Iyy çiş dedi diyenlerinizi görür gibiyim. Ama bunun da bir doğal ihtiyaç olduğunun bilincinde olarak devam ediyorum. Çocukluktan kalma bir alışkanlık olarak hala çişimi (bkz: idrar ) tutuyorum. Hayır yani cidden 12 saate kadar kendimi çişe sıkıp gitmediğimi ve hiç bundan rahatsızolup sıkışık ezip büzük olmadığımı bilirim. Ancak aklımdan acaba bu dışarı salmadığım çişler kanıma karışıp beni ölümcül bir hastalığa doğru yelken açmaya sürükler mi diye de geçmiyor değil. Beynim de sanırım ne de olsa gitmez mantığıyla sinyal verimini azaltmış ki günde taş çatlasa en fazla 3 kere çiş yapıyorum. Ne yapsak hangi bölüme gitsek bu durum için? Veya bıraksak kendi halinde takılsa mı çişim ve beynim?
Ha evet şizofren olduğun nasıl da belli vs diyecekler zahmet etmesinler.
Çişini tutmaya devam et şizo
Çişini sal gitsin çayırlara ovalara şizo
Doktora git şizo
Çişin seni öldürecek şizo
Ne çok çişli anket oldu bu şizo :/
Benim şöyle çişli bir seçeneğim de var şizo.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beynim çişimin geldiği sinyalini vermeyi unutuyor ne yapsak ki?
Bu durum şimdiye kadar sorun olmamış;ama sorun olacaksa yapacağı ilk problem idrar yollarında iltihaplanmaya neden olmasıdır. Bu da tuvalete çıkma durumunu çokça sıklaştırır;ama çok acı verdiği için hem boşaltım sistemi kendini sıkar ve tuvalete çıksanız da çok az miktarda idrar vücuttan atılır hem de iltihaplanma sonucu çok çileli bir yanma hissiyle karşılaşırsınız. O yüzden, bireylerin tuvalet ihtiyacı geldiğinde en kısa zaman da bu ihtiyaçlarını gidermeleri gerekir ki sindirim ve boşaltım sistemi arasında senkronizasyon düzgün bir şekilde sağlansın ve bu şekilde bir iltihaplanma probleminden uzak kalınsın...
Bayanlar çişini tutarak zevk alırlar idrar torbası şiştiği için bölgedeki cinsel sinirler uyarılır. Oyun gibi gelir, eğlencelidir. Fakat oradaki kaslara zarar verir. İlerde yani yaşlandığında tutamama sorunu yaşarsın. Dikkat et ciddi söylüyorum :/
hahahha aynen ben d ehep düşünmüşümdür idrarım bir yerden sızıp beni zehirler mi diye. ben de çok nadir yaparım. yeminle bak sanki ben yazmışım gibi okudum :)
ya bişi dicem yanlış anlama da gayet keyifli bir soruydu gayet keyifli cevap vermiştim. evet bunu yazarken geçmiş zaman eki kullanıyorum çünkü şimdiki zamanda, konunun seyrine bakacak olursak benim kafam çok karıştı ne diyosun anlamıyorum yeminle ya gidiyorum ben.
O istisnai bir durum olmuş. Ama ben sabah uuyandığımda bir tutarım. Onun dışında kolay kolay tutamam. Sürekli otobüs yolculuğu yapan biriyim. "Değer yolcularımız 25 dakikalık yemek ve ihtiyaç molası" anonsunu iple çekerim.
En İyi Cevaplar