Merhaba psikolog destek almaya karar verdim daha önce destek alan arkadaşlar bilgi verebilir mi ilk gün süreç nasıl ilerliyor ben mi sadece konuşacağım yoksa psikolog mu beni konuşmaya açacak süreç hakkında bilgi verebilir misiniz
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba psikolog destek almaya karar verdim daha önce destek alan arkadaşlar bilgi verebilir mi ilk gün süreç nasıl ilerliyor ben mi sadece konuşacağım yoksa psikolog mu beni konuşmaya açacak süreç hakkında bilgi verebilir misiniz
Seni tanımak için soru cevap şeklinde başlayacak oda bunu kullanarak bir yol haritası belirleyecek deneyimli psikologlar genelde kişiyle göz teması kurmaya çalışır buna dikkat et eğer sadece para kazanmak için bu işi yapıyorsa seni uzun zaman elinde tutacak geçmiş olsun
bilgi için teşekkür ederim dikkat edeceğim
Rica ederim
Cevap
2Cevap
ilk seansta genelde sen anlatırsın ama psikolog da doğru sorularla seni açar rahat ol zamanla zaten alışıyorsun
Travma sonrası mı gideceksin yoksa takıntılı mısın
bir rahatsızlığım sonrası içime kapandım sosyalleşmem azaldı birde korkularım var
Korkuların şiddete uğramak ya da birini sana zarar vermesi üzerine mi güvensizlik mi
güvensizlik
İnsanlara mı güvenmiyorsun yoksa dışarı mı çıkmak istemiyorsun ne bileyim kaç yaşındasın
geçirdiğim rahatsızlık mide ve bagırsak ile ilgiliydi bu da psikolojik olarak beni çökertti midem takıntı haline geldi ya kusarsam veya midem bulanıyor gibi hissediyorum ister istemez elim ilaça gidiyordu bu yüzden dısarı cıkmak istemiyordum dısarda rahat gezemiyorum midem tutar rahatsız eder diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?