Arkadaslar çocuğumun olma ihtimali % 7 ymis. Doktor öyle söyledi . Korkma çocuğun olur dedi ama ya olmazsa Diye düşünüyorum . Evlenecegim kıza yazık etmiş olmaz miyim. Bunalıma girdim . Moralim bozuk.
DeliZekalı sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
üzülme bence dünyanın sonu değil ya bundada vardır bir hayır de geç :) olacağı varsa olur yoksada bence büyütülecek bir sorun yok. çocuk olayına zaten karsıyım böyle bir zamanda zaten zor bakması büyütmesi.. bence kafana takacak baska sorun bul ha çok mu çocuk özlemi çektin yetimhanelerde binlerce çocuk var annesiz babasız onları evlatlık edin bak büyüt hem sevaba girersin yetim sevindirmek kadar güzel bir olay yok zaten... hemde evlat özlemini giderirsin... tabi benm düşüncem eşin ne düşünür bilemem.
011 Yorumla- +1 yıl
eşim yok sevgilim de ayrıldı bundan dolayı :) benim oğlum olacak. olmazsa başkasının çocuğunu alamam
- +1 yıl
O kıza söylemesem olmaz ki. neden bir kızın hayallerini yıkayım.
- +1 yıl
çocuk istemeyen biri var =) ama profil fotosu yok :D :D
- +1 yıl
heheh =))) tamam ya buluşuruz o kadar belli etin ki :D
- +1 yıl
şaka yapıyorum be :D deli
En İyi Cevaplar
sevgilimde böyle bir sorun olsa takmam şahsen olabilir Allah böyle uygun görmüş birbirimizi seviyorsak önemli degilll ama bende olsaydı öyle bir sorun senin üzüldügün gibi bende üzülürdüm :( yinede ciddi düşündügün kıza bu durumu söylemelisin bilsin böylece yazık etmişte olmazsın ve seni gerçekten sevip sevmedigini bilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar Ne Diyor
126
+1 yılAaa kafaya taktigin seye bak bu tek erkeklerde olan bisey degil bende yumurta kisti var sevgilim bu yuzdem beni terk etmisti cocugum olmaz diye * git dedim tipta cozum cok tup bebek olayi var birsuru yontem var merak etme baba olursun ya sende degil sevgilin kisir olsaydi nolcakti o adam beni bu yuzden birakti ilerde evlendigi kadindan hic cocugu olmama ihtimali yok mu veren allah alan allah takma. kafana dunyanin en tatlisi babasi olacaksin
14 Yorumla- +1 yıl
yüzümü güldürdün =) baş üstünde taşınacak insanlardansın
- +1 yıl
Yok abartma beni ama erkeklerde oldugu gibi kadinlarda da oluyor. benim kuzende de kist vardi ve kocasinda da sorun vardi spermleri yetersz kaliyormus naptilar gittiler iki sorunlu insan tup bebek yaptilar oglu oldu 2. Tup bebek yaptilar kizlari oldu Allahin izniyle olur sorun dert etme
- +1 yıl
teşekkür ederim. inşallah olur. ben oğlumla maça gidicem daha
- +1 yıl
😉 merak etme oluur
Uzulme sakin. Evet bu cok zor bir durum ama allah in takdiri bu hayirlisi neyse o olsun. On tane cocugu olup bir tanesinden hayir gormeyenler var. Oyle olmasi daha mi iyi sence? Ben eger seviyorsam vazgecmem. Cocugumuzun olmamasi engel teskil etmez
11 Yorumla- +1 yıl
helal olsun sana
hayat sadece çocuktan ibaret değil eğer birini istiyorsan hemen demelisin sevgili olmadan önce arkadaşken söyleki yıkılma diye diyorum sevgiliyken dersen kız gidemez işte üzülür sana Allah veriyor canı bunuda unutma Allah imkansızı mümkün kılar kardeşim unutma :) Hep bunu söyle kendine Allah imkansızı mümkün kılar...
10 Yorumla
+1 yılHiç bozma moralinii. Tıpın ne kadar ilerlediğini görüyoruz elbet olur. Tedavi sürecinde yanında olacak kişiyi iyi seçmen önemli olan. Canını hiç sıkma Allah'tan gelir her şey. Rabbim sesini duyar inşallah :)
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler canım allah razı olsun =)
+1 yılArkadaşımın eşine 8 sene tedaviden sonra kısır raporu vermişlerdi bitkisel tedavi ile şimdi iki güzel evlatları var Allahın dilediği her can vuku bulacaktır. Ayrıca senin sorunun yok diyelim evlendin ve eşinin çocuğunun olmayacağını öğrendin sen ne yapardın ayrılırmıydın. Biraz tevekkül güzel kardeşim kaygılarla beyhude kendini yıpratma.
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim tavsiyen için abla
+1 yılNe alakası var seni sevdikten sonra illah çocuk doğurması şart diğilki evlat edinirsiniz yeni doğmuş bebekleri çöpe atan şerefsizler varya allah onların belasını versin. hiç olmazsa bir masumu kurtarırsınız bence üzülme allah ne eylerse güzel eyler kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın abla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 senelik evliyim ve çocuk sahibi olamıyoruz. 2. seneden sonra eşim ve ailesi tarafından boşanma muhabbetleri daha gürültülü birşekilde dile gelir oldu. Derken hamile kaldım. Doğurmak nasip olmadı. Oğullarına toz kondurmuyorlardı. İlk esiylede cocuk sahibi olamamış. İftira bile attılar bana. Sorunun ne oldugu anlasıldı ama. Olan bize oldu. Bunu kabul etmeyecek biriyle sakın birlikte olma. Her kadın ister istemez anne olmak ister. Gerçeken iyi bir kadınla evlenirsen cocugun yokluunu hissetmezsin. Evlat edinebilirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
harika bir kadınsın. teşekkürler
+1 yılÇocuk herşey değildir ki evlat edinmeyi mantıklı bulan bir insanım. Sevdiğin aşık olduğun insanla evlenmezsen eğer yazık etmiş olursun :)
12 Yorumla- +1 yıl
Mantikli
- +1 yıl
Tabikide :))
Olsun hatta daha iyi bu dunya ya cocuk getirmek iyi degil gibi gelior tabi Allah daha hayrlisini bilir de...:)
12 Yorumla- +1 yıl
öyle deme be
+1 yılİlk olarak bunu evlenceğin kişiyle paylaşmalısın. Eğer gerçekten seviyorsa problem etmez. Evlatlık alırsınız.
14 Yorumla- +1 yıl
aynen problem etmedi direk ayrıldı =)
- +1 yıl
Yolu açık olsun o zaman. Sende kendi yoluna bakarsın ölüm yok ya ucunda.
- +1 yıl
ölüm yok zulüm var
- +1 yıl
Sende kendine zulüm etme ve zulüm etmeyecek birini bul.
+1 yılolsun :) kabul ederim, o benim hem cocugum olur, hem esim olur ^_^ olmazmi? :)
21 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı :)
cocuk istemedigim icin sorun etmezdim. eger daha sonra dusunursem de evlat edinebiliriz. ailesi olmayan cok fazla cocuk var. seviyosam asla sorun etmem
11 Yorumla- +1 yıl
Bravo
seviyorsa problem değil ama ilişkilerinde bunu dile getirilmelisin çünkü bazı kızlar gerçekten bebek sahibi olmayı çok istiyolar ve sonraada öğrenmek sarsabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ne diyim
Çocuk yapmayı düşünmüyorum kısır olması işime gelir o da isteyemez
11 Yorumla- +1 yıl
mantıklı =))
+1 yılgercek sevgı bunlara baglı degıldır Allah buyuk dert etme.. soruna gelınce yuregım yuregını sevmıs varsın bırlıkte gırelım bu sınava ne olur..
13 Yorumla- +1 yıl
keşke benmkide öyle yapsaydı. gitmeseydi
- +1 yıl
kıyamam ama ya..
- +1 yıl
kıydı ama olsun en azından sevmediğini öğrenmiş oldum.
+1 yılYa bumu tek derdin. merak etme ya. bende istemiyorum sahsen.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama üzülüyorum
- +1 yıl
Uzulme sen. bunuda dert haline getirme.
Hem %7 diyor hem korkma olur diyor enteresan doktormuş. Sevinsen mi üzülsen mi
11 Yorumla- +1 yıl
Rahatlatmak için öyle diyorlar zaten. Ama olsun yine bir şansım var
Doktorlarin dediklerine bukadar güvenme.. bazi insanlar var yillarca tedavi oluyorlar tüp bebek felan herseyi deniyorlar yinede cocuklari olmuyor sonra tedaviyi birakiyorlar bir kac yil sonra cocuklari oluyo.. yani bu Allahin elinde olan bise.. kismetinde varsa hertürlü olur.. sen umudunu kesme ve dua et.. ve tabiki dürüst ol evlenmeden önce söyle kiza.. zaten seni seviyorsa seni terk etmez yok bu yüzden terk ediyorsa böyle biri ile evlenmen yalnis olurdu zaten...
01 Yorumla- +1 yıl
Yorum için çok teşekkür ederim =)
+1 yılHerkes çocuk sahibi olacak diye birşey yok ki. Hem ben boyle bir dünyaya çocuk getirmek istenen o kadar mutsuz çocuk varken. Sevdiğim yanımda olsun. Çocuğum olmasın. Varsın olmasın.
12 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ediyorum seni
- +1 yıl
:))
+1 yılİnsallah Sevdiğim erkekle her şeyi göze alarak o yola çıkacağım.
Evet annelik essiz bir duygu, fakat olmayacagi Allah'in takdiriyse...
Hızır kıssasini bilirsiniz :), vardır bunda da bir hayır...20 Yorumla
+1 yılkıza söylersen ve seni sevip bu durumu kabul etmeme mallığını göstermeyecek biriyse yazık etmiş olmazsın, kabul etmezse de zaten maldır boşver.
12 Yorumla- +1 yıl
Mal cikti
- +1 yıl
vay kahpe
Eger o kiz seni gercekten sevmisse bunu sorun edicegini sanmiyorum etmemeli bence sonucta cocuk sevginizin parcasidir onemli olan sizsiniz ve doktor sansinin oldugunu soylemis hem olmasa bile evlat edinebilirsin cocugu siz birlikte buyutucekseniz annesi babasi siz olucaksiniz ne onemi var biyolojik anne babaligin
10 Yorumlaevlatlık ediniriz ve ya evimizdeki hayvanlar çocuğumuz gibi olur
12 Yorumla- +1 yıl
bilemedim hayvan konusu biraz grip oldu sanki :)
Kafana böyle birşeyi kesinlikle takmamalısın. Olumlu düşün... Eğer ilerleyen zamanlarda çocugun olmazsa evlat edin bence
12 Yorumla- +1 yıl
Alternatif olabilir doğru diyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimle defalaraca konustuk bu meseleyi. Evlatlik aliriz olur biter dedim. Seni gercekten seviyorsa bu vazgecmesi icin bir sebep olmaz
16 Yorumla- +1 yıl
Ben kendi kanimdan olmayan çocuğu Sevemem.
Cevap sahibi+1 yılIste cocugun olmazsa bu düsünceden vazgececeksin. Cocuksuz kalmayi kabul eder mi sevgilin bilemicem
- +1 yıl
Evlenmem daha mantıklı. Büyük konuşmak istemem ama evlatlık asla
Cevap sahibi+1 yılNiye ki? Sen cocuk sevgisine uzak kalacaksin, bir öksüz cocuk da ana baba sevgisine. Onun yerine öyle bir cocugu alip büyüterek hem kendin mutlu olabilirsin hem o cocugu mutlu edebilirsin. Ama bu türkiyede daha normallesmemis maalesef
- +1 yıl
Öyle konuşmak güzel tabi. ona her baktığımda kendimi eksik hissederim ben
Cevap sahibi+1 yılYanlis anlama da psikolojik tedavi alsan bir dönem? Bu olay seni baya etkilemis...
Girme bunalima , olabilir. Bunu ilerdeki esine onceden soyleme gibi bir sorumlulugun var yalniz onu da unutma. Artik cocuk icin bir ton alternatif yol var. Bence seni seviyorsa cok takmayacaktir. takan kadinla da isin olmasin zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı olsun dedim köşeme çekildim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde yumurtalıkların da problem var. Esimle evlenmeden önce ona ben anne olamayacagim sevgilim diyerek olayi anlattim. O da üzülme askim bende baba olamayacagim demişti. Çok mutluyuz. Çocuk bizim için bir sorun değil. Bir köpeğimiz var çocuğumuz gibi. Özel mamaları kıyafetleri. Ayrıca klise ama doğurgan olsaydım da cocuk yapmazdim. Askimiza engel de değil. Korkma sakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocukları çok severim ve en an 3 tane isterim ilerde evlat edindiğin çocuk hiç bir zaman kendi çocuğun gibi olamaz ama şuda varki eğer o adamı seviyorsam ve bana açıkca bunu söylüyorsa hiç düşünmem kabul ederim ben onunla bir hayata başlamak istemişimdir bişeyler paylaşmak istemişimdir çocuğumuz olmuyorsa ne yapalım kader kısmet, çok isterim olmasını ama onfan ayrılmayı göze alamazdım allah bir kapıyı kapar bir kapıyı açar
014 Yorumla- +1 yıl
çok üzülüyorum bu duruma.
Cevap sahibi+1 yılSıkma canını sen dürüst olup kıza söylersen oda gerçekten seviyorsa bu durumu kabullenir ayrıca hemen umutsuzluğa kapılma tıp ilerledi neler var bu zamanda bak benim bir arkadaşımın ablasınında çocuğu olmuyordu sorun kadındaydı kocası kadını bu yüzden boşadı bana çocuk veremiyorsun diye aradan 3 yıl geçti kadın başka bir adamla evlendi eşi hep yanında oldu destek oldu kadına şindi bir çocukları var ve eski kocası karısını geri almak istiyor düşün yani dünyada neler var demekki o adam bu evladı hak etmemiş buda rabbimden ona en büyük ceza
- +1 yıl
Allah büyük. teşekkürler moral verdiğin için
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sen dualarını eksik etme hem yüzde 7 de olsa ihtimal vermiş kötüye yorma hemen
- +1 yıl
Ablam gibi hissettim bir an =)
Cevap sahibi+1 yılNeden:)
- +1 yıl
güzel öğütler güzel şeyler söylüyorsun. sarılasım geldi de :D
Cevap sahibi+1 yılBende senin bir ablan sayılırım kardeşimle yaşıtsın :)
- +1 yıl
bak tam oldu sen benim ablamla bende senin kardeşinle yaşıtım =)
Cevap sahibi+1 yılSenin ablan kaç yaşında ben 24:)
- +1 yıl
öz ablam değil ama o da 24 =)
Cevap sahibi+1 yılOlsun sonuçta abla:)) bak bende ablayım sana:)
- +1 yıl
iyi bari iki ablam oldu ikisi de üvey abla =)
Cevap sahibi+1 yıl=)))
Rahatsızlığının adını sana tam olarak söyledi mi? Benzer bir olay biliyorum ondan soruyorum
14 Yorumla- +1 yıl
varikosel
- +1 yıl
maşallah. allah bağışlasın =). benim de olur belki
Aşıksam seviyorsam beni sevdiğimden başka hiçbişey mutlu edemez, çocuk esirgeme kurumunda o kadar kimsesiz çocuk var alır birine bakarım hem çocuk özlemim gider hemde annesiz babasız bir bebeği büyüttüğüm için sevap kazanırım
10 Yorumla- Daha fazla (96)
Daha fazla(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt