28 yaşındayım ve 4 ay içerisinde 3 santim uzadım. 165 cm den 168 cm e çıkmışım. Bu taştan sonra uzama olabilir mi? Sürekli boy uzamatma egzersizleri yapıyordum.
Ya bu arkadaş inanan saflar var mı aramızda bir kere yayınladıgı 2 kagıdın arasındaki farka bakın 1 hafta sonra hesapta ama ilk kagıt sanki 5 yıl önce cıkarılmış solmuş yazılar silinmiş kesinlikle yalan artı bir ilac reklamı yapıyo bu arkadaş lütfen bu kadar saf olmayın lütfennnnnnn
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Helal olsun büyük oyunu çözdün tebrikler. Bir ilacın reklamını da yapacaktım ama sayende herkes uyandı. Orada tarihler var kaldıki aradan 4 ay geçmiş. Sen kredi kartıyla alış veriş yaptıktan sonra sana alış veriş sonunda verdikleri ekstreyi 4 ay sakla bakayım o yazılar siliniyor mu silinmiyor mu? Bir de çok bilmiş gibi bıdı bıdı yapıyorsun.
Bu gerçek mi? Nasıl başardın detaylı açıklama bekliyorum. Sakın süt içtim deme o zaman benim boyum 3m olurdu.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabii ki gerçek :)) 4 aydır spor yapıyorum yanlız 2 aydır boy uzatmak için uğraşıyordum. Yani bu sonuç aslına bakarsan 2 aylık bir çalışmanın sonucu. Sabahları spor yapıyorum. Önce ısınma hareketleri ardından 15 dakika koşu yapıyorum. Koşu sonrasında sürekli zıplıyorum, elimden geldiğince en yükseğe zıplamaya çalışıyorum. Gün içerisinde 50 ila 100 arasında zıpladığım oluyor. Bunların yanında ayrıca; Duvarda Esneme Kobra Hareketi Yay Hareketi Esneme Hareketi ve Süper Esneme hareketlerini de yapıyorum. Ayrıca sabah uyanırken ve akşam uyurken muhakkak süt içiyorum. Akşam saat 11 oldu mu hemen yatağıma geçip uyuyorum ve en az 7 saat uyuyorum. Büyüme hormonu gece 11 ila 1.30 arasında çok fazla salgılanıp büyümeyi gerçekleştiriyor. Ayrıca piyasada boy uzatma ilaçlarına aldanıp tüketmeyin, gerçi arkadaşın birisi de beni bununla itham etmiş :)) Eğer bu dediklerimi yaparsan verim alacağından hiç kuşkum yok. Özellikle uykuya dikkat etmelisin. Kolay gelsin
Ben eski sporcuyum ve bu saydıklarını yoğun olarak yapıyordum. Acaba duruş bozukluğun mu vardı da şimdi dik durunca boyun uzamış gibi oldu diye düşünmeden edemedim. Süt ben de aynen sabah akşam içiyorum. Uyku konusu bir tek tutmuyor :) Benim geç yattığım zaman çok. Bilgi için teşekkürler
Hayır kesinlikle her boy ölçümde omuzlar dik şekilde karşıya bakarak ölçülüyorum. Tabii illa ki herkes de aynı sonuç çıkacak diye bir şey söyleyemem. Bir ay sonra tekrardan boyumu ölçeceğim, bakalım etkisi devam edecek mi :) Rica ederim.
Kardeşim o makinalar yanlış ölçüyor ben 3 ay öbnce 172 idim 3 ay sonra 169 olmuşum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hangi egzersizleri yaptin nekadar surede uzama oldu?
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
4 aydır düzenli spor yapıyorum. 2 aydır da boy uzatma egzersizlerini uyguluyorum. Denemeye devam edeceğim. Egzersiz olarak; Havaya zıplayıp şınav pozisyonu alıyorum, bunu 30 defa tekrarlıyorum. Ellerimi havada birleştirip ayak parmak uçlarım uzerinde 10 saniye durup kollarımı geriyorum. En önemlisi de sabah uyanırken ve yatarken bir bardak süt içiyorum. En az 7 saat uyuyorum.
Evet ciddiyim. Hatta bugun boyumu olctugumde çok şaşırdım. Ve çok da mutlu oldum. Sürekli zıpla uyanırken ve yatarken bir bardak süt iç. Günlük uykun en az 7 saat olsun. Geceleri ayakta olma uyu. Büyüme hormonu en fazla gece uyurken salgilaniyor.
En İyi Cevaplar