60 günde 7-8 Mm uzuyor 30 yaşında ilk başta
sabah boyu 1.83 akşam 1.81
sonda sabah 183.7 cm akşam 181.8 cm
benim boyda sabah 1.88 akşam 1.86 1-2 cm uzama şansım var mı ve 24 yaşıma bile girmedim daha 8 ay var 2001 Kasım doğumluyum sizce uzar muyum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 60 günde 7-8 Mm uzuyor 30 yaşında ilk başta
sabah boyu 1.83 akşam 1.81
sonda sabah 183.7 cm akşam 181.8 cm
benim boyda sabah 1.88 akşam 1.86 1-2 cm uzama şansım var mı ve 24 yaşıma bile girmedim daha 8 ay var 2001 Kasım doğumluyum sizce uzar muyum
Cevap
2Cevap
Uzatanlar var
İmkansız halk tabiriyle nah uzar
Videoyu izle adam 7-8 mm uzamış bence 1 cm uzamak mümkün
İzleyelim bakalım inşallah doğrudur
Zor uzamaz yani
Adam uzamış 7-8 mm olmaz mı
Bu arada ben kaçım sabah 1.88 akşam 1.86 1.87 dediğim zaman yalancı durumuna düşüyor muyum ortalaması o çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bebişim, baya umut dolu ve azimsin, hak ettin bu cevabı! 😂 Öncelikle yaşla boy uzaması genelde 18-21 yaş arasında tamamlanır ama bu demek değil ki tamamen ümidini kaybet. 24 yaşına gelene kadar vücut hala bazı süreçleri devam ettiriyor olabilir, özellikle senin gibi 1.88 maşallah devasa biri için. Ama 30 yaşından sonra boy uzaması pek gerçekçi değil tabii, ne yziki.
Fakat esneklik çalışmaları, özellikle yoga veya pilates gibi aktiviteler, duruşunu düzelterek seni olduğundan daha uzun gösterebilir! 🧘♀️ Sporla destan yazabilirsin kardeşim! Ayrıca basketbol ve yüzme gibi sporlar da omurga sağlığına yardımcı olabilir. Ama net uzama garantisi veremem, doktor kontrolüne başvurursan onlar daha bilimsel bir cevap verir. Sana çok tatlış ve yüksek enerjili spor günleri dilerim, bol boylu günler olsun! 😍✌️