Dibindem bastır direk üzerine bastırma tırnakların birazcık uzun kapalı ayakkabı giydiyse batma yapmış olabilir kuruyan yerleri makasla alıver Bi kaç gün açık ayakkabı giymeye çalış
Tamam işte. Tırnağın etine batmış içerisine doğru ilerlemiş. İltihap oluşmak üzde. O radan tırnağı kesip çıkarman gerekir. O kabuksu yapıyı kesebilirsen oradan kes ve tentürdiyot ya da alkollü bir şeyle kolonya vs temizle iyice. Oje de sürme bir kaç gün.
Güzel bir ayak olsaydı keşke ama maalesef 🤢 neyse. Dar ayakkabı giyme bir süre. O ojeyi sil çıkar. Bir süre ayakların hava alsın. Eğer dediğim gibi batık kısmı çıkarıp tentürdiyot vs sürüp temizleyebilirsen mutlaka bir kaç gün rahat etsin ayakların. Tırnaklar suyla yumuşar ve ayakkabı giymediğin için acıyı farketmemişsindir. Genelde ayak çıplakken hissedilmez zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mikrop kapmış olabilir ama iltihabı kurumuş gibi acımıyorsa geçer zaten
acıyor çok fazla düzelip tekrar oluyor
Bendede olmuştu sağlık ocağına git iltihabı iğneyle boşaltıyorlar hafif acıyor ama sonrasında rahatlıyorsun geçmiş olsun tekrardan
Tırnak batması galiba dibinden hafif bastır iltihabını çıkar acısı biraz olsun diner
olabilir ama işaret parmağıma da sıçradı ve bastırırsam çok acıyoe
Dibindem bastır direk üzerine bastırma tırnakların birazcık uzun kapalı ayakkabı giydiyse batma yapmış olabilir kuruyan yerleri makasla alıver Bi kaç gün açık ayakkabı giymeye çalış
Yalnızca iltihap yapmış. Muhtemelen batık oluşmuş ve iyileşiyor.
ama işaret prmapıma da yayıldı sanki küçük nokta
Kuruntu ediyorsunuz bence.
Tırnak batması bence, mantar farklı oluyor
nasıl geçer
Korkutmak istemem ama genelde cekiyorlar
nee berbat yapamam asla
😊 hafif tuzlu su yap ılık içinde beklet biraz
bedava ayak resmi attın fetişciler gelir şimdi
Tırnak batması var.
nasıl geçer
Parmağını o köşesine dokununca batıyor mu?
batıyor mu anlamadım da acıyor. ve yara olan köşe değil diğer köşede tırnağın altı boş bi şey soksam hissetmiyorum
Sarımsı yer var ya oraya dokununca acıyor mu işte 🤔
evet baya acıyor
Tamam işte. Tırnağın etine batmış içerisine doğru ilerlemiş. İltihap oluşmak üzde. O radan tırnağı kesip çıkarman gerekir. O kabuksu yapıyı kesebilirsen oradan kes ve tentürdiyot ya da alkollü bir şeyle kolonya vs temizle iyice. Oje de sürme bir kaç gün.
işaret parmağımda da ufak sarılık gördüm daha önce yoktu yayılmış mıdır
Yayılabilecek bir şey değil ki o. Senin tırnağını yanlış kesmenle alakalı bir durum.
Pis bir acısı var onun bilirim. Denizde palet ayağımdayken nasıl zonklamıştı. Bekle bakalım bi bakıyım
teşekkür ederim yardımın içinumarım geçer
bugün temizlik yaptım ve hep ıslaktı ayağım geçti sanırken yine tetiklendi berbat oldu
https://m.youtube.com/watch?v=Smw_55RoSo8
Güzel bir ayak olsaydı keşke ama maalesef 🤢 neyse. Dar ayakkabı giyme bir süre. O ojeyi sil çıkar. Bir süre ayakların hava alsın. Eğer dediğim gibi batık kısmı çıkarıp tentürdiyot vs sürüp temizleyebilirsen mutlaka bir kaç gün rahat etsin ayakların. Tırnaklar suyla yumuşar ve ayakkabı giymediğin için acıyı farketmemişsindir. Genelde ayak çıplakken hissedilmez zaten.
sandalet giymek istiyorum ben 😭😭 ama denicem dediğini teşekkürler
Parmağının o kısmına dokunmuyorsa sandalet giyebilirsin tabi. Geçmiş olsun şimdiden, geçer biran önce umarım 🙂
değil batık bu arada falına baktım :)
ne falı
ayak falı nete araştırabılırsın
neymiş falım
uzun baya yazarsam KS uyarı atar uraşamam
Doktora git
Tırnak batması bence
nasıl geçer