Benim ilk anlattığım şey karanlıktan korktuğumdu 😑 psikologta anlattıklarımı duyunca ağlamıştı🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
daha korkunç birşeyi var ben 2 ay gitmişim yaklaşık 5-6 seans gerçeklitridk çok iyi birisiydi çok sevdim kendisini beni psikiyatristede yönlendirmişti tek sıkıntım en korkuncu kendimi asla ona tam anlamıyla ifade edememde kaldı aradan 2 yıl geçti 1 yıl önce intihar ettim psikiyatriye sevk ettiler beni özelden gittim 2 ay sonra yine bıraktım aradan 1 yıl geçti intihar düşünceleri yine kafamın ucuna oturdu aslında tek sıkıntımın kendimi tam anlamıyla anlatacak kimsemin olmaması ya da anlatsam bile yanlış anlayacak olmalarından kaynaklı yapacak bir şey yok sadece ölümü bekliyorum o da en kısa sürede olsun o kadar
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen ilk ona anlattığımda derdimi unutamıyorum oldu oda geçecek demişti geçmedi ama alıştım yokluğuna
022 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 14yıl oldu onu kaybedeli
- +1 yıl
İntihar etti ailesi bzii istemediği için
- +1 yıl
Ah be güzelim neden yaptı ki 🥺 başka yolu olabilirdi çok üzüldüm şu an 😭 bende ya öldürülecektim ya ölecektim kaçış yolu olarak ölmeyi tercih edip intihar ettim şu an çok pişmanım mesela sistemde intihar girişimi diye geçtiği için güvenlik olamadım sürekli karşıma çıkıyor bu pişmanlığım 🥺
- +1 yıl
Ben Kürt olduğum için ailesi istemedi hep bişeyler çıkardılar onu eve kilitlediler o üzülmesin kötü bişi yapmasın diye onların evin aşağında her gün 7/24 uyudum falan kız dayanamadı özür diledi 7ci kattan atladı tutmaya çalıştım ama tutamadım kol ve bacaklarım kırıldı 10gün koma da kaldım hastane den çıktıktan sonra işte onun mezarının yanında mezar kazdım kendime 3ay boyunca onun yanında yattım her gün ama sonra işte yavaş yavaş ölüyordum ama Allah izin vermedi
- +1 yıl
Bende sinir strese bağlı akciğer kanseri oldum defalarca intihar ettim ama olmadı ölmedim
- +1 yıl
Yaaa bende Kürt kızıyım şimdi daha iyi anladım benim de ailemin izin vermediği istemediği bir evlilik yaptım evlendiğim kişi madde bağımlısıydı ona rağmen gittim sonra da öldürülme korkusuyla kendim ölmek istedim ama beceremedim şu an benim de sağlık sorunlarım var eskisi gibi sağlıklı değilim 2. kez hayatım üzerinden kumar oynayamam bünyem kaldırmaz yani 🥺 çok üzüldüm sana da çok geçmiş olsun 😭
- +1 yıl
teşekkür ederim ben 3defa kanseri yendim kemoterapi görürken faaln 159kiloydum hem kilo verdim hem üniversite okudum hastalığı yendim son 7yıldır insan gibi yaşıyorum
- +1 yıl
Bu şey gibi tedavisi olan bir zehir ile tedavisi olmayan bir zehiri savaşa sokuyorlar hangisi galip gelirse tedavisi olan zehir savaşı kazanıyorsa ileşiyorlar buda çok zor evet kaldırması için de motel çok çok iyi
- +1 yıl
Bende gamsızlık var bişi kafama takmam annen de bişi kafasına takmaması lazım
- +1 yıl
Ben şöyle bişi rabbim bir insanı yanına çağırdıysa sebep gösterir ama rabbim bir sebep gösterir iken insan kendini üzerse Kendine zarar vermiş olur buda günahtır annene öyle söyle kanser olduysam oldum öyle ya da başka bir şekilde hepimiz toprak olacaz gülerek mutlu iken rabbime gitmek var mutsuz ve korku içinde gitmek var annene söyle mutlu olsun
- +1 yıl
Elini hep Rabbime açsın hep dua etsin insan sevdiğine korkarak mı gider ağlayarak mı annen mutlu olsun ya
- +1 yıl
Rabbim herkese bu hastalığı vermez hiç düşündün mü ya da hiç gördün mü kötü birisi kansere yakalanmış hep iyi insanlar hep kötülüğü olmayan insanlar kimine rabbim bu hastalığı verir çektirir ileştirir kimini de yanına çağırır en az şehitlik gibi de sevap kazandırır
- +1 yıl
Annen namaz kılamıyorsa yani ayağa kalkamıyorsa gözleri ile de namaz kılabilir ya da oturarak nasıl isterse Allah büyüktür
- +1 yıl
Aynen öyle rabbim kötüler çok kötülük yapsın cehennemde çok yansın diye çok yaşatır ama iyiler kötülük yapmasın diye erken yanına çağırır
Sağlık konusunda 545 cevap paylaştı. Düşününce aklıma öyle baskın olan bir şey gelmedi. Genel olarak rahatsızlık duyduğum şeylerden bahsetmek güzel olabilirdi. Zaman zaman düşünüyorum aslında gitsem iyi gelir diye
Bu arada geçmiş olsun. İnşallah korkunu yenmiş ya da yenmek üzeresindir
02 Yorumla
+1 yılPsikoloğa gittiğimde anlatmak istediğim şey boğazımda düğümlendi. Aslında bu konuyu kimseye açamadığım için gitmiştim ve anlatmaya korkuyordum. Daha sonra muayene olarak öncelik sırasına geçmiştim.
02 Yorumla- +1 yıl
Anlattıktan sonra öncelik sırası bana geçmişti. Direk tedavilere başlanmıştı 🌸😊 Ancak ilaçlar beni daha da mahvetti. Şimdi eskisinden daha coşku doluyum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
24Cevap
- Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılben gitmem. anlatsam da anlamaz çünkü.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya anlarsa 🤔
+1 yılBen şimdi neden buradayım niçin buradayım ne amaçla buradayım bunların hiçbir önemi yok gördüğünüz gibi buradayım deyip gülme krizine girerdim üzülünce gülüyorum çünkü o tarz bir deliyim
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke beni anlasan
+1 yıl
Anladım, karanlıktan korkmak zor olabilir. Ancak, güvenli bir ortamda duygularınızı ifade etmek önemlidir. Psikologunuzun size yardımcı olabileceği güzel bir adım atmışsınız.01 YorumlaBen yaşadığım o anki bana yük olan şeyleri anlatırken geçmiş travmalarıma dokunmuştu.
Ve birer birer sandığa kaldırmıştık küskünlüklerini kırgınlıklarımı. 2 yıl aldım terapi bana çok şey kattı.03 YorumlaSağlık konusunda 353 cevap paylaştı. Sanırım ilk anlatayım şey insanlardan ne kadar hoşlanmadığım olur du 🤷♀️🤷♀️elimde değil ama öyle
02 Yorumla- +1 yıl
İnsanlardan hangimiz doğru düzgün hoşlanıyoruz ki hepimiz birbirimizin düşmesini bekliyoruz iyi insanlar çok az 🥺😑
- +1 yıl
Ne yaziki
+1 yılOrtaokuldayken okuldan bıktığımı erken uyanmak istemediğimi anlatmıştım şimdi ki aklım olsa o an bırakırdım okulu
02 Yorumla- +1 yıl
Bol şans
+1 yılBabamın akademik baskısı
Tercihli yalnız kalma isteğim (arkadaş açısından)
Yaşadığım panik ataklar02 Yorumla- +1 yıl
Çözdüm sayılır panik atak kısmını ilaçla. Ama diğer ikisine çare yok. Varsa da ben çözmek istemiyorum artık zaten. Çünkü özellikle akademik baskının olumlu yönlerinin daha fazla olduğunu fark ettim
+1 yılvalla en az 100 seans yapsa yeridir üstünede heralde evin tapusunu verirdik benden zengin olurdu heralde
01 YorumlaBen anlatsam kesin diplomasını yırtar çeker gider bu mesleği bırakır
03 Yorumla
+1 yılPsikoloğa gidecek kadar halledemediğim şeyi burada anlatacak değilim herhalde
01 Yorumla
+1 yılÇocukluk travmalarımdan bahsetmiştim terapiye ilk gittiğimde
03 Yorumla- +1 yıl
Yarıda bıraktın
- +1 yıl
M
+1 yılSizin bir sorununuz varsa dinlemek isterim derdim 😅
02 Yorumla- +1 yıl
🙌🏻
+1 yılBeni bulunduğum ruhsal duruma sürükleyen şey her ne ise onu anlatırdım.
01 Yorumla
+1 yılCok yordular beni hocam. ruhum. yara aldi beni iyi edin size teslimim..
03 Yorumla- +1 yıl
😄🤷🏻♀️😱🥰🥰🥰
Bende ilk 8 yaşımı anlatırdım, 8 seansa ancak sığacak.
02 Yorumla
+1 yılKendime anlatiyorum dertlerimi korkularımi, birtek mutlulugumu paylaşırım dost gibi görünenlere
01 Yorumla- Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGitmeyeceğim için anlatmam. İçimde yaşarım ne yaşarsam.
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbana psikolog doğru gelmiyor ne duymak istersen onu duyuyorsun sonra buna alışıyosun diğer insanlar böyle olmayınca afallama oluyor
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhe ailene anlayamıyosan ona bişi diyemem çünkü benim her şeyim bilirler ben bu açıdan bakmamıştım
Cevap sahibi+1 yılanlatamıyosan*
Cevap sahibi+1 yılsevindim senin için 🩷
Piskolok gitmezdim nedeni birgün iş ya da devlet işi oldugunda piskolojik sorunları var derler
02 Yorumla
+1 yılo nasıl psikolog yahu. danışanına ağlayan mı olurmuş
217 Yorumla- +1 yıl
anladım. korku zor bir durum. umarım aşarsın. hayat hep seni gülümsetsin
- +1 yıl
doğrudur elbet başarırsın
- +1 yıl
1- Karanlık (saatlerce karanlık bir odaya hapsedildim o yüzden karanlık fobim var ışık olmadan yatamam elektrik gittiği zaman elim ayağım birbirine girer)
2- Şiddet (bana şiddet uygulayan adamla sevgiliyken ilk şiddeti o zaman oldu sonra evlenınce daha da kötüleşti kafamda hala dikiş izi var)
3- Taciz (onu reddedince tecavüz etmek istedi ama olmadı)
4- Zorbalık (ailemi kullanarak istediği herşeyi yaptırdı)
Bunları yaşadığım da 16-21 yaş arasındaydım. 😑
+1 yılCumartesi günü gideceğim ve en can alıcı şeyi anlatacam
12 Yorumla- +1 yıl
Özel değil devlet evt veriyorlar
+1 yılkafamdaki sesleri susturamıyorum diye başlardım
01 Yorumla- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaranlıktan korktuğun için mi ağladı
01 Yorumla
+1 yılSen yalnız yaşayamaz sın demekki
01 Yorumlasanırım çevremdeki insanlar
01 Yorumlaİçimi dökmek istiyorum.
06 YorumlaBende korkuyorum bir fayda oldumu peki?
04 Yorumla- +1 yıl
Benim diğer konularım farklı karanlık fobimin oluşma sebebi falan ama şu an ışıksız yatabiliyorum kabus görüp korkmadığım sürece sıkıntı yok karanlığın üstüne gitmem gerek ki yenebileyim 😚 psikoloğum hep öyle söylerdi çünkü neyden korkuyorsan üstüne gitmelisin savaşmalısın demişti bende öyle yapıyorum şimdi de ışık olursa yatamam ☺
1x gittim kadin 2 hafta sonr aisi birakmis
01 Yorumla- Sağlık konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılTek bir derdim var sanmam oda çözüm bulsun
01 Yorumla Falı nasıl bırakırım dmsmsk
01 YorumlaSağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin korku tamam da onun ağlaması saçma
01 Yorumla
+1 yılcinsel yaşantımın çok az olduğunu
00 YorumlaOlduğum gibi olamıyorum sebebi şu der başlardım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen derdimi hiç kimseye anlatmayı sevmiyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAltıma işemem için gidiyorum ben :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden gidiyorum terapiye ama pek bir ümidim yok açıkcası
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğersizlik duygumu anlatırdım
03 Yorumla- +1 yıl
Değersiz değil bence ailen varsa değerlisindir hiçbir kız evladı değersiz olamaz 🥰
Cevap sahibi+1 yılDeğerli olduğumu biliyorum zaten ama sorun böyle hissedememek😊
- +1 yıl
Bende de var o 😂 ailem beni seviyor ama ben sevmiyorlar gibi hissediyorum 🤦🏻♀️
gittim yanlış yönledirmişler dedi
05 Yorumla- +1 yıl
Bazı baş ağrısı psikolojik olabiliyor ondan yönlendirmişlerdir mesela bende de kalp ağrısı vardı yoğun bakımdan sonra oldu tabi 2 kere kalbim durduğu için sonradan oldu ciğerinde sorun vardır dediler gittim temiz çıktı kardiyolojiye gittim kalbime baktırdım temiz çıktı üşütürsen olur dediler alakası yoktu en son psikolog sordu ağrıların var mı dedi evet kalbim de sıkışma oluyor dedim psikolojik bişey geçecek zamanla dedi şu an iyiyim uzun süredir ağrı yok 🥰
+1 yılGelecek kaygısı
01 Yorumla
+1 yılTravmalarim
01 YorumlaSosyal fobi belki
01 Yorumla
+1 yılHerşeyi anlatıyorum
07 Yorumla- +1 yıl
Anlatsan bile çuçukluk travmalar unutulmuyor benim için öyle
- +1 yıl
Ben unutamıyorum ilaç kullandım faydası olmadı
- +1 yıl
Kullanmıyorum zaten geçmişle başa çıkmak zor