6 gü

Ölü gibi olmaktan nasıl kurtulunur?

Hastanede 12 gün işim vardı. 3 km gidiş 3 geliş bilmediğim bir şehir hastanesinde gerekli bir evrak rapor için 11 doktor gezdim bir ton ölçüm yaptım doktor bazen oldu bazen olmadı rezillik yani anlayacağınız biraz da üşenip geç gitmekten 7-8 gün hastanede bulundum mecbur istemeye istemeye ama şükür işimi bugün hallettim. Neyse iki tane orada görevleri yönlendirme olan kız geçiyordu karşıdan da ben geliyordum lavaboya sola döndüğüm sıra bir şey duydum bırak onu zaten kimse s2klemiyor ölü gibi sekreterlerden yardım istiyor dedi. Ya ben buna ne yapmış olabilirim sıfatını bile yeni görüyorum ne bu düşmanlık aşağılama çabası sövsem olmayacak bir şey desem olmayacak. Sonra aynada kendime bir baktım çok suratsız ve solgun görünüyorum doğru. Ne bir hastalığım var ne kötü hayat şartlarım ama böyleyim. Peki onların tabiriyle ölü gibi olmaktan şu kronik bitkinlik ve yorgunluğumdan solgun ve cansız yüzümden nasıl kurtulurum. İnsanlar ne kadar aptal ya:) Kimseye anlatamadım buraya yazdım tavsiye lazım?

Ölü gibi olmaktan nasıl kurtulunur?