Göbek Tüylerimden Nasıl Kurtulabilirim?
18 yaşındayım göbeğimde böyle tüyler var son 2-3 yıldır böyle oldu bundan nasıl Kurtulabilirim neden böyle hiç göbeği açık bir şey giyemiyorum ağda ve jiletle alırsam sürekli çıkar bir kurtuluşu yok mu

bence ne olursa olsun doktora gitmelisin kökten al desem tekrar çıkacak tüy sarartıcı kullan desem tüylerin uzun ve kalın yine belli olacak paran varsa ya da biriktirip lazere gidebilirsin oh miss lazere gitmezden bile bir doktora danış yani hormonaldir bence
canım sen bunlarınn dediklerine bakmaa bendede varr ama napalm
merhaba hiç umurumda değil olmayan anlamaz anca dalga geçsinler. peki sen doktora göründün mü ve alıyor musun
Allah belanı vermesin bunlar bir kızdan çıkmış olamaz herhalde troll soru demi bu. bende bu kadar yok anasını satayım
maalesef böyle hormonal bozuklukmuş düzgün konuş belalık bir durum mu bu ben mi istedim böyle olsun birden 2 yıldır böyle olmaya başladı
Ovv yumurtalarında kis olabilir bir doktora git ciddi bir hastalık çünkü...
yumurtalımda kis olması için adet düzensizliği gerekiyor sanırım öyle değil mi? hem 2 yıldır böyle çıkmaya başladı ve benim adetlerim gayet düzenli doktara gitmeye korkuyorum ya kis varsa
Adet günlerini nekadar düzenli takip ediyorsun bilmem ama 1 ayın bile düzensiz olması kist ihtimalini artırır vücutda aşırı kıllanmada yumurtada kist belirtisidir geç olmadan kadın doğum uzmanına başvur eğer yumurtalarında kist varsa ileride seni kısırlaştıra bilir eğer kötü huylu bir kist se kanser bile yapa bilir...
şu ana kadar hep en fazla 3-4 gün gecikti her ay düzenli oluyor. söyledikleriniz beni korkuttu bu hastalık vars tedavisi var mı
jinekolog derken kadın doğum uzmanına mı görünmem lazım
çok teşekkürler
Cevap
15Cevap
benimde var ama senin gibi degil be bacım hormonal bir sey doktora görün bir istersen erkek göbeği sandım:/
hormonal olabilir diye dusundum ama adetlerim çok düzenli son 2 yılda böyle olmaya başladı
tedavisi var mı görünürsem tedaviyle gider mi azalır mı?
hangi doktora görünmem lazım cildiye mi
teşekkür ederim
oooooooo bu erkek olmadğina emin miyiz? :D
hormonlar tepe taklak olmuş
ağda yap :/
önce kadın doğuma git :/
gecmıs olsn
Sir ağda yapmanı öneririm ve bir hormonlarına baktırmalısın
kadın doğuma mı yoksa cildiyeye mi görünmeliyim ve tedavisi var mı azalır mı
çok teşekkür ederim hemen görünücem hiç açık bir şey giyemiyorum:(
Öncelikle bir kadın doğum uzmanına görünmelisin. Hormonal bir şey olabilir
ben de öyle düşündüm ama adetlerim çok düzenli. hormonal olması için adet düzensizliği olması gerekmiyor mu?
tedavisi var mı gidersem azalır mı?
Tövbe Tövbe başımıza taş yağacak. Bunlar hep kıyamet alametleri. :D
komik değilsin
sadece benim böyle değil çoğu kişinin böyle sorunu var insan ol biraz dalga konusu değil
polikistik over olabilir doktora git test yaptır sonra lazerle falan kurtulursun geçmiş olsun
Hormonlarda bir sorun vardır büyük ihtimal. Doktora gitmen lazım.
jilet tabıkı olmaz hata yapma. Ama ağda olabilir olmazsa epilasyon
Adetlerin düzensiz sanırım bir kadın doğuma git kist var mi baktir tedavisini ol sonra kil yüy sorununu cozersin
lan bnde o kadar yok ya bunun anası babası nasıl bir suç işlemişse artik
bende yok bu kadar bacım tövbe tövbe
Kardeş bu kadın göbeği olamaz
igneli epilasyon tek çözüm aci
Hormono kontrol ettir
biraz daha zorlaşan benim göbek gibi olacak
bu nasıl kadın göğeği ıyyyy
Dök kolonyayı çak çakmağı en temizi
lazer e gücün yetmezse ağda tek çözümün
Benimde böyle de alıyorum ben hormonal
merhaba peki alınca azalıyor mu ve doktora göründünüz mü
erkek göbeği zannettim valla bu ne arkadaş
Kadın doğuma gitmelisin
Hamam otu tozu kullan kanka
lazere ya da epilasyona git
Lazere git
acik konusayimmi
derken?
maalesef kadınım 2 yıldır böyle olmaya başladı ne yapsam bilmiyorum
bacaklarım böyle değil göğüs aramda hafif var sarımsı ben zaten kumralım önceleri iki üç taneydi cımbızla aldım ve 2 yıldır birden böyle olmaya başladı
epilasyonla aldır
Erkek gobegi labu got
lazer epilasyon
Yalnız bunlar kıl
Yuh nznzjzn ağda yap
Vur jileti
bu erkek gobegii bee
Bune aminyüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar