Boncuk ağda kullanan var mı dedikleri gibi acısı Ağdaya göre daha mı az?

Boncuk ağda kullanan var mı dedikleri gibi acısı Ağdaya göre daha mı az?

Boncuk ağda biraz olsun gözümüzü korkutuyor ama sonuçları harika oluyor. İstenmeyen tüyler için en iyi çözümlerden bir tanesi bence :)

Boncuk ağda geleneksel sert ağdalara göre biraz daha nazik bir çözüm. Isıtıldığında kıllara ve cilde zarar vermeden kılları kökünden almaya yardımcı olan bir yapıyasahip. Yine de dürüst olalım: Ağda her zaman küçük bir "ay!" dedirtiyor :D

Ağda seçenekleri arasında şeker ağda tolere edilebilirlik açısından bir adım öne çıkıyor. Şekerli yapı cilde daha az yapışıyor ve sadece kılları hedef alıyor bu da işlemi biraz daha az acıtıcı yapıyor. Fakat rahatlık arıyorsan ve minimum acı istiyorsan boncuk ağdanın hassaslığı ve kolay uygulanabilirliği büyük avantaj.

Boncuk ağdayı kullanmak için önce ağda boncuklarını bir ağda ısıtıcısında eritiyorsun. İdeal sıcaklığa geldiğinde ağdanın cildine zarar vermemesi için sıcaklığını kontrol etmeyi unutma. Daha sonra eriyen ağdayı spatulayla kılın büyüme yönünün tersine doğru uygula, birkaç saniye bekledikten sonra hızlıca ve kılın çıkış yönünde çek. Bu basit adımlarla pratik ve temiz bir sonuç alabilirsin.
Evet boncuk ağda düzenli kullanımda kılların daha ince ve seyrek çıkmasına yardımcı oluyor. Ağda kılları kökten aldığı için zamanla kıl folikülleri zayıflar, kılların daha yavaş uzamasına ve daha ince yapılı olmasına sebep olur, böylece her kullanımda daha az acı hissedersin.
Canm agdadan bir farki yok ama kulanimi rahat ama boncuk agda sedece bikini b. Icin ve koltok alti icin kulaniliyir bacak kol icn daha cok surmelo olan rahat boncuk agdayla uzin surebilir😘
Kullanan bir arkadaşım var dedikleri gibi acısız ama acısız olmasının sebebi tüyleri kökünden almıyormuş sanki tıraş eder gibi oluyormuş o yüzden tavsiye etmiyor
İnternette sayfasında yorumlara baktım herkes çok beğenmiş baya iyi diyorlar ama bilemiyorum
Normal ağdaya göre daha az ama yine acıtıyor. (evet kullandım lanet olsun sizene erkeklerde ağda yapabilir -_- )
Tamam sakin 😂
Ağda yapan erkek görünce hemen adımız ibneye çıkıyor -_-
Ahahahah haklı olabilirsin
Cevap
4Cevap
boncuk ağda kesinlikle çok acıtıyo şöyle söyleyim rollon ağdalar var başlığı silindir şelinde makineye koyup fişe takınca 25 30 dk içinde eriyo krem gibi alacağın yere sürüp bant yapıştırıp çekiyosun ama boncuk öyle değil makinede eriyo çekerken sünüyor bal gibi. çekerken kılla beraber cildi de çektiği için ekstradan bir acı oluyor hassas ciltliysen önermem
Ben koltuk altı için kullanıyorum. Evet ağdaya göre acısı daha az oluyor.
acı olarak bence ayni ama tek sıkıntısı direkt sürdüğün yerde kuruyor kabuk gibi bazen islevsiz oluyor
hiç denemedim ama kılı çekiyo snuçta illa acır bence
Ben hiç begenmedim kalın köklü killarda canı çok yakıyor sır agda bile daha acisiz
seri ağda oneririm o dhaa iyi bence
agdaya alerjim var kullanmiyorum
Boncuk ağda da ne ola ki? Daha neler duyacaz :O
Kızlar kızlar demiştim :D
Ben de kız sayılirım. kız ayol :P
Oldu iyi günler 😂
Niye yaa kovalıyor musun beni ben şu köşeciğe kivrikır yatarım rahatsız etmem sizi hayatım 😀😁😂
Hayatını.. neyseee 😃
Yahu meslek öğreniyoruz şurada boncuk aģda yapmasını öğreniyoruz bir garibanın ekmek parasına mi göz diktin vicdansiz hatun :P
hiç acısı yok neredeyse
Boncuk ağda ne demek?
Boncuk şeklinde ağda eritip cilde uyguluyorsun donuyor onu çekiyorsun bez vs bir şeye gerek kalmıyor hiç acısı Yok diyorlar ama pek inanamadım
Bence çekiliyorsa her türlü acılıdır o.
hiçbir şeye yaramaz
tavsiye ederim
H bilmiyorum
Sende kendin mi yapıyorsun
Popo için de olue mu ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?