Babam 65 yaşında ve kireçlenme sıvı kaybı var bir süredir iyi kötü idare ediyordu bu akşam hiç yürüyemez oldu iğne yaptırmak istemedi ama yarın doktora götürüp iğneyi yaptırmayı düşünüyorum iğneyi yaptırıp fayda gören oldu mu
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam 65 yaşında ve kireçlenme sıvı kaybı var bir süredir iyi kötü idare ediyordu bu akşam hiç yürüyemez oldu iğne yaptırmak istemedi ama yarın doktora götürüp iğneyi yaptırmayı düşünüyorum iğneyi yaptırıp fayda gören oldu mu
Anneme farklı zamanlarda iğne yaptırdım. İlkinde faydasını gördü. Ama son iğnede faydasını görmedi. Son yaptırdığım iğneyi devlet satıyor. Belki kullanılan iğnedendir diye düşündüm. Bilmiyorum.
Yarın bu işlemi bitmek istiyorum umarım yarın yaparlar çok teşekkür ederim gerçekten cevap için ne kadar ara ile iğne yapıldı ne kadar süre rahatlama yaşadı siz ne kadar vermiştiniz iğneye
Bi 3-4 ay faydasını gördü. Sonrasında ameliyat olunca iğneyi yaptıramadık. Geçen ay oldu iğneyi. 2 diz için 7bin küsür ödeme yaptım.
Ameliyatı mümkün olduğunca ertelemek istiyorum en son çare ameliyat diye bakıyorum verdiği faydaya bakılınca fiyat hiç bişey değil gerçi sağlık için verilen hiç bir para sorun değil çok teşekkür ederim
Benim anneminde ameliyatlık dizleri. Ama bizde ameliyat olmasını istemiyoruz çünkü çok zor ameliyat süreci ve sonrası. Şimdilik iğnelerde şifa arıyoruz. Geçici tabi ama dayanabildiği yere kadar böyle şimdilik.
Beni de sonrası düşündürüyor bir babam bir ben yaşıyoruz duygularıma nasıl tercüman oldu yazdıklarınız çok çok geçmiş olsun size de
Sizin babanıza da geçmiş olsun. Umarım faydasını görür🙏
Cevap
2Cevap
belli bir süre yaşam sağlığını düzeltir. mümkünse prp daha faydalı olacaktır ama dizin yapısına göre doktor neyi uygun görüyorsa o yapılır
Zaten hareket kabiliyetini kazansa spora da başlayacağım da önce bir nebze sağlığını kazansın da çok teşekkür ederim cevap için doktora acaba yarın direkt iğneyi yaptira bilir miyim inşallah yapar ya
yaptırırsiniz anlaşmalı firmalardan aldiriyorlar zaten içine kortizon eklerse bir hafta on gün kadar yağlı tuzluya dikkat edin yiyecekte geçmiş olsun
Allah dünya ahiret sıkıntınızı gidersin çok teşekkür ederim cevaplarınız için
ay amin teşekkür ederim güzel duanız için 💜 sizlerede acil şifalar dilerim.
Teşekkür ederim sadece meraktan soruyorum sağlık çalışanı falan mısınız detaylı anlatmışsınız da merak ettim
iğneden birçok kez kullandik
Size de çok geçmiş olsun tekrar
✋🏼
Kortizon sanırım geçici rahatlama veriyor biliyorum
3-4 ay geçici rahatlama veriyormuş diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?