Nasıl geçer yardımmmm edin ağrısından duramıyorum sızlıyor ne yapabilirim

O iltihaplı yeri patlatıp akıtman gerekir. Dayanabilirsen iğnenin ucunu yak ve kenarından patlat ama çok acır. Dayanamam dersen kuru soğanı pişir yanan kısmı al, pişen kısmı döv bardakla falan az zeytin yağı ile çok az miktarda ham sabun ilave edip dolama olan kısma sarmutlaka geçirir. Sabun bulamazsan sorun değil koyma içine yine de etki eder
Sakin patlatma orta boy sogani kabuguyla beraber. Aygazda yumusincaya dek pisir pisen soganin ic gobegini parmagin icine girecek sekilde cikar ilik olmak sartiyla guzel sar sabaha kadar beklet bak hic birseyin kalmiycak bunu patlayasiya kafar dene korkma hicbir yan etkisi yok :) gecmis olsun
tedirdiyot kaynatılmış siteril bir demir ucu sonra bulursan oksijenli su tırnağın batan ucu o kahve rengi acıyan yerden acıya acıya çek altına pak koy irini boşalt sonra da mikorp olmasın diye saydığım malzemeleri sür ya da en iyisi doktora git
pamuk pardon
Bunu yapsam doktor olurum 😄😄😄
yapman gereken bu ama ben yapabiliyorum birde tırnağını yanlış kesmişsin ya :/
Yaaa doğrusunu söyleyim mi bu benim elim değil
ne fark eder ki yapılması gereken bu :)
Haklısın tabi senn nasıl kesiyorsun tırnağını😄😄😄
elleri yarım ay ayakları düz dibine kadar değil
Tırnak batmış ise Dr
Yok değilse iğne batıkon al. patlat iltihabı bosalt. sürekli temiz tut batikonla
Cevap
11Cevap
Eczaneden siyah merhem al bıde antıbıyotıklı krem var, elını gostersen onlar verır zaten. Geçmıs olsun
Teşekkür ederim
Soğanı hasla bir katını al sar parmagina bir bez parcasıyla akşam yatmadan önce sabaha patlar o. olmadı kara merhem al oda patlatir
Canım simdi sen o intihabı akıt torpille tırnağının kenarını azıcık hafifçe torpili gezdir hemen akıcak o sonra tatlı bir lokum al ve parmağına sar geçmezsede şişik iner intihabı akıtırsan o kötü görünüş yok olur sonrasında doktora git 😊
Soğanı ocakta ısıtbortasını cıkar sar gece ytatkrn iyi geldiğini duymuştum
Acile git en iyisi simdi birsey denersin daha kotu olur filan
Arkadaslar Sakin!!! sogan mis patlatma imis Hicbiri iyi bir yontem degill ! dikkatli olun DOKTORa gidin Kizim 10 gundur antibiyottik tedavisi aliyor ve malesef kucuk bir dolama sebeb oldu herseye
Iltihabini akitman , tibbi yardim alman lazim.2 dakikalik iş.
Acile git bir baksınlar kendin bir şey yapmayı deneme
Ablamda çıkmıştı dolamacı kızzzz diye dalga geciyodum hey gidi günler :D
Kimde çıktığını sormadım
Parmağın cok iğrenç demek yerine bunu söylemek istemistim, iyilik de yaramıyor :)
Bak simdi gercekleri soyledim bana kırıldın üzüldün
Benim elim değil ama
Kırılmadım o senin insanliğın
Parmağımda dolama cikti resmini atayim demissin ama :)
Üff sinirimi bozma benim
tamam arkadaşım sakin
Gizliden Çık bakıyım 😄
emin ol kullanıcı adımı görünce lanet edeceksin sayın dişi bozkurt:)
AKP lisin tahminimce
hayır değilim, zaten akpli chpli diye ayıracaksan hiç muhatap olmayalım
Şaka ya şaka Yaptım
Tamm mesaj Atta görüyüm hadi
ilk defa duyuyorum dolama diye bişi geçmiş olsnu
patlat kes akar gider
Mantıklı Konuş abi iş ciddi
ciddiyim zaten iltahaplı bölgeyi temizle sonra küçük bir kesik at iltihapı boşalt
Abi ne yaptın sen ya ölürdür at
bişey olmaz bu kadar cik canlı olma
Geçer ya dolama dediğin nedir ki :))
Geçer de geçene kadar ben ne olurum
Hiçbir fikrim yok keşke yardımcı olsaydım./
Yala
Beyin bedava
Doktora görün kanka
Tamm knk
limon sık
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim