Iyi aksamlar arkadaşlar yaklaşık bir haftadır diş Ağrısı cekmekteyim bugün aynada bir bakayım dedim sanki uc tarafından bir et parçası çıkmış gibi gördüm. zorda olsa resmini çektim bilen arkadaş varsa şu haftaiçine kadar ağrısız gecirebilmem için bir yol gostersin lütfen.
Umarım midenizi bulandirmamisimdir. Kusura bakmayın ağrı şiddetli olmasa gerçekten koymazdim
Damak altından çıkan kemiğin damağı parçalayamadigindan dolayı eti yani dis etini ileri itmesi dır anestezi ile uyuşturulup törpülenecektir en açığı budur. sıcak vede soğuktan kaçın birtane uyuşturucu sprey al çok agrıda varsa apranax plus hapı kullan ama en yakin zamanda diş hastanesine muhakkak gitmelisin... Geçmiş olsun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dencol jel diye bir şey sıktım uyustu şu an haftaiçine kadar böyle idare edeceğim artık görüş için teşekkür ederim
Usta o buyuk ihtimal kapson. oyleyse eger akut perikronal apse var sende. baya bir ozelligi var tek tek yazamam simdi. google a dis eti kapson yaz ordakilere de benzyo zaten
Dişin apse yapmış yakında yanagımda şişer o agrıyla sen nasıl duruyon la cok zor iş rahatlarmak için suyla tuzu karıstır agzında garagara yap biraz agrıyı dindirir ama o agrıyla aksam nasıl uyıcan orasonı bilmem
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uyuşturucu jel sürdüm kardesim hissetmiyorum şu an görüşün için teşekkür ederim
apse olduysa işin çok zor kardeşim yüzünde bir şişlik falan var mı kontrol et apse çünkü bir süre sonra yanağıda şişiriyor diş gidiyor tamamen 3 kez apseli diş çektirdim ben dikkat et o dişe...
burada verilen bütün yanıtlar sözden ileriye gitmez. Doktora gitmeni tavsiye ederim. İnternette başım ağrıyor diye aratırsan kansere kadar bir çok farklı yorum görürsün. Doktora gitmeni şiddetle tavsiye ederim.
En İyi Cevaplar