şişman daha kötü kokuyormuş.
Şişmanların daha pis koktuğu doğru mu?
şişman daha kötü kokuyormuş.
Aslında bunun şişmanlar ile bir alakası ha onlarda daha fazla var çünkü çok terleyen insan ne kadar terlerse o kadar kokar. Hijyenik durumlarda tabi söz konusu. Şişmanlar zayıflara göre daha aktif oldukları için fazla hijyen duygusunu önemsemezler çünkü vücut devamlı yorgun haldedir. Bu yüzdende kokmaları çok normaldir. Allah yardımcıları olsun.
Anladım sagol
Şişmanların diyerek genelleme yapma. Benim terim kokmaz mesela hatta çok zor terlerim
genelleme durumu olacak tabi çünkü olay fiziksel
3 adam da eser hep terliyo izliyosan kesin bilirsin cunku eser cok sisman buda terlemesine yol aciyo ve terde koku yapiyo dogru
Evet doğrudur. Yağ fıçısı gibi oluyolar :/
Sen odun değil kalas herifin tekisin l*n bazı insanlarda hormonal sorunlar var bu yüzden kilo almaya başlıyorlar cahil insan bu şekilde hakaret edilirmi?
@Iwillwishfordying Sanane bilader. İster yazarım ister yazmam. Hormonal bozukluğu olan kişilere lafım yok. He olsa da seni alakadar etmez. Sabahtan akşama kadar yatıp yiyip içip kilo alanları görüyoruz. Ee? Bunların kokularını çekmek zorunda mıyız?
Cevap
12Cevap
Hayır alakası yok ben voleybola giderdim benden zayıf bir kız vardı kız gerçekten zayıfti ama koltuk altında sanki adam öldürmüş gibi kokuyordu :(
güncellemeye bak
Duş sıklığına bağlı bence. Kilolu olup günlük duşunu alan biri , normal kilolu olup 2 3 günde yıkanan birinden daha temiz kokar :)
Sisman olmayipda leş gibi kokanida gordum sisman olup mis gibi kokanida;)
temizlikle alakalı daha çok, nice inceler var kokudan yanlarında bayıldığım
evet temizlikte önemli tabi
Doğru evet. Terleme daha fazla olduğu normal olarak daha çok oluyor
bir ihtimal fakat agirligindan dolayi daha cok efor sarfeder ve vucut ter salgilar ama isin asli ter bezi
sevgilim şişko diye ayrıldım netten tanışmıştık :D yazın bide onla buluşcaktım ıyyyy
hiç buluşmadığın kişiyle sevgili nasıl olunuyor ki :)
ya biz netten tanışmıştık baya muhabbet etttik kanka falan olduk o bana bazı olaylarını anlattı aramızda sır kalacak şeyleri felan bende ona anlattım felan sora teklif etti kabul ettim facede resimlerine baktımda hep yuzunu çekmiş sora baska bir fotosunu atmıstı baktım şişko ıyy dedim ne mesaj attım ne bişiy buluşmadımda
Evet doğru. Kokmayanda var temizliğe dikkat etmek gerekir.
Bir fikrim yok. Ama bu yapıyla alakalı bir şey de olabilir.
yoo bende şişmanim ama terim asla pis kokmaz. hatta kardeşim benden zayıf onunkusu daha pis kokuyor
sadece ter bezleri ile alakalı
hayır yok öyle bişi aksine kokumu beyenirler benim
olabilir ya denk gelmedim ama
Bende öyle bişey duymuştum
kendı pısse 50 kıloda olsa kokar
daha cabuk kırlenır desen daha dogru
Evet doğru
Yalan haber
Yok la :D
yalan benkokmam
doğru evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?