Kişilik & Karakter Kızların tokatı sert mi olur 😃😅? Berkay_Deviren Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mı bu tokatı yiyenler😂Ben yediğimde beyaz ışık görmüştüm jsjsjs Kızların tokatı sert mi olur 😃😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Benim tokadım sert kızdan kıza değişir, bana tokatçı diyorlar zaten ilk yüzünden başlarım dayağa genelde. :D 1 2 Yorumla Berkay_Deviren +1 yıl 😅😅😅bluecupcake korkutuyorsun jsjsj Yorumla BlueCupcake +1 yıl 😅😅 Yorumla
Sirocider Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sert olur. Ama sert vurduğu için değil içten vurduğu için bunu hissettir. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Biliyorum, neden kimseye tokat atmadığım için şiddete hayır. 1 0 Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 480 cevap paylaştı. Hiç birisi suçsuz olduğum yerde bana tokat atamaz erkek de olsa kadın da olsa onu haşat ederim 0 3 Yorumla Sevgiiyileştirir +1 yıl Suçsuz yere kim kime tokat atar ya deli değil ya bunlar? Yorumla Luckheart +1 yıl @Sevgiiyileştirir İşte öyle bir manyak çıkarsa karşıma 😅 Yorumla Sevgiiyileştirir +1 yıl Hahahahhaahh Yorumla
benfatmanur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Diğerlerini bilmem de benimki baya sert olur :D 1 1 Yorumla Berkay_Deviren +1 yıl Fatmanur ablaa 😅 Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Cüneyt Arkının tokat şov gözümde canlandı 1 0 Yorumla
EagleSedat Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Allah'a şükür gitmedim görmedim bilmiyorum 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim tokadım sert kızdan kıza değişir, bana tokatçı diyorlar zaten ilk yüzünden başlarım dayağa genelde. :D
😅😅😅bluecupcake korkutuyorsun jsjsj
😅😅
Sert olur. Ama sert vurduğu için değil içten vurduğu için bunu hissettir.
Biliyorum, neden kimseye tokat atmadığım için şiddete hayır.
Hiç birisi suçsuz olduğum yerde bana tokat atamaz erkek de olsa kadın da olsa onu haşat ederim
Suçsuz yere kim kime tokat atar ya deli değil ya bunlar?
@Sevgiiyileştirir İşte öyle bir manyak çıkarsa karşıma 😅
Hahahahhaahh
Diğerlerini bilmem de benimki baya sert olur :D
Fatmanur ablaa 😅
Cüneyt Arkının tokat şov gözümde canlandı
Allah'a şükür gitmedim görmedim bilmiyorum 😂
Sen daha Memati tokadı yememişsin o zaman
Annem kafamda fırça sopası kırmıştı
Hayır olmaz
Evveett
Yemedim daha.
bayaaa