+1 yılinsan lara karşı harbiden alerjim var bütün hastalıklardan daha kötü bir şey varsa oda insanlara güvenmek hastalığı ve alerjisi
benimde alerji saf olduğum için insanlara çabuk güvenmem
buda sağlığımı bozuyor dolayısıyla :=)01 Yorumla- +1 yıl
çok doğru ya (-:
En İyi Cevaplar
Parmak Çıtlatan İnsanlara Alerjim Var.. Dayanamam değişik :)
04 Yorumla- +1 yıl
(-: arada bende yaparım ama zararlı
- +1 yıl
acayip bir sesi var demi (-:
+1 yılGüneşe, toza, demire (altın ve gümüş olmayan şeylere).
Dişime dolgu yaptırmıştım kurşun dolguydu diş etlerim hemen kanadı yara oldu çok fenaydı onu çıkarıp gümüş dolgu yaptı diş hekimim. Çok sıkıntılı ya.013 Yorumla- +1 yıl
vay be altın yaptırsaymışsınız keşke
- +1 yıl
Yok ya o kadar zengin değiliz malesef.
- +1 yıl
kurşun bende de var oda kararıyo ya
- +1 yıl
Ben 12 yaşındaydım bu olay olduğunda 2 gün takılı kaldı kurşun dolgu konuşamıyodum ağzımdan kan falan geliyodu annem neredeyse kalpten gidiyodu verem mi oldum diye.
2 sene önce çektirdim o dolgulu dişi başkada dolgu yok zaten.
Kararma bir yana kanal tedavisi çok sıkıntılı ben koltukta oturmaktan yoruluyorum o yazık dişçi ayakta eğik duruyo o ne yapsın ki. - +1 yıl
birincisi 14 yaşında mısın? ikincisi onlar alışkın zaten üçüncüsü cidden zor
- +1 yıl
14 yaşında değilim 12 yaşında dolguyu yaptırdım 18 yaşıma kadar kullandım sonra çektirdim demek istiyorum.
Dolgu yaptırılır yaptırılmaz çekilir mi? - +1 yıl
ne bileyim hiç dolgumu yaptırdıktan sonra çektirmedim de. yalnız e kan gelmiş diş etlerinden annen korkmuş noldu ya çok heyecanlı Allah ım Amerikan filmi gibi dur bağdaş kurdum söyle şimdi
- +1 yıl
The end dedim bile bitti :D
ilk çocuğum ondan çok üsyüme düşüyolardı.
Ya düşünsene Allah korusun ağzından bildiğin kan geliyo ailen napardı? - +1 yıl
benim geldi babam ağlamıştı benim başıma neler gelemdi ki ama yine de mutluyum (-: genzime kan bile gitti hey gidi günler hey. ailenin tek çocuğu vay be (-:
- +1 yıl
Ya sen benim yazdıklarımı okumuyosun valla bak ilk çocuk dedim tek çocuk demedim :D
- +1 yıl
şey pardon gözüm de televizyonda da kusuruma bakma olur mu? (-: ilk çocuk hıı yok ya ondan değildir
- +1 yıl
Yok Estağfurullah
- +1 yıl
sağ olun
Güneşe, kakao ve mısıra alerjim var:(((
062 Yorumla- +1 yıl
aa sende mi bizdensin? vc17 virüsü mü taşıyorsun? ayrıca kakao ve mısır ilk defa duydum
- +1 yıl
vc17 virüsü mü var sende dur bir dakika şimdi? o. O
- +1 yıl
güneşe alerjin varmış ya sen güneşe çıkabiliyor musun?
- +1 yıl
dikkat etmelisin. ben çıkamıyorum çıktığım an vücudum yanmaya başlıyor etim çürüyor
- +1 yıl
hayır seni de bizden sanmıştım değilmişsin
- +1 yıl
ciddiyim ama daha çözüm bulamadı profesörler ama yine de büyük gelişme günde 1 bardak kana kadar indirdiler içmemi zararsızım ben korkmasına gerek yok kimsenin
- +1 yıl
hayvan kanı evet ama acı oluyor onlar kan bankalarından getiriyorlar torbayla gözetim altındayım
- +1 yıl
zaten kan bankalarından veriyor canını yediğim profesörlerim (-:
- +1 yıl
3-4 kez amerika da 51. bölge var duydun mu bilmiyorum oraya götürdüler bir çok deney yaptılar ama şu an türkiyedeyim. hissettiklerim çok farklı acısıyla tatlısıyla
- +1 yıl
kavrama yeteneğin, reflekslerin artıyor, çok bilgili oluyorsun. yorulmuyorsun ve normal bir insana göre güçlüsün ve daha bir çoğu
- +1 yıl
(-: dizilerde ki veya filmlerde ki veya internette gezen saçma şeylere inanıp inanmamanız size kalmış
- +1 yıl
zamanla saçların seyreliyo, vücudunun organları koparak düşüyo, göz bebeklerinde sararmalar gözaltı çevrelerinde morluklar oluşuyo, tırnaklar çürüyo, bedeninde kemikletinde dehşet agrılar ve erime oluyo.. diş etlerinde çekilmeler oluyo ve dişlerin iskelet dişi gbi öne çıkıyo kulakların büyüyo derin soluklaşıyo ve soyulmaya başlıyo.. öyle ki agrıdan çıldırmaya başlıyor hasta
- +1 yıl
normalde bunların hiçbiri doğru değil bizde normal insan gibiyiz fazla abartıyolar dizi de filmde ama deneylerde bunlardan bir kaçı ortaya çıkıyo gözün kıpkırmızı oluyo o an kan gözünde toplanıyo resmen
- +1 yıl
acıdan çıldırıyor.. çeşitli sanrılar halüsünasyonlar görüp deliriyor ve aşırı saldırganlaşıyor.. ve sonunda ölüyor.. işte bu ben bu hastalıgı baya bir atastrdm.. yani senin anlayacagn burada soru sormak için insanları kandırıyorsun ve böyle ciddi bir hastalıgı yalanına alet ediyorsun.. refleksleri artıyomuş l*n senin öyle hastalgn olsa bikere telefonu eline almak değil kendi başına su bile içemezsin
- +1 yıl
lan? ee araştırmak iyidir ama fazla merak kötüdür
- +1 yıl
bu kadar ciddiye almasaydınız keşke
- +1 yıl
inananlar var ama )-: hem dur bir dakika sen üşenmeden her yorumumu okudun mu? (-:
- +1 yıl
şu duruşa şu gözlere baksana adamı yersin valla (-:
- +1 yıl
ya işin gerçeği canım sıkıldı ve bu niyetim yoktu ilk sorduğumda sonra cevaplar geldikçe benim de aklıma nerden geldi bilmiyorum böyle yazdım (-: yarın zaten öğrencilerimle buluşcam oy oy uyumam bugün (-:
- +1 yıl
hoca değil öğretmen bir kere o (-: ya şimdi sana karşı yazarken de korkuyorum yok o değil bu diyeceksin diye (-:
- +1 yıl
onuda bugün oğlanın biri söyledi ondan kırptım (-: biri var gitmiyoda yine gelecem diyo mesaj at diyo töbe töbe
- +1 yıl
vampire benziyorsun diyo ben melezim de (-: asla bırakmam peşini bende vampir olacam diyo
- +1 yıl
birincisi şu l*n kelimesini yazmazsan çok iyisin ikincisi kandırdım sadece yorumda ki bir oğlan demişti üçüncüsü sende kandığına göre sorun yok (-:
- +1 yıl
yok ya sadece burada ki sorumda bir kez oda yoksa aman aman (-:
- +1 yıl
(-: alıngan üzüm çekirdeği gibisin
- +1 yıl
hiç hayırlı bir şey çıkmasın ağzından şarapmış. su ol bir içim su
- +1 yıl
Allah ım nasıl bir kız çıktın sen böyle? (-: ben sanalda klavyeler arası sabredemedim yanındakilere maşallah diyeyim huhhhh (-:
- +1 yıl
ilk defa bir şeyi anlamadı (-: işte ben böyle cümleler kurarım hey bire yiğidim heyyyyyyy
- +1 yıl
kurrel gittin sanmıştım (-:
- +1 yıl
aslında üzüldüğüm bir nokta var ve birazdan onu soru olarak soracağım yardıma gelsene canlı yayına (-:
- +1 yıl
sordum sevda ile ilgili cevabını bekliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılOyle hassasligim hic olmadi yok
Ama gecen sene bahar ayinda cam tozuna gelmisim
Allah im cildiracaktim o nasil birseydir
bu senede olursa onu derim :)12 Yorumla- +1 yıl
tamam bekliyor olacağım ve camdan uzak durun (-:
- +1 yıl
Sana alerejim var:((
Haksızlığa, sıkıcılığa, monotonluğa, kötü insanlara, egolulara, film izlemeden geçirdiğim güne, ön yargılılara, Shah'mı sevmeyenlere, dondurma ve çikolata sevenlere vs. :D
016 Yorumla- +1 yıl
sham ne? onu biz seviyoz mu? (-:
- +1 yıl
ShahRukh Khan hintli, müslüman, başarılı bir aktör. Birsürü ödülü var. Hatta Benim Adım Khan filmi 2010'dan beri TRT1'de her sene gösteriliyor. Profilimdeki kişi :D Daha fazla bilgi istiyorsan 2 tane bence yazdım onların linkini vereyim bir göz at :)
Bu birincisi www.kizlarsoruyor.com/.../a18843-neden-shahrukh-khan-1
Bu da ikincisi www.kizlarsoruyor.com/.../a19163-neden-shahrukh-khan-2
Şimdi sevip sevmediğine karar verebiliriz :D - +1 yıl
biliyorum bu adamı ablam da seviyor da ben sevmiyorum (-: kalsın aman
- +1 yıl
niye? (-:
- +1 yıl
toprağımsın (-:
- +1 yıl
seni mi? (-:
- +1 yıl
ben sevmem tanımadığım insanları (-:
- +1 yıl
ben sevmiyorum doğal olarak tanımıyorum (-:
- +1 yıl
çok doğru (-:
+1 yılBenim de güneşe alerjim var. Bir de sinek, ari vb böcek sokmalarina alerjim var çok kötü oluyor ateşim falan cikiyor
07 Yorumla- +1 yıl
bendensiniz o zaman güneş konusunda
- +1 yıl
Sanirim sen de beyaz tenlisin
- +1 yıl
pek sayılmaz yani beyazla esmer arasıyım ne çok beyaz ne çok esmer ne oluyorum ben o zaman ki?
- +1 yıl
Kumral
- +1 yıl
buğday diyolar genel de ama kumralla aynı mı oluyo
- +1 yıl
Kumral daha acik bir ten buğdaya gore. O zaman buğdaysindir
- +1 yıl
açıklamanız için sağ olun anlamıyorum da bu ten renginden
Normalde kirmizi bibere dokunsam birsey yokta salca icin temizledigimde kollarim kipkirmizi kabariyor
07 Yorumla- +1 yıl
o olabilir ya
- +1 yıl
zor ama alerji
- +1 yıl
soğuk suya tutun
- +1 yıl
rica ederim (-:
Bahar alerjim var mayıs ayını hapşuratak göz kaşıntısı ve burun akıntısı ile geçiriyorum :( bir de kronik alerjim var toz, kolonya, sigaraya
03 Yorumla- +1 yıl
ohoo maşallah alerjik tiryakisisin (-:
- +1 yıl
çok şükür amin (-:
+1 yılŞarkı güzel demi :))
https://youtu.be/rT8nSlwmL0Q
Neye karşı alerjim var, sevmediğim insanlara alerjim var , bir de böceklere01 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş (-: haklısınız
kakaolu bir şey yedikçe hapşırıyorum. çikolata yiyip hapşırmak sevdiğim günlük aktivitelerimden
11 Yorumla- +1 yıl
(-: acayipmiş bu
Böceğe, böcek ısırdığı an davul gibi oluyorum hemen doktora gidip iğne olmam gerekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
her yeriniz mi şişiyo yoksa sadece ısırılan bölge mi?
Benim değil ama akciğerlerimin polene karşi alerjisi var ve icinde penisilin bulunan ilaclara alerjim var..
01 Yorumla- +1 yıl
penisilin demeyin ufff
Bu alerjimi kesin bir tetkik elimde yok ama güneşe çıkınca hapşuruyorum sürekli ve bu küçüklüğümden beri böyle güneş beni fena halde hapşurtuyor
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir, sanırım yani.
Maalesef benim de güneşe karşı alerjim var.
O yüzden yaz gelsin istemiyorum.013 Yorumla- +1 yıl
evet vc17 virüsü taşıyor musunuz?
- +1 yıl
inanması imkansız alışması zor ve yaşamı güç bir hastalık diyelim
- +1 yıl
evet ve minimuma indirdim kan içmeyi günde 1 bardak, güneşe çıktığım zaman direk yanmaya başlıyor vücudum ve daha niceleri
- +1 yıl
bir çeşit vampirizm hastalığı ama ben o ileri safhasında değilim iyi olanlardanım sadece 1 bardak kan yetiyo zararım yok kimseye yani
- +1 yıl
inanması zor ama iyi tarafları var duyun, algılayışın ve reflekslerin gelişiyo ve daha bir çoğu kötü tarafları da var tabi
- +1 yıl
hayır gözetim altında olduğum için kan bankalarından torbalarla getiriyolar tabi
- +1 yıl
ama zararım yok aksine beni severler yaramazım biraz (-: korkanlarda oluyo tabi özel hemşireler var sır gibi saklıyolar beni görünce de korkuyolar ama sonradan alışınca eve gitmiyolar çok iyi ya
muz a alerjim var muz ya da aramalı birşeyi yersem çok fena yara oluyor vucudumda :(
03 Yorumla- +1 yıl
neler varmış yaa
- +1 yıl
muz birde haaaa
+1 yılvar belli ki ama bilmiyorum test yaptıramadım hala..
07 Yorumla- +1 yıl
bilirsiniz ama
- +1 yıl
yok kestiremiyorum ekstra bir şey tüketmiyorum kullanmıyorum son 1 aydır kaşıntı sivilce kızarıklarla uğraşıyorum..
- +1 yıl
acaba yağlı mı yiyorsunuz?
- +1 yıl
sanmıyorum, düzenli ve sağlıklı besleniyorum..
- +1 yıl
o zaman bir gidin test yaptırın
- +1 yıl
kesinlikle :)
- +1 yıl
(-: sağlıklı günlere
Aska. Sevince kasiniyom kafayi yiyom o yuzden dikkat ediyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
(-: güzel yorum
Vampir misin ya :ddd
Ben de toza karşı hemen hapşuuu :d05 Yorumla- +1 yıl
(-: vc17 virüsü taşıyormuşum da ondan dolayıymış doktor dedi
- +1 yıl
bana kan ve bir ilaç var ondan veriyorlar yoksa gözüm kanlanıyor susuyorum geçer heralde bilmiyorum
- +1 yıl
yok bence böyle daha iyi ya kendimi çok zinde hissediyorum bilgiliyim (-:
+1 yılGüneşe karşı zaten çok güneşli havalarda ortalıkta dolanmam
01 Yorumla- +1 yıl
en iyisi aman dikkat edin
+1 yılPamuktan olan her şeye özellikle giyim konusunda baya sıkıntı çekiyorum.
014 Yorumla- +1 yıl
gıdıklanıyor mu burnun
- +1 yıl
bazen ama aşırı kaşıntı oluyor burnuma sürdüğümde hapşırıyorum
- +1 yıl
uyuz eder oda insanı
- +1 yıl
düşünsene gece uyanıyon birden bire bir yerlerin kaşınıyo işin kötü yanı bu rahat edemiyo insan
- +1 yıl
bilmez miyim. hele yazları o sivrisinek soktuğunda alerji oluyorsun her yerin kaşınıyor ya ufff
- +1 yıl
Böcek görünce istemsizce kaşınıyom hiç sorma
- +1 yıl
neyse duralım yoksa kaşıntı başlayacak (-:
- +1 yıl
başladı valla boynum felç :D
- +1 yıl
(-: hemen de başladı mı?
- +1 yıl
ara ara geliyo valla çok pis bir şey bu durup dururken ya
- +1 yıl
gelir şimdi uyku da tutmaz
- +1 yıl
aşırı sıcakta etkiliyo bu durumu baya araştırdım
- +1 yıl
serinlikte durman lazım en güzeli
- +1 yıl
aynen serin olacak ortam
Şaka gibi tek sevdiğim sebze patlıcana karşı alerjim var.
03 Yorumla- +1 yıl
noluyor ki?
- +1 yıl
neler duyduk vay be
+1 yılHer zaman olmuyor da bazen toz u falan çok hissediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
bazense alerji değildir
- Sağlık konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSahte takı takamam alerjim var ya gümüs olcak ya altın :)
110 Yorumla- +1 yıl
vay kızımız zengin (-:
- +1 yıl
:) övnmek gbi olmasın oleyimdr :)
- +1 yıl
iyi git şimdi hadi
- +1 yıl
Hödük müsn nesin hayret bisey
- +1 yıl
ha iyi baktım insanlığın var mı diye (-: gel tamam gel zenginler genel de vurdum duymaz oluyorda
- +1 yıl
benim en büyük zenginligim insanlıgım zaten :)
- +1 yıl
he tamam iki dakika hemen şey yaptık diye övünme geç şurda sessizce dur (-:
- +1 yıl
Ya sabııır , bırak ya
- +1 yıl
çok iyi ya alıngan üzüm çekirdeği gibisin (-:
+1 yılAlerjim yok şükür ama yalana karsı vücudum tepki veriyor :) o olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
(-: güzel
+1 yılAlerji midir bilemem ama acı biber yiyince bitlenmiş gibi kaşınıyorum. Ama tabiki bu acı biber yiyemeyeceğim anlamına gelmiyor :)
03 Yorumla- +1 yıl
baharata karşı var sanırım (-:
- +1 yıl
Yok baharat değil acı biber sadece.
- +1 yıl
oda değişikmiş kardeşim
Toz toprak aşırı parfüm kokusu keskin kokular sigara dümanı ohooo::
07 Yorumla- +1 yıl
Allah hepten... vermiş sizin (-:
- +1 yıl
geçmiş olsun zor astımı olan kişi için
- +1 yıl
uvvv çok ağırmış cidden serin yerler de durun bunalmayın
- +1 yıl
tabi orası da öyle
eski sevgilime alerjim var, görünce bir mide bulantısı bir öğürme bir tiksinme kaşınma ne ararsan :)
03 Yorumla- +1 yıl
öküz misali yani (-:
- +1 yıl
(-: güldürdünüz
+1 yılToza karşı :D 100 defa hapşururum ve güneşede var gözlerim çok agrıyo
07 Yorumla- +1 yıl
güneşe direk bakarsanız ağrır tabi ha ama güneşe bakmadan çıktığınızda öyleyse bilemem (-: toz standart zaten
- +1 yıl
:DD yok toz için ilaç içiyorum çünkü okadar hapşuruyorum ki kalbım duruyo bir an :DD Güneş içinde damla verdiler
- +1 yıl
(-: vc17 virüsü taşımadığına göre sorun yok yine iyisiniz )-:
- +1 yıl
Niye sende var mı yoksa
- +1 yıl
var desem inanmak ve yazmak istemiyorum yok desem yalan olur aman boş verin
- +1 yıl
Yok demekki
- +1 yıl
öyle düşünebilirsiniz siz
dostum durumum gerçekten kötü üzüldüm şimdi. Hiç bir şeye alerjim yok
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel bu durum
+1 yılO zaman sen vampirsin :D
Benim akara karşı alerjim var :))06 Yorumla- +1 yıl
vc17 virüsü taşıyormuşum (-: kısmen sayılır
- +1 yıl
Araştırdım da bu gerçek mi ya? Hiçbir doktor sitesinde yazmıyor uyduruk sitelerde var...
- +1 yıl
abartıldığı gibi değil sadece kan içmek istiyorsun günde 1 bardak yetiyor ayrıca güneşe çıkamazsın yani çıkarsın ama vücudun da yaralar oluşur ayrıca yorulmazsın ve daha güçlü hissedersin sezgilerin ve reflekslerin gelişir bu sadece
- +1 yıl
ya harbiden hiç gerçekçi gelmiyor tuhaf :)
- +1 yıl
evet bana da dizilerdekiler saçma geliyor zaten yok ışık hızıymış yok bilmem dişler sivriliyormuş yok sadece bunlar var (-: hobbidik hop hop
- +1 yıl
:))
+1 yılBenim de polenlere, domatese, ve domatesle yapılan her şeye, sıcağa ve her içtiğimde midemin rahatsızlandığını sayarsak asitli içeceklere alerjim var. Vay be yazarken bile yoruldum.
01 Yorumla- +1 yıl
ben okurken bile hasta oldum
+1 yılsinirlenince sırtım acayip kaşınır birde burnuma toz kaçtımı 7-8 kere hapşururum
00 Yorumla
+1 yılPolenlere yazın dışarı çıkamıyorum ve meyvaları yiyemiyorum tamamen çok güzel şekilde yıkasam da :( hemen hapşırma krizi göz kaşıntısı vs vs etkiler :(
01 Yorumla- +1 yıl
ham meyvayı kopardılar dalından (-:
Güneşe hoş bir alerjim var. Hapşirmayi oldukca seviyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
güneş hepimize etki ediyor (-:
- +1 yıl
hele beni ooo (-:
+1 yılToZa manyak gibi burnum yerinden kopuyor kizariyor offff
061 Yorumla- +1 yıl
çok kötü bir durum
- +1 yıl
Cok kotu berbat burunumu koparmak istiyorum
- +1 yıl
geçmiyor da üstelik
- +1 yıl
2-3gune anca geciyor)))
- +1 yıl
geçene kadar nasıl oluyor (-:
- +1 yıl
Off geberiyorum tek kelimeyle geberiyorum burnum offff nefes alamiyorum
- +1 yıl
kolonya çek ve çevresine sür bakalım
- +1 yıl
Simdi alerjim yok 3-4aydir yok)))
- +1 yıl
bahar geliyor dikkat etmelisin
- +1 yıl
gELMESIN l*n GELME Bahar istemiyorum simdi basliyicak ve maf olucam rezillik
- +1 yıl
dikkat edersen bir şey olmaz
- +1 yıl
hep dikkat ediyorum ama oluyor bir cami aciyorum tozlar dumanlar ohohohooh bir de bakiyom burun coktu
- +1 yıl
o zaman camı açmayacaksın
- +1 yıl
Evet dogru sonra 3 gun geberiyorum her kes ask acisi cekiyor ben burun acisi cekiyorum arkadas )))))))))))
- +1 yıl
(-: senin çektiğin daha zor diğeri saçma
- +1 yıl
dogru benim acim gecmiyor hep kizariyor hep bu burunu kesip atirsam duzelir diye dusundugum de oldu )))))))))))))))))))
- +1 yıl
kesip atılmıyor sende mi kusur doğarken... bu şarkı aklıma geldi (-:
- +1 yıl
cok berbat l*n eskiden yoktu 14 yasindan basladi ve tam gaz devam ediyor cocukken yoktu
- +1 yıl
büyüyünce olur zaten
- +1 yıl
olmasin uleyyy aci cekiyoz
- +1 yıl
kimsenin elinde değil
- +1 yıl
her neyse bos ver alerjili alerjili yasiyoruz bir sey olmaz))))))))))))))
- +1 yıl
tabi orası da öyle
- +1 yıl
Senin de mi alerji var?
- +1 yıl
vc17 virüsü var bende
- +1 yıl
o ne?
- +1 yıl
vampirmisin sen kanka googlede oyle soyluyor
- +1 yıl
öğrenmen iyi olmaz boş ver
- +1 yıl
kotu bir sey
- +1 yıl
uzuldum senin icin
- +1 yıl
abartıldığı gibi değil minimuma indirdim günde 1 bardak kan içiyorum güneşe çıktığımda vücudum yanıyo ve bir kaç şey filmlerde ki gibi değil
- +1 yıl
kani nerden buluyorsun?
- +1 yıl
ne kötü ne iyi her 2 taraftan da fazlası var
- +1 yıl
kani nerden buluyorsun ve yarasami isirdi seni?
- +1 yıl
gözetim altındayım sürekli sağ olsun kan bankaları
- +1 yıl
yarasami isirdi seni?
- +1 yıl
o işler biraz değişik hikayeye inanmayacaksın anlatsam inanılır gibi değil
- +1 yıl
anlat inanirim istersen ozelden mesaj at
- +1 yıl
anlatsana ne olur
- +1 yıl
şunu bil dizilerde ki gibi değil ama yakın yani değişik ve karmaşık çok az kişinin bildiği kimsenin inanmadığı şu zamanda tehlikenin çanlarının habercisi
- +1 yıl
anlatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
- +1 yıl
anlat iste bu ne anlat
- +1 yıl
anlat korkmuyorum anlat inanirim ben
- +1 yıl
her şey gün yüzüne çıkmamalı öldürürler beni neyse kapatalım konuyu
- +1 yıl
diyorsun tamam ama cok merak ettim fazla merak sakat olsa da cok merak ediyorum
- +1 yıl
merak cesaret iyidir ama bilinen şeylere yöneldiğinde
- +1 yıl
offff ne olucak anlat bolge 51demisin sen?
- +1 yıl
hayır oraya 3-4 kez götürdüler ama şu an türkiye de sessizce yaşamımı sürdürüyorum
- +1 yıl
Yapma l*n olamaz olamaz l*n beni goturmezler dimi benimle konusmadin tanimiyorsun hadi bb saka saka inanmak istiyorumama insan dusuncesi dar nasil desem inanamiyorum bolge 51 nasil bir yer?
- +1 yıl
inanma zaten bu en iyisi olur. kendine iyi bak bol dolunaysız günlere
- +1 yıl
ooooffff gercekten tirsamaya basladim bir ozele gelsene konusalim ya da daha guvenli bir yere
- +1 yıl
şu an hiç biri olmaz ben dışarı çıkamıyorum diye bunları verdiler oyalanıyoruz
- +1 yıl
offf sen saka mi yapiyorsun anlamiyorum ozel guclerin falan da varsa gercektten deliricem
- +1 yıl
özel güç yok ama şunları söyleyebilirim hızlı düşünüp hızlı hareket edebilirsin, reflekslerin, algılaman, bilgin çok geniştir. yaran filmlerde ki gibi hemen değil ama kısa sürer mesela bir bıçak kesmesi insanda 1 hafta da kapanıyorsa bizde 3 saati bulmuyor ve dahası var ama filmlerde ki gibi değil biraz değişik
- +1 yıl
tamam ben de istiyorum ben de istiyorum hep ozel guc istedim * gunes isi bir az kotu
- +1 yıl
istemekle olmuyor ve bu hale gelmen oldukça zor imkansız eğer olacaksa zaten olur
- +1 yıl
tamam kapat bu konuyu sonra kacirirlar beni offffffff her neyse hayat guzel benimzekam ozel gucum)))))))))))))))))))))))))))000
- +1 yıl
güle güle (-:
- +1 yıl
sana da gercegi soyliyicem inanmadim ama icime kurt dusdu nasil desem simdi gece uyumak var)))))))))))))))
- +1 yıl
inanma ve düşünme bir şey olmaz hadi güle güle (-:
- +1 yıl
SANA DA ilginc seylere hep kafa yoruyuorum bu is buda bitmez demedi deme geri donucem)))))))))))
Herhangi bir krem, fondoten vb makyaj urunleri, alkol
01 Yorumla- +1 yıl
o zaman doğalsınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılmalesef çikolataya. uff ya çikolata yiyince yüzüm kollarım bacaklarım kısacası heryerimde kırmızı küçük noktalar oluyor. çikolataya alerjimi olur yaaaa
05 Yorumla- +1 yıl
sanırım şekere yani aşırı yiyince oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılaşırı değil 2 parça yesem oluyor
- +1 yıl
ooo dikkat edin
Cevap sahibi+1 yılölücem bigün. dayanamadım yedim 1 paket çikolata hastaneye zor attılar
- +1 yıl
e hak etmişsiniz sizde olur mu öyle şey bile bile birde
+1 yılbir insanın papatya'ya alerjisi olur mu demeyin oluyo :(
05 Yorumla- +1 yıl
papatya? alerji? o. O
- +1 yıl
Evet ne yazık ki papatyaya alerjim var
- +1 yıl
nasıl yani?
- +1 yıl
Yani böyle kokusunu aldığımda kendisini ister canlı ister kuru herhangi bir şekilde temas ettiğimde gözlerim kızarıyor hapşuruk falan oluyo
- +1 yıl
ilk defa duydum daha neler duyacam
+1 yıldereotu mantar hadi dereot neysede mantarı bu kadar severken alerjim olması:/
09 Yorumla- +1 yıl
mantar mı öğhhhh )-:
- +1 yıl
herkes sevmez:)
- +1 yıl
ben kokusunu alsam komalık olurum
- +1 yıl
hadi ya:)
- +1 yıl
(-: evet bizler sevmeyiz
- +1 yıl
vampir misin:)
- +1 yıl
kısmen diyelim (-:
- +1 yıl
korktuum:)
- +1 yıl
korkma zararsızım günde 1 bardak kan içiyorum (-:
Acı veya baharatlı olan her şey, turşu, çikolata, asitli içecekler, kızartma..
01 Yorumla- +1 yıl
en zararlıları da onlar zaten
tüye karşı alerjim var ama kedim ve köpeğim var birşey olmuyor, toz ve güneş
013 Yorumla- +1 yıl
güneş evet evet aynıyız kedi bunda da aynıyız
- +1 yıl
tüylerim diken diken oldu dur dur (-:
- +1 yıl
yaa ben kucağım da bebek severim ablası gız (-:
- +1 yıl
o. O bebeklerden nefret edenlerden nefret ederim
- +1 yıl
bence bu çok iyi kurtulmuş oluruz senden düşman
- +1 yıl
huuuuuuuuuuuuuuu
- +1 yıl
neyyy
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlara alerjim var Bir gün bile kızsız duramıyom bir gün kızlarla takılmassam kaşınmaya başlıyom
00 YorumlaHic alerjim yok cok sukur
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel
Asprin vb. Penisiline alerjim var
01 Yorumla- +1 yıl
amanın penisilin demeyin )-:
Polenlere karşı ve arılara da
01 Yorumla- +1 yıl
ah arı yaman arı
Egoistlere karşı alerjim var :D:dd:d:D
01 Yorumla- +1 yıl
(-:
+1 yılBemiks, iecilline alerjilerim var.
010 Yorumla- +1 yıl
efendim?
- +1 yıl
İlaç alerjileri. Yani bemiks: b vitamini. İecilline: penisilin türevleri ilaçlara karşı olan alerjiler.
- +1 yıl
uf söyleme öyle kemiklerim sızladı (-:
- +1 yıl
Bana yapılmadığı sürece sorun yok.
- +1 yıl
he bize yapılsın demi
- +1 yıl
Benim alerjim var yalnız dikkatini çekerim 😊
- +1 yıl
ben de korkuyorum yapılmasın bana da (-:
- +1 yıl
Bazen korkudan daha önemlidir tedavi. Mecbur kalınca yapacak bişi yok. :)
- +1 yıl
mecbur kaldım bir kere de abov hemşire bide şaplak atıyo (-:
+1 yılBenim bir sineğe bide abime alerjim var :)))
017 Yorumla- +1 yıl
o niye? (-:
- +1 yıl
Görünce sinirlerm bozuluyr :))
- +1 yıl
uyuz mu ediyor seni? (-:
- +1 yıl
Evettt evetttt :) ama sviyorum abimi birtanedirrr o birtaneee
- +1 yıl
sende uyuzsundur ondandır be (-:
- +1 yıl
Arada bir gıcık edebiliyorum :) ama yinede seviyorum herşyme karışsda haklıı o benimm abimmm
- +1 yıl
aferin kız masum ve uslu ayağına yatan afacan seni (-:
- +1 yıl
Genellikle masumum ki abimin fuzuli kıskançlıkları :))
- +1 yıl
mesela ne gibi? (-:
- +1 yıl
Okadr dar giyme o makyaj ne vs vs
- +1 yıl
ee çok doğru podyuma mı çıkıyosunuz sanki
- +1 yıl
Al birini vur ötekine ikiside aynı tas aynı hamam :)) ben öyle seviyorum. Babam varken sana düşmez karışmak diyorum babam duyuyor ve oda kızıyor bol pantolon giyin diyor yoktur diyorum insan gbi giyin hayvan gibi değiş diyor bende gitmiyorum ozamn diyorum :)))
- +1 yıl
dar giyip makyaj yapıp çıkması da ayrı bir dert dediklerini yap ailenin (-:
- +1 yıl
Bizimkiler dine bağlı oldukları için böyleler :) bence en güzeli
- +1 yıl
ne güzel sende giyme o zaman (-:
- +1 yıl
İnşallah :)
- +1 yıl
nasip (-:
+1 yılPolenlere ve insanlara :D
01 Yorumla- +1 yıl
bunu bekliyordum (-:
+1 yılVampir misin gardaş sen :/
01 Yorumla- +1 yıl
vc17 virüsü taşıyormuşum
+1 yılŞekere, böcek sokmasına...
01 Yorumla- +1 yıl
standart şeyler
Mert olmayan kaypak insanlara alerjim var
02 Yorumla- +1 yıl
demi ama
Fındık ve zeytine karşı alerjim var :)
04 Yorumla- +1 yıl
neden? (-:
- +1 yıl
zormuş cidden neler var neler (-:
Balık, domates ve arı
05 Yorumlabalık? domates?
- +1 yıl
domateste tövbe yarabbim
- +1 yıl
köy domatesi etli gibi oluyo demi böyle daha bir değişik
Neredeyse her şeye.😌
019 Yorumla- +1 yıl
yok artık
- +1 yıl
sürekli hapşuruyor musunuz?
- +1 yıl
Toza girince hapşururum sürekli. Ama hapşurmakla alakalı değil sadece. Domatese, patlıcana, patatese dokunamıyorum. Temizlik malzemelerine dokunamıyorum. Dokunursam ellerimde hemen kabarcıklar çıkıyor. Ağda kullanamıyorum. Derimi mahvediyor. Kan verince mahvoluyorum. Kolum haftalarca kaşınıyor. Roll on kullanamıyorum. Koltuk altlarım kabarcık oluyor ve uzun süre geçmiyor. Birisinin parmağıyla bile vücuduma dokunmasına gelemiyorum. Hemen morarıyorum.
- +1 yıl
ooooo çok kötüymüş bu geçmiş olsun klavye ye dokunmayın parmaklarınız kabarır (-:
- +1 yıl
onda da olur her şey sonuçta her şey (-:
- +1 yıl
hemen laf oyunları vay bayan uyanık çıktı (-:
- +1 yıl
(-: oyun yaşını çoktan geçtik zaten direk yüzüme söyle (-:
- +1 yıl
sağ ol 20 saat sonra söyledin (-:
- +1 yıl
bende meşgulüm önceden yazsaydın sonra girdiğimde okurdum (-:
- +1 yıl
hıı ne işle meşgulsün? (-:
- +1 yıl
aynıyız ya (-: stajyer öğretmenim ayrıca höhhhh boğazıma bir şey gaçtı dur (-:
Penisilin alerjim var
01 Yorumla- +1 yıl
uyyyy )-:
+1 yılKedi tüyüne karşı sonradan gelişti maalesef.
00 Yorumla
+1 yılHaha benimde güneş ^^
01 Yorumla- +1 yıl
bendensin (-:
Hiç bir şeye alerjim yok :)
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel maşallah (-:
Benim akarlara parfüme toza kedi tüyüne :(
03 Yorumla- +1 yıl
oh oh maşallah
- +1 yıl
:-(