Ben gidiyorum düzenli olarak ve obsesif kişiliğim hakkında konuşuyoruz.

Ben gidiyorum düzenli olarak ve obsesif kişiliğim hakkında konuşuyoruz.

Ben Psikoloğa gitmezdim.. çünkü sorunlarımı Psikolok çözemez.. sadece hayatımın düzelmesi ve aşk konusu yani sevgi konusu çözebilir oda benim ya da başkasının elinde değil hayatın elinde
İnsanları sevmiyorum. Sevdiğim, saydığım hiçkimse yok. Kendimi hiçbir yere ait hissetmiyorum. Sürekli bir depresyon hâlindeyim. Yapmaktan hoşlandığım, herhangi bir hobim yok. Bu hayatta hiçbir amacım yok, herhangi bir amaç bir türlü belirleyemiyorum. Kafam hep karışık, bir türlü sağlıklı düşünemiyorum sanki. Sessiz, sakin, özgüvensiz bir yapım var, bu hayatta bir şeyleri de becerebileceğimi pek düşünemiyorum. Herhangi bir inancım da yok, ölünce yok olacağım. Böyle saçma sapan bir hayat yaşayıp kaybolup gideceğim.
ben neden böyle olduğumu anlatırdım. ve aile ilişkilerimi anlatırdım, yaptıklarını anlatırdım ve söylerdim..
Cevap
13Cevap
Ben bakıp incinmişsin derdim psikoloğa ya :D p. çlik yapmadan asla duramam ve içimi karartamam kusura bakmasın
Onu bilsem psikologda ne işim var zaten? Bir zahmet ne konuşacağımızı o söylesin
Psikoloğa gitmem gereksiz çoğu psikologdan daha fazla psikoloji kitabı okuyup çok daha fazla araştırma yapmışımdır bu arada :D
Benim yaşadığım duruma karşı bir şeyler söylemek ister misin, yorum yaptım. 😃😃
Şimdi seninle ortak noktamız şu ben de inançsız birisiyim ve öldüğümde bir hiç olacağımı düşünüyorum fakat bu beni dünya yaşamında umutsuzluğa veya hiçbir şey yapmaya itmiyor. Sende sosyal anksiyete var gibi biraz da depresyon halindesin. Bunlar tetiklenince bir şey yapamıyorum en iyisi yapmayayım gibisinden davranıyorsun. Şimdi bu dünyada yaşam amacını sen belirlersin, eninde sonunda öleceksin bundan kaçış yok ama iyi bir yaşantı sonucu pişmanlık yaşamadan ölmek var pişmanlıklar içinde kötü bir yaşantı sonucu ölmek var, bunu sen seçeceksin. Hayatta mutlaka seni bir ön plana çıkaracak bir şey vardır onun üstüne git atıyorum uzun boylusundur iyi bir vücut yaparsın insanlar sana bakar sosyal çevren genişler övgü alırsın bir anda hayatın değişir. Bunu sen belirle, yaşını bilmiyorum, eğer üniversite okuyorsan veya okumak istiyorsan otur ders çalış, bilgilen, spor yap , klasik müzik dinle, iyi beslen. Gerekirse sokakta yürürken birisini çevir yalandan adres sor iletişim için eğer iletişim kuramayacağını düşünüyorsan. Mümkün olduğunca sosyalleş, sakın kendine acıma, kendine kız kendine öfkelen fakat asla ben zavallıyım deme kendine acırsan kimse sana acımaz. Özgüven bir anda kazanılacak şey değil, aşama aşama ilerlersen bir bütün haline geleceksin. Senin genel bir sorunun var çok basit şeyler söyledim bunu çoğu insan zaten söyleyebilir fakat bundan çıkış ve çözüm yolu bu illa karmaşık olmasına gerek yok , doğru bazen basittir, basiti yapmak önemlidir.
Şuraya uzanabilir miyim derdim :) sonra anlat dediğinde de.. ne olacak bu türk futbolunun hali derdim.
Kimseye anlatmadığım ya da anlatamadığım şeyleri niçin veya neden sana anlatmalıyım derdim.
Anlattığımda kesin çözüm bulabilecek misin? 😊
Psikologdan fayda göreceğimi sanmıyorum. Öyle bir olsa kendim hallederim. Psikolojinin asli alanı psikiyatridir.
Fazla şımartıyorlar konuşmak istemiyorum😂qw
Şifa bulmaz gönlümmmm senin elindeeenn, boşuna benimleee uğraşma doktor… 🎶
Kafamdaki sesler ne zaman susar
Boşluk, sürekli ilgi ihtiyacı. Beklediğim ilgiyi alamayınca mutsuz olma,,,,
O seni konuşturuyor zaten senin bişey konuşmana gerek yok
Hangi birini konuşuyum uğradıgım istismar mı yediğim dayak mı para için başkalarına satılmam mı neler neler
Gittim artık gitmiyorum ama ilaçlara devam
Ötenazi için ne yapabilirim olurdu
yorgunluğumu anlatırdım
İnsanlar neden bu kadar yalancı demek isterdim.
Hersey olabilir tedavi için
Nasılsın falan filan :D
Deytleyim uluydu
Ekonomi olurdu
Bir çocukluğuma inerdik herhalde
Neden kadınlara özeniyorum diye sorardım
Kronik mutsuzluk
Sifa olsun :)
okb...
psikologa girmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?