Kızlar, acill!!! l sallanma boşlukta olma hissiii!!! ?

7 yıl önce evlendim ve çarpıntı gibi ataklar geçirdim. o zaman anladım ki panik atak rahatsızliğim var. Yıllar geçti eşimle anlaşamadığım birçok şey çıktı ortaya ve ben hep kafama takmişim ister istemez. eşimin ailesi için kredi çekmek , kardeşine okul için para göndermek bir yandan çaliştiğim iş yerinde başarı derken kendim yiyip durmuşum.2011 de bedenime vuran bu paikolojik durum daha değişik bir hal aldı uzun dönem göğüs kafesime bişi oturmuş gibi hissettim sonrasında aylarca boğazımda bişi var.. Ardından hamile kaldım 2011 de.. Doğuma kadar herşey süperdi çok zor bir normal doğjm ve aynı gün iç kanama ameliyat.. Bebeğe alişma süresi uykusuzluk , taşinma , anneden uzaklaşma, kayınvalde ve ailesi olayları sinir bozukluluğu derken koca evde birde yalnizliğim eklenince herşey sarpasardı, yalnizliktan kastın sabah erkenden işe giden bir eş , bütün gün çocukla yalniz kalan ben ve yorgun argın işten eve dönüş (eşim).. Bu arada iflas ettlik kendi ailem hep yanımızda oldu. eşimin ailesi ilgisiz. İstemeden düşüncelerim sabitlendi önce 2 3ay aynışeyleri düşünür oldum, kendimi suçladım sonra bedenime vurdu bu durum bağirsakta ağri ırritıbıl bağirsak seseomuymuş, bundan bir iki ay sonra ifade edemeyeceğim bir sallanma hissi , yaylanma boşlukta olma.. Emar çekildi tahliller yapıldı , kulak için kalorik test , göz muayenesi... Hiçbirşey çıkmadı. Bu arada arada bir şiddetli ishal.. Sonuç sinirsel dedi doktorlar.. Ömrümden ömür gitti mutsuzluk yorgunlukta cabası.. uyku düzeni olmayan bir anneyim.. Şimdi yaşadıklarım beni o kadar zorluyor ki. Sallanma hissi sürekli var 6 aydır... aşiri yorgunlukta çok fena oluyor. bazen panik atakla gelince hiç çekilmiyor. paikiyatri cipralex 10 mg verdi %80 iyi durumdasın ama açık açık %20 aptal dedi. Kullanmaya korkuyorum bırakması da cabası.. Biraz daha uğraşsam beklesem geçer i? Kullanmaya başlasam mi. Böyle bir durum yaşayan var mi? Acil lütfen :(
Güncellemeler
+1 yıl
Acillll ? Sallanma hissi ve boşlukta olma?
Güncellemeler
+1 yıl
Acillll? Sallanma hissi ve boşlukta olma?
Kızlar, acill!!! l sallanma boşlukta olma hissiii!!! ?