Beyin fonksiyonlarım calismiyor glb?

hayatimin en büyük travmalarını yasatti en yakın arkadasimla yatti benden sonra daha sonra eski yakın arkadasimla yatti bana sözler verdi hepsi yalan oldu cıkıp gitti hayatımdan baska kızlara aldıgı cicekleri gordum yinede vazgecemedim 2 ay oldu rüyalarıma bile girmiyordu o kadar uzaktı benden sürekli onu dusunmeme rağmen bilincaltimda bilincustumde her anımda onu dusunmeme ragmen rüyama dün gece ilk defa girdi arkamdaki lavaboya gitti sonra çıktıgında ben onu gormemek icin gozlerimi kapatiyodum sonra açtım gozlerimi bana goz devirdi onumden gecti gitti rüyamda bile bir sansimiz yok gercekten daha sonrasında az once sarki dinlerken bi anda daldım gittim hayallere evlendigimizi falan hayal ediyordum adam kac aydır rüyama girmezken girip yine olmıycağımızın mesajını verirken ben hala onla hayal kuruyorum nasıl vazgecicem nasil kabullenicem ya onla bir baskasını görürsem evlenirken benim kurduğum hayalleri baskasiyla yasamasinin düşüncesi bile beni korkutuyor benden yaşça büyük her an evlenebilir o yüzden gerçekten korkuyorum evlenmesinden
Beyin fonksiyonlarım calismiyor glb?