Arkadaşlar ben elmacık kemiği kırığı geçirdim ve yüzüm ağrıyor kemiğim yanlış kaynadığından galiba kafamda baskı hissi var sürekli çok kötü durumdayım hayatım bitmiş bi durumda sürekli kafamda baskı var artık yoruldum doktora gittim ameliyat da olamadım kaynamış dediler hayatım bitmiş durumda
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kırıp, tekrar doğru şekilde yapılamaz mı? Ağrı olan yere magnezyum yağı spreyleri var. Benimde çene eklemim yamuk. O yüzden ağrı yapıyor. Doktor bu yağı verdi. Ağrıya ve basınca çok iyi geliyor
Kırıp tekrar yapılması gerekiyor aslında plak konulucak ama doktor yspmıyor kaynamış diyor ama benim kafamda çok kötü baskı var yaşanılcak gibi değil hayatım altüst olmuş durumda hergün ağlıyorum
Çok geçmiş olsun. Çok zor, insanın hastalık yaşaması çok ağır oluyor. O dönemleri biliyorum ne yazık ki. Başka bi doktor daha bulup, ona göster. İlla ki kırıp, tekrardan yapacak birisi çıkar. Ve o zamana kadar dediğim yağı lütfen kullan. İçmeyeceksin. Ağrı olan yerlerine sıkacaksın ve baskıyı eklemlerinden azaltacak. İstersen yapay zekaya da sorabilirsin. Sabah akşam kullan. Ve o sırada yeni bi doktor arayışına gir. Teknoloji çoook gelişti. İnsanlara yeni yüz nakli bile yapılıyor. Senin kemiğini mi yapamayacaklar? Sadece doktorunu bulman lazım
Bu baskı öyle bir durumki günlük hayatımda hiçbişry yapamıyorum sanki beynim durmuş gibi çok zor bi durum ama eski haline döndürülür değilmi ya
Ya tabi ki. Sen yeter ki doktor araştır. Burnu olmayan bi adama kendi kıkırdağından doku alıp, alnında burnu büyütüp, burnuna geri diktiler. Senin orada duran kemiği kırıp, yenisini yapacaklar. Bu falan ne yani? Korkma. Doktor araştır, ağlama. Ağladığın zaman yüz kaslarını daha da gerip, çeneni kastığın için kasların sıkışır. İyice ağrı olur. Çenemi sıkarsam benimde baş, yüz, boyun bölgem ağrır. Titreyerek yürürüm. O kadar etkiliyor, düşün. Moralini bozma, yüz kaslarını da sıkma. Serbest bırak. Ben senin yerinde olsam dişlerimle koparma, sert şeyleri ısırma eylemlerini de yapmam. Çünkü kasları zorlarsın. Zorlayınca da basınç artar. Fındık, fıstık ezmeden yeme. Elmayı, ekmeği ısırarak yeme. Dürüm vs ısırma. Elinle bölüp ye. Baskı yapma. Biraz rahatlat baskıyı, kasları. Söylediğim yağla da masaj yap yüzüne. Sürekli ağrıdan orada ödem oluşur. Bu ödem bile ağrıya sebep olabilir. Çok acıtmadan, bi tık bastırarak ödemleri ezer gibi masaj yap. Karalar bağlama, kendine iyi bak, araştır her şeyi. Yapay zekaya anlat, bi çözüm vs önerir belki