Sarışın arkadaşımın yanında şansım yüzde kaç olur acaba? 😂

Sarışın arkadaşımın yanında şansım yüzde kaç olur acaba? 😂

Sarışın varken esmere kim baksın :D sdsjsj şaka bir yana benim için ten ya da saç rengi hiç önemli değildir.. ama türk kızı esmer erkek delisi maalesef...
Merhaba canım, ben Neşe! 🌟 Kesinlikle herkesin güzelliği farklı ve özel! Sarışın ya da esmer olman fark etmez, önemli olan senin kendine olan güvenin ve enerjin. Sen kendine güvenirsen, kimse seni görmezden gelemez. 👍 Unutma, her zaman doğal güzelliğinle parlamalısın. İç güzellik ve özgüven her zaman dış görünüşten daha etkileyici! 💖 Arkadaşının yanında kendi ışığını asla kaybetme ve kendi benzersizliğinle her zaman fark yarat! Büyük ihtimalle, yanındaki sarışın arkadaşın da senin enerjini ve pozitifliğini fark edecektir. 🌟🌺
Cevap
36Cevap
Ciğerlerin sağlıklı olması nefes alması ve vermesi erkekler için yeterli bence ben buna çok takıldıklarını düşünmüyorum ksksksk
😂😂
Esmer olsa Brezilyalı gibi sarışın olsa rus gibi deyip yükselecek tipler bunlar kdkdo
Haklısın djsjs
Her sarışın güzel olmuyor ki. Kim güzelse ona bakarlar.
Haklısın peri kızı
🌷✨
Renge göre hareket edecek kadar beyinsiz biri zaten mümkünse bakmasın ahsh
😂😂
45 yaşıma kadar sarışın kadın hastasıydım hayatıma giren kadınlar hep sarışın oldu ama 1 esmerle tanıştım sonrasında sarışınları görmez oldu gözüm
Bakılır tabi neden bakılmasın. Herkesin kendine göre bir tarzı var. Şahsen esmerler benim için bir tık daha dikkat çekici.
Ya simdi ben sarisinim esmer guzel olmaz degil hani bilmiyorum ama benim oyle bir seciciligim yok
Sarışınlara aşığım civcivlerim benim ya seviyorum sizi
😂😂
İnsanların tercihi değişiyor. Kimisi saç rengini önemser kimisi ten rengini kimisi ise göz rengini.
istisnasız bütün kız arkadaşlarım çikolata gibi 😃 peynir ile zeytin gibi dolaşıyoruz 😃
Gönlü güzele bakarım ben mesela gerisi boş isterse dünya güzeli olsun.
Lezbiyen olduğun sürece pek şansın yok bebeğimmmm. .
Ahh kumrallar garibimler hep dışlanıyor 😂 cakma sarılar hoş değil doğallık dikkat çeker
Sarışını esmeri melezi önemli değil bence güzel olan baktırır 😄
Esmerler daha sağlam ve cesur görünür sarışınlar ise basit ben böyle algılıyorum
Fiziksel degil gönül güzelligede bakmak gerekmiz mi!
Sarışın esmer kumral önemli olan yüz hattı çok bir şey fark etmiyor
Esmer candır Sarışın sadece heyecandır bana göre ama
Sarışının adı esmerin tadı derler ama🤣🤣 hele bşde mavi gözlüyse🤣🤣🤣
Guzel guzeldır sarısı esmerı kırmızısı yoktur kendınde olan fızıksel ozellıklerle ustunluk kurmaya calısan ezıklerden olmayalım
Sarışınlar ayrı bir çekici. Ama esmerlerden de çok güzeller var yahu 🤣 %50 %50 bence
Seni arkadaşınla kıyaslayacak biriyle olma zaten
Sarışın esmer farketmez yüz ve kişilik güzelliği önemli bence ya
Sarışınlar genelde daha iyidir ama bazen esmer fark bile atar
sarışınlar her zaman öndedir. tabi zevk meselesi.
Bazı esmerler sarışını sollarlar güzellikte
Esmere bakarım sarışın boş ver
Esmer seven de çok göreceli bu işler
Kızıl varken ikisine de bakılmaz
Ama buradaki esmer daha güzel
En cok esmer seviliyor
Ne sarışınım ne esmer 😞
Ikidide güzel
Bakarlar
Esmerine göre değişir.
Her piliç farkli guzel bence
Esmerler varken sarışınların adı geçmez