum. Benimki kara çocuk olacak.
Bana açık tonlar feminen geliyor yani sarisin bir erkeği maalesef bacım gibi görüyorum.
Benim için sarışın esmer olmasından ziyade aynı kültürü ve aynı dili konuşmak önemlidir
Sarışın erkekler daha seksi bence de. İskandinav erkekleri örneğin enfes. (Bende sarıyım 😛)
Ne çok ortak yönümüz var 🥹 benim de sarışın zaafım ve mayonez aşkım var
güzel kıza sarışınsada esmersede kumralsada bakarlar
Esmerim biçim biçim ölürüz esmer için Sarışınlarla işim olmaz sarışınlar aptal olur bide çok kiskanclar egoları falanda var zaten zekalarida kıt bu ülkenin ekmeğini yiyorlar katkilarida yok bence hükümet bu konuda mevzuya girmesi lazım yani sarisinlari vur emri çıkarması lazim böyle bı şey olursa süper olur.
Mayonez ne için knk dbdnfk. Ben kumral seviyorum çiğ sarı da kötü. Ya da bembeyaz tenli koyu kahve saçlı olacak.
Aynen, kumral da iyi eğer yüz hatları güzelse ama ara tenleri çok sevmiyorum. Ya beyaz ya siyah
Aynen ama daha böyle koyu ten Hintlilerin gibi. Onu sevmiyorum.
Bildiğiniz gibi herkesin beğendiği zevk ve istekler değişendir Esmer -Sarisin tamamen zevk ve tercihdir.
Yok kuzum, hayır... Sarışın vs esmer karşılaştırması yapmayı çoktaaann geride bıraktık... Kafanın dışına değil, içine bakıyoruz artık...
Şu sarışın kızlarda ne var anlamıyorum? Kumral olur, esmer olur, ah kınalı kızıl olur. Sarışın ne yav, barbi bebek gibi yapmacık.
Tarif edilen kişi benim bu arada konudan bağımsız 😃
Ayy gerçekten miii
Çok sarışın sevmiyom diyen kızı kendime aşık ettim🤣
Ismi berkay olan birinin kiz radarına girmemesi mümkün mü
Doğru tespit😂berkay ve sarışınsa eyvah jsjsjs
Bence kişiden kişiye değişiyor. Bazı insanlara sarışın olmak bazılarına esmer olmak yakışır. O nedenle mutlak güzellik algılarını hatalı buluyorum.
ilgimi ceken tek sarisin Danny Griffin'dir onun disinda esmerlere can kurban💗
Tekrar kazandık galiba
Sarışına asla bakmam dedim sarışın bir sevgilim oldu dkjsdjsd istemiyorum hiçbir şey artıkın
Esmerin olduğu yerde sarışınlar sadece çay yapar, sarışının adı esmerin tadı…
Sarışın olan biri güzellik anlayışıma hiçbir zaman diliminde uymadı. Bundan sonra da uymaz.
O değil de ben ne sarışınım ne esmerim sanırım. Öyle kaldım herhalde yazık bana
Benim için teni, göz rengi, saç rengi vs. Hiç fark etmez kalbi iyi olsun yeterli
esmer varken sarışına bakar mısın demen gerekirdi :))) asdfghjkl
Ben esmer bir kadınım sarışın erkek arkadaşım olsun istiyorum genelde esmer sarışın uyumu güzel oluyor bence
Sarışınlar benim elim den değersiz ve çirkin esmerrrr için ölürüm
Valla bende beyaz tenli kız seviyorum sarışın kumral fark etmez ama sen bence saç rengini değiştir
Ben sarışıncıyım
Benim için sarışınlar iki kumrallar bir sıfır öndedir bu hayatta
Nefs aç aç kim denk gelirse önce ona sonra diğerini görürse ona
kesinlikle esmer ilk tercihimdir. esmer severim
Sarışının adı var. Esmerin tadı var. Ama önemli olan doyumsuz olmasi
Beyaz sarışın kumral buğday ten olur ama esmer olmaz tabi bence
Sarışın başka esmer başka yani buna göre karar veremem
Erkek dediğin esmer sakallı olur 😂
Banada sarılar hoş geliyor erkekte ama kadında esmer güzeli kumral sarı hepsinin ayrı güzelliği var
Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz derler
İnan hic farketmez adam oldun yeter
Sarışın ve mavi gözlüleri sevmiyorum
Hayır kalp güzelliğine bakarim
sarışın-kumral ilgimi çeker
En azından bi kriterin var. Güzel 👌😂
hayır senin olamam
Bir esmer olarak benim de tercihim sarışın
Doğru yoldasın canım,
Esmer varken sarışına bakar mıyım sence?
İkisinide bakarım. Meraktan
Kadında sarışın erkekte esmer
Sarışın esmer diye bir ayrımda bulunmuyorum
Esmerden yanayım
Sarışını görmem bile.
Aksine sarışın pek sevmem
kumral nasıl peki kdkd
Sarışınlar bizim getir götürü yapar anca
Verdim hepsini sana 🤣
Benim icin ten varketmez
Yok ben valla esmer seviyorum
ahahaha allahım ya sdfsd