Cok rahatsiz olmaya basladim bu durumdan yan profilimi cirkin buluyorum, ve ne kadar zayiflasamda gidikdan kurtulamiyorum..
Ne yapabilirim?
Ne yapabilirim?
bir tane metal kasıgı arka tarafından dıslerının arasında al uc tarafından.. tamam mı? cukur tarafı asaga bakıcak yani.. sonra da 50 kez o kasıgı dıslerını sıkıp bırakarak yukarı,asagı,yukarı,asagı hareket ettır.. bu hareketı hergun yap mutlaka faydasını gorursun
iyi iyi merak etme yandan biraz demet akalina benzetim
yüz jimnastiğini öneririm özellikle gıdık için. anında sonuç alırsın. ben bir kadın programında izlemiştim. kendim denedim ve cidden mucize gibiydi. videoyu nette bulabilirsin muhtemelen
Cevap
10Cevap
küçük insanlar ( japonlar) botox yapıyorlar :))) biraz pahalı ama :))) fazla birşey yok gibi görünüyor senin işlem falza bir miktar tutacagını sanmam :)))
Eğer fotoğraftaki sensen ordularının başına geç, yok bensem emrediyorum ordularımın başına geç!
Ops pardon ya benim kafa gitmiş.
Soldaki güzel, sağdaki değil.
ikiside benim :I
Onu farkettim ve "Soldaki güzel, sağdaki değil. " dedim.
pekii
Özgüvenine sahip cık sen güzelsin dert etmene gerenk yok.
intihar et ! insan piskolojisi böyle büyük bi sorunu kaldıramaz benm kanaatimce :d
bence sana öyle geliyo çirkin falan değil..yanlış düşünüyosun..aksine tamamlayıcı..
Anlıyorum seni, ameliyat maalesef.
gıdık güzeldir ya söylenişi bile güzel gıdık
Sakız çiğne, gıdığın için.
Yok sana öyle geliyor.
O begenmediğin çeneye kurban olurum.
Estetik
cesaretim yok
O zaman gıdık eritme aletleri falan var veya egzersizleri de var diye hatırlıyorum, ne kadar sürede çare olurlar onu bilmem ama google'dan bakarsan bulursun bayağı birşey.
cidden kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar