AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
gerçekten seviyosam o zaman en kötü evlatlık alırız olur biter...
Benim de çocuğumun olma ihtimali düşük ama sıkma canını tedaviler var her türlü işe yarar :)
Ben yine evlenebilirdim erkekden kaynaklanan kısırlıkların da tedavisi var. Tıb ve teknolaji çok ilerledi üzülme seni seven öyle de kabul eder seni.
Ya ben bu milleti anlamiyorum. Cocugun olmuyosa evlatlik al bir tane. Yetimhanede milyonlarca cocuk var. Senin kanindan olmasi sart mi sen yetistiriceksin bu daha onemli bisey
evet kanımdan olması şart. prensip meselesi. ben başkasının çocuğu seveemmem
Fazlasiyla gaddarsin
Ne alakası var arkadaşım seninle aynı düşüncede olmak zorundamıyım. ben kendi çocuğumu büyütmek istiyorum. karımın karnına kulağımı dayamak istiyorum anlatabildim mi?
Olmuyosa napacaksin? Bende zaten yazimin basinda OLMUYOSA dedim. Idrak etmesi bu kadar zor olmamali
2 gönül bir olunca cocuk olmasada olur sıkma canını rabbimin bileceği iş o bir arkadasımada senin cocugun olma ihtimali bile yok demişlerdi 2. ciye hamile
hayatta herşey kısmet =)
tabiki sen farkına varmış gitmişssin doktora gitmeyenlerde var bilmeyenlerde var kader kısmet senin sınavında budur hiç takma rabbim herseyin en iyisini bilir
kız arkadaşına bunu anlat anlayışla karşılar bence senin elinde olan bir şey değil çünkü..
Ayrıldı
seni sevse buna rağmen seninle olmaya devam ederdi sen kendi yoluna bak artık..
şahsen sevgilimin böyle bir durumu olsa ki bunu düşünmesi bile çok moral bozucu ama yinede ayrılmam asla..
Umudu kesmiş gibi duruyorsun bak sen hayatının geri kalanını birlikte geçirmek istediğin kadını bulduğun zaman o da aynı hisleri senin için taşıyacak ve o zaman bunun için beraber savasirsiniz zaten
Artik bin turlu tedavi yontemi var cinsel iliskide sorun olmadigi surece kimsenin cok dert edecegini sanmam
cinsel ilişkide normalim yani sorun yok.
Sikinti yok o zaman
yumurtalıklarını alıp suçuklu yumurta yapıp beraber oturup yerdık sonra ağlaşırdık kanka
Güldüm
Ya erkekler ne yapar bu durumda ben cok soguk yere oturuyorum ediyorum cocugum olmazsa sevdigim kisi evlenir mi ilerde acaba?
Gel biz evlenelim :D
Hahah en kotu bulduk birini:D ya cevap ver nolurr?
% 7 az değil ki... olur. Ayrıca evlilik birbşrinizi sevdiğiniz iin yapılır çocuk için değil.
Evlenme birader eger gercekten seviyosan evlenip kizin hauatini mahvetme. simdi ask varsa gerisi onemli degil muhabbetlwrine girmwyin o kiz hic cocugu olsun istemeyecekmi yaziktir.
Aşık olduktan sonra gerisinin bir önemi yok bence ama evlenmeden önce evleneceğin kıza da söylemelisin ne kadar üzücü sonuçları olsa da
Sacmalama seven her turlu sever. Olmuyorsa ve ikinizde gerçekten istiyosaniz birçok yolu da var bunun. Canini sokmaya değmez :)
Ben istemiyorum zaten
Neden
Kimsesiz bir cocugu evlatlik edinirdim :) olmuyosa olmuyodur zorlamak sacma.
ben onu yapamam
Evlatlik edinmeyi mi?
Kardeşim sendekini dert etmesen diyorum , insanlar tüp bebek yapıyor falan filan takma kafana yap bir çay banada bir bardak getir Okey oyniyak 😊
Surat asma bak !!! Moralini bozma!
korkma olur demiş doktor?
derlerrr derleeer
Ya kişiden kişiye değişir bence ben aşıksam bunu dert etmem hic onun yaninda olur teselli ederim zaten ben çocuk istemiyorum ama kocam isterse ayrı tabi. Neyse dediğim gibi onun yaninda olurum
çocuk istemediğim için canım sevgilim ne önemi var ki <3 derdim
harikasın sen =)
Açıkçası ben olsam gerçekten seviyosam dert etmem. Sonucta cocuk esirgeme kurumlarindanda evlat edinebilirsiniz.
hadi o zaman
Çok fazla imkan var artık kolayca çocuk sahibi olunabiliyor sıkıntı etme
illa çocuk istersem ilerde çaresine bakarız olmadı evlat ediniriz yeter ki sevdiğim yanımda olsun
hayatımda istediğim tek şey sevdiğim insandan çocuk yapmak. bilemiyorum düşünülür bu konu ya :)
ciddi düşünüyomuyum ona bakardım
İlginç
nesi ilginç bunun
aşıksam canı sağolsun der geçerim
bravooo
Allah büyük sıkma canını bence
elimde değil
doktor olur demiş yalan söylicek hali yok ya
orası öyle ama düşük ihtimal
saçmalama ya, olur elbet. Nasip kısmet
Inşallah ama doktora gittigimden beri uyumuyorum 1 -2 saat uyuyorum oda rüyamda bebek görüyorum uyaninca bebek sesi geliyor kulağıma. Kafayı yedim :(
bilinç altına yerleşmiş ondan
Aşıksam evlenirdim ama ençok istediğim şey bir bebeğim olsun. Zaten doktor olur demiş hayırlısı neyse o olsun her şerde vardır bir hayır :)
cansın
Sende