Cuma günü annemlere gittim çocuğumla birlikte eşim dedi ki istersen git annenlerde kal haftasonu diye ama gitmez olaydım annem başladı sabahtan akşama kadar konuştu geldin hiç bişey yapmadın kalk bişeye yardım et yemek yap falan akşam eve gidecek misin yok kocan niye gelmiyor çalışıyor diyorum anlamıyorlar kalma bile dedi yani o akşam da kardeşim eve geldi çocuk uyuyordu zaten zor uyumuştum alma dedim çocuk sevme şekli de bi tuhaf zaten bi kaç kere uyarınca küfür etmeye başladı yok s*ktr git falan dedi bende kalktım aldım çocuğu 11 falandı akşam çıktım gittim bir daha asla gelmem bu eve dedim ama her gittiğimde aynı sevmelerine bişey demiyorum ama çocuğu düzgün sevmiyorlar birisi kafasını yalıyor birisi boynunu ensesini öpüyor rahatsız oluyorum sevmiyorum öyle şeyler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hastsalar bence tedavı olmaları lazım. mumkunse cocugunu az goster. fazlada durma. eger baska bırsey sezıyorsan da asla gosterme.
Zaten öyle yapacam artık gitmeyi düşünmüyorum normalde gitmiyorum fazla zaten ama evde sıkılıyorum diye eşim git istersen dedi bi de böyle yaptıklarını söylemedim hiç yoksa göndermez dün işte iki dakika babama bıraktım çocuğun poposunu ısırıyor ya ne yapıyorsun dedim aldım elinden kardeşim gelmiş ensesini boynunu öpüyor yapmayın ben böyle şeyleri sevmiyorum diyorum kavga çıktı işte en son
ya soyle bır durum sımdı cocuk bu cocuk ısırılır sevılırde. boynundan gıdıklandıgı ıcın opulurde. belkı sız abartıyorsunuz veya yanılıyorsunuzdur.. cocuk herturlu sevılıyor. onlar cennet kokar. belkıde sız yanlıs anlıyorsunuz oyle olsa sızın annenız babanız sonucta sızı buyuttu bır sapıklıgını kotulugunu gordunuz mu kı?
Haklı olabilirsiniz ama ben bir gün çocuğumu öpmeye kıyamadım bana yapılan bişey görmedim ama erkek yeğenimi daha beter seviyorlardı orasına burasına dokunarak o yüzden sevme şekilleri pek hoşuma gitmiyor
Zaten öpsün sevsin bişey demiyorum ama boynundan öpmesini istemiyorum
ben oglumu boynundan opuyorum bır gıddıklandıgı ıcın ıkı cennet kokusunu ıcıme cekmek ıcın ve bunda herhangı bır anormal durum yok. abartmayın lutfen. gerekıyorsa kendınızı bır tedavı ettırın bence. saygılarımla
Bu ne biçim bir aile böyle?
Eşin yine iyi izin veriyor, ben böylesine eşimi de göndermem.
Bugün konuştuk zaten o da izin vermiyor artık
Iki taraflı seni zor durumda bırakıyor hadı kaynanan neyse de annen neden öyle davranıyor bide torunu var
Kusura bakma da nasıl aile öyle o çocuğu yalamak nedir kedi mi bu
Bilmiyorum ki bende anlamadım çıldırdım en sonunda kavga ettik işte
Bende bayram dan bayrama ziyaret et
Valla öyle bile yapmak istemiyorum açıkçası
Haklısın ama çocuk yalamak nedir sapık gibi sinir bozucu
Öyle zaten erkek yeğenimi de öyle seviyorlardı pislikler ben hiç bir yerde öyle çocuk seven görmedim
Senin aile hasta ya bu ne olurken sinir krizi geçirdim
Benim yaşarken nasıl sinir krizi geçirdiğimi tahmin edemezsin bi de üstüne kavga ediyorlar benimle
Sapık mı bunlar yalamak nedir
Valla ya kafasını yalıyor dedim bu ne ya böyle sevmeyin çocuğumu dedim küsüyorlar
Hergün böyle tüm gün yatıyorsun felan
?
Evde yatıyorum bana da diyorlar tüm gün yation die
Evlenmeden önce bana da diyorlardı niye çalışmıyorsun hergün yatıyorsun iş bul falan
İş buldum yine laf ediyorlar en iyisi evden gitmek ama para yok
Ben çalışıyordum niye maaş vermiyorsun diye kavga ederlerdi ayrı eve çıkmayı düşünüyordum sonra evlendim zaten
İyi yapmışsın valla bir gitsem şu evden daha geri dönmem
Bence karışmak gibi olmasın ama bulabiliyorsan şehir dışında bir iş bul orada rahat kafayla paranı biriktir benim kaç tane öyle yapan arkadaşım oldu
Şehir dışını zaten düşünüyorum İstanbul cidden çok kalabalık ya güzel bir iş fırsatı felan gelse düşünmem ama şu an tek temennim şu evden kurtulmak
Arkadaş çevrenden bulabilirsin araştır biraz mesela sezonluk işler var benim arkadaşım yazın Antalya da otel de çalışıyordu sonra hep orada kaldı hiç gelmedi
Sıkıntı şu ben bir işte fazla çalışamıyorum şu ana kadar 1 yıl calistim en fazla biryerde fazla çalışınca sıkılıyorum
İnanır mısın bende öyleyim bu zamana kadar kaç tane iş kaç tane meslek denedim olmadı hiç biri
Ama önceden hemen iş bulunuyordu şimdi bulunmuyor sıkıntı orada
Çok çabuk sıkılıp ertesi gün başka iş buluyordum
Haklısın yapacak bir şey yok
Çocuk kaç yaşında kız mı
Evet kız daha 4 aylık
Yaa çok küçük daha kardeşin peki ergen yaşlarda falan mı hani uyurken anlayış sağlanmalı ya biraz
25 yaşında ne ergeni ergen olan daha anlayışlı olur gerçekten çocuk neye uğradığını şaşırdı zaten uyumuyor kaç gündür zor uyumuştum o günde
Yaa kıyamam ona aniden yapılmaz ki öyle yazık ya minicikmiş zaten daha. Bi de saygısızca tavır sergilemesi.. Eşiniz ne dedi bu duruma ya da anneler böyledir hep ama babanızın tepkisi
Annemle babam hiç bişey söylemedi zaten evden çıktım gittim akşam eşimde bir daha gitme dedi evde kafan daha rahat dedi ben orada olsaydım o hareketi sana yapamazdı gitme artık dedi yani
Doğrusu bu evet peki kardeşin böyle davranmadan önce babanla sorun yaşıyor muydun annen laf etmiş ama babanla nasıldın gitmesen de arada telefonla görüşürsün anlaşıyorsanız ama diğer türlü sorun yani saygı kalmamış arada yine de haddime değil karar sizin tabii ki
Babam arar sorar onunla bi sıkıntı yok aslında öyle bile olsa dediğin gibi saygı kalmadı zaten bizim ailemiz biraz değişik yıllardır anlayamadım hep bir soğuktuk birbirimize
Bilirim ben de kendi ailemde sorunlar yaşıyorum ve evi terk etmeden çözülmeyecek şeyler. Nasıl rahat ediyosan öyle yap yani hoş şeyler değil bunlar küçücük bebek daha insan kıyamaz
Aynen öyle ama anlatamıyorsun ben daha bir gün çocuğumu öpmedim neden izin vereyim ki
Annesi bile kıyamazken… Haklısın. Bu arada ne güzel annesiniz öyle 🥹🥹
Çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz 🌼❤️
Çok şanslı bence öyle hissediyorum. Benim annem 38 yaşında 4 kardeşiz ben ayrı gibiyim onlardan çok beklentisi var. Bir buçuk ay önce parmağımı kırdı ve suçu kendisinde değil ben de buldu bunlara rağmen. Parmak az kalır ellerini kırarım dedi kaç kez. Sonrasında yine tartışma olmuştu o günden beri evde yemek yemiyorum. Yaptığım yemeklerden yemeğe hakkın yok yediklerin de haram olsun dedi. Şimdi harçlık desen yok çalışmak istesem ona da yok. Çalışıp ne yapacaksın istediklerini mi alacaksın diyodu sanki ne istiyorsam. Ekstra harcaması olan biri de değilim oysa ki. Duyan üvey misin annen üvey mi diye soruyor. Ne yapacağımı şaşırdım ama kimsenin hayatı mükemmel değil neden anlattım bilmiyorum ama kusura bakmayın uzattım cevap vermek zorunda değilsiniz bunlara. Umarım herkes sizin gibi çocuğunu her şeyden kendinden bile sakınır. İyi geceler 🌸💕
Ben anne olmadan önce ve olduktan sonra da acaba çocuğuma yetebilecek miyim iyi bir anne olup onu koruyabilecek miyim diye çok düşündüm hâlâ da düşünüyorum bana diyorlar ki başka çocuğun olsa onu da bu kadar düşünür müsün evet düşünürüm neden düşünmiyim ki o da benim canım ayırt etmem çünkü bende ayrım çok gördüm annem sevgilim olsa abin kardeşin seni öldürür diyordu üstüme geliyordu ama kendime söz verdim çocuğuma asla kötü davranmayacam diye o yüzden elimden ne geliyorsa fazlasını yapmaya çalışıyorum ben görmedim bari o görsün yaşasın istiyorum bende çalışmadığım için kaç defa kalk git çalış dediler evde yatma dediler üzülme bak şimdi mutluyum çok şükür inşallah sende bir gün böyle olacaksın 🙏❤️
Umarım düşündüğüne değer ve başarırsın bunu ki bence öyle olucak. Hiçbir şey boşa gitmez hiçbir düşünce, hiçbir emek. Hep böyle anneler olsa keşke. Umarım öyle olur. Sizin de mutluluğunuz daim olsun bir ömür boyu 😇❤️
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için daha güzelleri senin olsun ❤️
Ne demek ben teşekkür ederim ❤️
iyi ettinnn
Haksız mıyım
süpersnnn
oyle şeye böyle bişey
Ne yapayım dedim bir daha gelmem
yüz werme babam bile olsa
annene bile yüz werme
eskidende öyle mydi
Ben zaten izin vermiyorum öyle yapmalarına o yüzden kavga ettik zaten erkek torunu vardı onu daha beter seviyordu çocuğun boynunu öpüyorlardı bilmem neresine dokunuyorlardı dün dedim bugünden sonra bitti burası benim için izin vermiyorum diye kötü oldum
oğluna mı sewmesi çokk tu 😅😅
Nasıl yani
senin oğluna mı aşırı sewgisi wardı
Yok yeğenim abimin oğlu
ha oyle miii
Evet
inam KS de boyle net
böyle iyi birini ilk görüyorum
minnetsiz birisin
g n y d n
Kendi annengil mi
Evet