Ayaklarım çirkin biliyorum laf etmezseniz sevinirim.
Parmagımda siğil var ve iltihapli parmagım şiş ve dunden beri şişlik inmedi nasıl indirebilirim ayakkabi giyince yuruyemiyorum agri yapiyor yardim edin lutfen?

bu tarz siğillerden kreo terapi ile işlem yaptırınca geçer isterseniz yaptırın İstanbul'da oturuyorsanız haseki hastahanesinin yan tarafında ürorad dermatoloji polikiliniği var orada bu tarz işlemler yapılıyor isterseniz uğrayabilirsiniz
Ayagin cirkin olabilir ama en azindan killari yolsaydin :/
Normalde aliyorumda cok sanciyor dokunamiyorum :(
siğiller HPV nedeniyle oluşur. Yani Human papilloma virüsü.. yaktırabilir ya da krem kullanabilirsin. doğal çözüm arıyorsan çay ağacı yağınıda deneyebilirsin. tabi herşeyden önce bir uzmana görünmende fayda var.
Doktorlar ilgilenmedi
koter uygulaması var ya da soğukla yakıyorlar. sen hastaneye gittiğinde yaktırmak istediğini söyle bişey yapamazlar zaten sadece krem veya dediğim gibi koter uygularlar.
Koter nasil
lazer bir nevi. yakıyolar. acı çekeceğini zannetmiyorum 1 dk bile sürmez işlem. HPV bulaşıcıdır önlemini al derim ben yakında başka bir parmaktan çıkmasını istemiyorsan biran önce yaktır.
Diğer parmagimda da var cok kucuk bazen batiyor sonra geciyor
10 parmağında 10 marifet yerine 10 siğil istemiyorsan önlemini al canım kardeşim =) ben sana bu kadar yardımcı olabilirim :))
Peki tesekkurler :)
Benimde ayağımın altında var daha önce de olmuştu doktora gittim bir sprey sıktı 2 gün sonra geçti sende dene ama adam gibi bir doktora git gidenlerden doktorlar hakkında tavsiye al
3farkli hastaneye gittim ilgilenmediler
Şikayet et
Cevap
9Cevap
Doktora git, ilgilenmedi demişsin şikayet et gitsin onların görevi sonuçta. Merak ettim kaşıntı da oluyo mu?
Kaşınmıyor
Geçmiş olsun ya benimde abimin ayak tırnagı etine girmisti şişmişti aynı böyle :( umarım geçer gecmis olsun tekrardan
Tesekkurler
Bir ilaç vardı siğili anında yok ediyormuş, reklamlarda diyordu. Eczaneye gidersen doktora görünmeden hallolur gibi görünüyor.
Doktor krem ve hap verdi ama fayda etmedi agriyor hala ve sis
Gidebilirsem sorarım
Bence bir muayene olmalisin. Bizim fikirlerimiz pek ise yarayacak gibi durmuyor gecmis olsun.
Tesekkurler
Ne olursa olsun başka doktora git 3 tane denedin diye vazgeçme geçmiş olsun
ayaklaarına bakmıyorsun doktora git mantar yapacak yakında o zaman daha da çekeceksin geç kalma
Mutlaka hastaneye git, geçmiş olsun :
Tesekkurler hastaneye gittimde pek ilgilenmediler dun aksam 2 hastaneye gittim sabahta baska bir hastaneye burasida baska yere gonderdi
Bilmiyorum yolladiklari hastanede yaktircakmişim
Tesekkurler
Ayy çok kotu olmus doktora gıt
Gittimde hepsi baska hastaneye yolluyor bu sabah gittigim doktor da baska hastaneye yolladi yaktircaksin dedi
Hastaneye git çok kötü olmuş ya
Dün aksam acile gittim bakmadilar sabahta cildiyeye gittim krem ve hap verip baska hastaneye yolladilar
Haftaya gidicem yakilcakmis
İltihabin kurumasi gerekiyor yakilmasi icin
eczaneye git söyle krem versinler bari
Maşallah nurtopu gibi çocuğun olmuş
O ney layn böcek mi o
hayie
bır doktora görün krem felan verır
Geçmiş olsun.
Tesekkurler
Bocek girmiş. s
Ne alaka
geçti mi?
Şişlik, biraz kaldı siğil olan yer patladı iltihap gitti ama hala şis
Hayır annem adam otu diye birşey bulmuş ondan aldı aksam suruyorum o gecirdi
Hayır adem otu diye birsey aldi annem 3 gun sürdüm kuruttu kabuk bagladı kabugu kopardim şu an hala var ama acimiyor eskisi gibi
Yeni atayimmi daha yakin
sagligabiradim.com/.../si%C4%9Fil.jpg bak aynı doku.. sanki senin tırnağında da zararsız mantar enfeksiyonu var.. eskiden tırnakta sararma var mıydı? veya diğer ayağında da var mı? ikisini yanyana koyup çeksene
şu an krem surmuyorum
Doktor musun? Cok bilgilisinde
Evet ogrenciyim 😊
Moda tasarim uzerine
Erkek arkadasım kızacağından dolayı
Evet
Ayak fetisi falan misin konusmak istemiyorum anla iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar