Hastanede 12 gün işim vardı. 3 km gidiş 3 geliş bilmediğim bir şehir hastanesinde gerekli bir evrak rapor için 11 doktor gezdim bir ton ölçüm yaptım doktor bazen oldu bazen olmadı rezillik yani anlayacağınız biraz da üşenip geç gitmekten 7-8 gün hastanede bulundum mecbur istemeye istemeye ama şükür işimi bugün hallettim. Neyse iki tane orada görevleri yönlendirme olan kız geçiyordu karşıdan da ben geliyordum lavaboya sola döndüğüm sıra bir şey duydum bırak onu zaten kimse s2klemiyor ölü gibi sekreterlerden yardım istiyor dedi. Ya ben buna ne yapmış olabilirim sıfatını bile yeni görüyorum ne bu düşmanlık aşağılama çabası sövsem olmayacak bir şey desem olmayacak. Sonra aynada kendime bir baktım çok suratsız ve solgun görünüyorum doğru. Ne bir hastalığım var ne kötü hayat şartlarım ama böyleyim. Peki onların tabiriyle ölü gibi olmaktan şu kronik bitkinlik ve yorgunluğumdan solgun ve cansız yüzümden nasıl kurtulurum. İnsanlar ne kadar aptal ya:) Kimseye anlatamadım buraya yazdım tavsiye lazım?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah'a bolca dua et. O insanlar kendi seviyesizliğini göstermiş takma kafana, kan değerlerine falan baktır belki bir vitamin eksikliğin vardır veya uykusuz kalıyorsundur. Beslenmen düzensizse onu düzelt, hareketsizsen spor yap geçer Allah'ın izniyle.
Sağol tesekur
Hastalığım yok kan değerim normal vücudumda tek sorun böbrek taşı o kadar ama demekki öyle izlenim oluyor öyle görmüşler ne yapalım
Rica ederim.
Çok takmadım zaten onu ozamana kadar farketmemistim bile kendini nimetten sayıyor işte kar🤣
Ksr
Yoruyor seni demek ki, boş ver insanları herkes bişey der. Mizacın sert ve ciddiyde öyle algılamışlardır, insanlar illa ki eleştirecek bişey buluyor.
😂😂😂
Askerdede lakabım cesetti
Malesef😅😆😂
Evet ben o insanların varya
Neyse😂😂😂
Sakin ol şampiyon, salla gitsin fazla takma kafana. Arada bir gülümsüyorsan yeter.
Sende teselli ayağına gömdün beni biliyormusun fotoğrafa bir bakaydın galiba bir tek ben öyle görünmediğini düşünüyorum
Bana hiç öyle gelmiyor ya niye insanlar böyle dior
Hayır, gömmedim. Öyle hissettiysen özür dilerim.
Neyse ben kaçıyorum burdan insanların ne dediği de umrumda değil ben seviyorum kendimi oyeter
Ciddisin ve baygın bakıyorsun ama ölü gibi de görünmüyorsun.
En iyisi, bu kadar basit işte.
Bence o kaşar peyniri diğer sekreter kızlarla az da olsa güzel muhabbet edince beni takmadı diye kıskandı bk atıyor zaten ilk defa gordum kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş hahahha
Hayır birde ettiği lafa bak ben kimden yardım istemişim ne yardımı istemisim tek yaptığım yön sormaktı o da anlık oyalanmadan nerden bunları kuruyorda böyle söylüyor insanlar hakkaten kötü niyetli ya iyi ki kadın dovmuyorum
Boşvermek iyidir bazen, olaya fazla takılma unut gitsin. Takmıyor gibi görünüyorsun ama kafaya o kadar takmışsın ki hâlâ kızıp söyleniyorsun...
Ben haksızlık ettiğini düşünüyorum çünkü herkesin kusuru vardir ufak tefek ben insanların kirilacagini düşündüğüm için hiç sevmem eleştiriyi tolere etmeyi severim ama bu acımasızlığa karşı ben daha da acımasız olabilirdim eminim ki 3-4 tane onu yaralaycak şey de sayardım ama yapmadım çok cahilce davranıyor bazen insanlar
Sen kendi halinde dur gözlerini yum ya da yerin dibine gir yine sana bir kulp takarlar sen onlara hiçbir şey yapmamış olsan bile sadece bir bakışını yanlış anlamaları seni acımasızca yargılamaları için bahane oluyor
Evet, haksızlık ediyor zaten ancak bazı insanlar böyle ne yaparsın. En güzeli onun seviyesine inmemek zaten, kötüyle kötü olunmaz. Ayrıca kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.
Biliyorum az yaşamadım o sorunları ben...
Teşekkür ederim yorumların için 18 yaşında nasıl bu kadar akıllı olabilirsin hayret verici 🙂 yapay zeka sandım ilk ne yalan söyleyeyim. Çok olgunca konuşuyorsun gerçekten. Kendine iyi bak sağol desteğin için bu konuda 😊
Sanada mı kulplar buldular yoksa
İnsanlar çok srfsz
En son birini fena yapicam
Teşekkürler ve rica ederim.
İnsanlar düşüncesiz olabiliyor bazen, sen de kendine iyi bak.
Evet, zamanında ben de birçok insanla uğraştım benzer sorunlar yüzünden en sonunda takmamayı öğrendim boş ver. Her şeye bir kusur bulan var zaten.
Kendi kusurlarını görmemek için kusur bulmak istiyorlar iste
Aynen en iyisi bosvermek
ben de ölü gibi gözüküyorum bi allık sürdüğümde cildim hemen toparlanıyor sen de ufak kullanabilirsin
Yok erkek adamı bozar öyle seyler
Galiba bu benim kaderim
senin kaderin olan nedir ölü gibi gözükmek mi
Evt
Yaşayarak
Muhteşem bir cevap 😂