Epilepsi ilaçlarının saati saatine dakikası dakikasına içmek gerçekten bu kadar önemli mi bazen bir saat sonra bazen bir saat önce falan içiyorum bazen sabah erken kalktığında daha erken içebiliyorum falan Bu da gerçekten epilepsi tetikler mi Ben böyle bir şey olduğunu pek inanmıyorum Bu arada ama hani doğru mu epilepsi hastası olan insanlar bana cevap verir mi ya da yakın olan artık hani bilen deneyimlemiş ya da görmüş insanlara soruyorum
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
doktorun dediği gibi kullanmalısın. geçmiş olsun umarım iyi olursun inşallah
Bunu en iyi doktorun bilebilir
Vallahi sormadım kocaeli'ye mi gideceğim ya şimdi onu sormak için
O zaman en yakın eczeneye de sorabilirsin
Mantıklı gideceğim soracağım merak ettim nöroloji ile de işim kalmadı ki doktor dedi bayılana kadar gelme
O zaman senin durumunda sorduğun soruya göre herhangi bir sorun olmaz bence eskisi gibi dikkat edilecek bir durum olsa doktor seni sürekli çağırırdı ama yine de kontrollü olarak kullan
Ya şimdi söyle benim nöbetlerim çok arttı eskiden böyle değildi nasıl desem 2 seneye kadar hiçbir sorun yoktu bu sene ve önceki sene nöbetlerim aşırı arttı abuk subuk yerlerde ve abuk subuk zamanlarda nöbet geçirmeye başladı ve hani orada da hiçbir sebep yok filmlerde de gözükmüyor eskiden filmlerde gözüküyordu şimdi o da gözükmüyor dedi senin fiziksel engelinden kaynaklıdır dedi ben fiziksel engelliyim nörolojik bir hastalığımdan dolayı onunla bağlantısı vardır diyor o yüzden de çok kafaya takma dedi Ben de hani bana diyorlar ki ilacına dikkat edin dikkat etmeli miyim acaba gerçekten hani Doktorlar demiyor dışarıdan rastgele insanlar
Sen doktorunun dediğinden çıkma balım 😘
Doktor sen hiçbir şeyi kafaya takma bir b** olmaz dedi ama neyse
Doğru söylemiş ve kitabın ortasından konuşmuş 😂
Bir saatlik oynama sıkıntı yaratmaz.
Ancak aynı saatte içmeye özen göster.
Bir saat çok da bir sıkıntı değil yani iyi bari ya bazen mesela 12'de içiyorum bazen 11'de içiyorum bazen öğlen 1'de içiyorum falan
Ağır bir ilaç olduğu için fazla oynama yapmamaya dikkat et.
Yok ben epilepsinin en hafif ilaçlarından birini kullanıyormuşum kendi söyledi doktor en az yan etkisi olan en az vücuda zarar veren ilacıymış epixx
He iyi o zaman ama oynama yapma fazla jfkfnfkr
QWEQWEQWEQWEQWEQWEQWEQWE