Boy 1 64 kilo 46 ama yanaklarım biraz tombul. Yüzden kilo nasıl verebilirim ben? Yüzden kilo vermek için ne yapmalı, bilenlerin tavsiyeleri neler? Yüzden kilo nasıl verilir?yüzden zayıflama
Yüz zayıflatmak için. Yüzdeki kasları harekete geçirmekle olabilir. 1. Göz Kırpma 50 defa gözlerinizi kırpın. Bu sayede göz kenarındaki kaslar hareketlenmiş olacak bu bölgede hücre hareketi oluşacaktır. Her göze ayrı ayrı yapın, çok hızlı yapmayın, saniye hızında yapınız. 2. Şakaklardan geriye doğru baş parmaklarınızla kafa derinizi gerdirin, 3 e kadar sayın ve bırakın. Bu hareketi günde 15 defa tekrar edin. Bu arada en gergin pozisyonda 3 e kadar sayarken gözlerinizi kapatıp, açın. 3. İşaret ve orta parmaklarınızı her iki kaşınızın üzerine koyun ve yukarıya kaldırın, 10 defa tekrar edip, 10 a kadar sayın ve bekleyin. Bunu toplam 10 defa tekrarlayın. 4. Gözleriniz kapalıyken yukarıya ve aşağıya bakmaya çalışın. Kaşlarınız hareket ediyor olmalıdır. 5. Baş parmağınızı emerek yanaklarınızın içe doğru basılarak çalışmasını sağlayın. 6. Yanaklarınıza en az 2 parmakla bastırın ve gülümsemeye çalışın, bunu 10 saniye kadar sürdürün, bırakın, toplam 20 defa tekrarlayın. 7. Yanaklarınızı şişirin ve havayı yanak gücünüzle itin.
İlk olarak program yap 15 dakikalik her gün günde 3 seans yap. Program değişmesin. Program; 3 dk ısınma amaçlı A ve O yap ağzınla seri seri yanaklarin ağrıyınca 1 dakika dinlendir ama dinlendirmeden yapman daha verimli. Sonra Yanaklarını nefes alıp şişir bekle öyle tutabildigin kadar bu hareketide ağrıyana kadar yap. Sonea tam tersi yanaklarini em vakumla ve dayanabildigin kadar tut. Sonra tekrar A ve O yaparak bitir programı.
Dondurucuya bir tane havluyu islat koy ya klasik yarim saat beklet sonra cikar yüzüne koy buz yüzünde eriyince 4 saat arayla ayni şekilde yap 2 günde baya gider.
Tövbe tövbe sana niye durduk yere sakayapiyim yüzündeki yağ bezelerni kasar o yüzden kilo verme ne neden olur sakin karnina yapma bunu böbreklerin zarar görür
Bölgesel yağ yakımı yoktur yağ kütlesel olarak vücuttan atılır Kardiyo yap kilo ber çöker yanakların ama yapamam dersen kontürle de elmacıkları çıkkın gösterebilirsin
Bence yüzün güzel hiç gerek yok. İnsana birazda yağ da ister. Bence böyle güzelsin. Bence normal diet yapsan genede olur.. sonuçta yağ her yer de aynıdır. Sadece orayı çalıştırman gerek. Sakız çiğneyerek, belki gulerek.. ama karnında çok zayıf olması lazım. nerdeyse düz 1 kağıt gibi olması gerekir.
nasıl kilo alınca her bölgemize alıyorsak genel olarak zayıflayınca her yerimizden zayıflıyoruz bölgesel kilo vermek diye bir şey bence zor ancak bölgesel sıkılaşma olur bence oldukça kısa süreli bir diyet
Yüzden kilo vermek diye birşey yok güzelim, güzel bir beslenme programı yaparsın ve fazla yağları her yerinden atarsın, buna yüzde dahil, özelikle bir bölgeden yağ vermek istiyorsan, liposuction gibi cerrahi müdahale gerekir.
Verilir çok rahatça hemde sağlığını bozmadan sağlıklı beslenerek, yağ oranını düşürerek ama o da yine sağlıklı temiz beslenerek , tatlılar basit karbonhitratlardan uzak durarak yüzde asla kilo şişkinlik kalmaz
bende bu konudan çok çekiyorum böyle sert falan dursun yüzüm istiyorum ama yanak olarak doğduğum icin😒aslında pek mümkün değil, ya estetik işlemle olur, ya da kontürle idare edicez 😂
ücut Yüzey Alanınız: 1.48 metrekare Yağsız Vücut Ağırlığınız: 39 kg İdeal Kilonuz: 56 kg Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 17.1 kg / metrekare Sonuç: İdeal kilonuzun altındasınız Boyunuza göre uygun ağırlıkta olmadığınızı, zayıf olduğunuzu gösterir. Zayıflık, bazı hastalıklar için risk oluşturan ve istenmeyen bir durumdur. Boyunuza uygun ağırlığa erişmeniz için yeterli ve dengeli beslenmeli, beslenme alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen göstermelisiniz.
Sana göre yolda yürüyemezsin, istediğin uzman, doktor, prof, diyetisyen, spor hocası vs. kimse sorarsan sor sana ZAYIFSIN ideal kilona gelmezsen sağlık açısından ciddi RİSKLER taşırsın diyecektir.
İnan bu kilo işleri ile çok uğraştım, çok okudum ve araştırdım şu an bulunduğun kilo sağlığın açısından tehlikeli bir kilo. Sonuçta hayat senin beden senin istediğini yaparsın ama sonuçlarınada sen katlanıyor olacaksın. bence en az 52 kiloya çıkmalı ve orada kalmaya özen göstermelisin.
En İyi Cevaplar