Şu an ablamın evindeyiz birkaç gündür gayet sakinim ama babamla aynı evde kalınca göğüs ağrım oluyor daha geç yatıyorum tesadüf mü bu kardiyolojiden randevu alacaktım ama vazgeçtim bu psikolojik bir şey mi sizce
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Babamdan korkuyor musun veya tedirgin mi oluyorsun seni strese sokucam bir şey olmalı veya kaygı bozukluğu gibi birşeyde olabilir
Babam tuhaf biri küçükken çekinirdim ona karşı korkum azaldı ama çok saçma şeylerden tartışma çıkarıyor işe girsem azaları mı evdeyim genelde
Muhtemelen azalır ama tabi babandan kaynakliysa bu durum aksiyete ye sebep oluyor olabilir yanj bir şey der kavga ederiz vb düşünceler geçiyorsa aklından o yüzden olabilir bu durum
evet psikolojik gögüs agrisi oluyor hatta tam kaburgamın ortası agriyodu sırtımı düz yapamıyodum o derece agriyodu bi sıra yogun depresyondaydim ailesel nedenlerden
Geçti mi peki
evet artık hiç olmuyor ama o dönem çok oluyordu
Nasıl geçti ki bende kardolojiye gidicektim ama ablamlarda olmadı genelde kalp ağrısı
psikolojin düzelince geçiyor aşkım başka bir çözümü yoktur bence
Babandan kaynakli maalesef is bulalım Ankara mısın
niye baban sana bir şey mi yapıyor?
Yok yapmıyor ama babam çok eleştiriyor insanı bazen kendi de kabul ediyor psikolojisinin bozuk olduğunu şakasına bir şey desen susmuyor bir anda bağırıyor
çekilmez! seni geriyor işte
22yaşındayım üni kazanamadım bir türlü psikolojik destek alıp tekrar girip gitsem diyorum ama psikolojim bozuk yani bir kaç yıl uzak dursam bilmiyorum napmalıyım
hangi şehir sayısalın nasıl?
Psikolojik.
Gergin stresli bi ortam mı var
Babam tuhaf biri küçükken çekinirdim ona karşı korkum azaldı ama çok saçma şeylerden tartışma çıkarıyor
Kaç yaşındasın
22
Baban kaç yaşında çok mu sıkıntıı
50yaşında
İnş kurtulursun knk
Nasıl kurtulabilir
Ki evlenmeden
İş güç evlilik başka zor