Mümkün olduğunca evet ama arada oynayabilir, antibiyotik kadar hassas davranılmasına gerek yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
4 yıldır antidepresan alan birisi olarak söylüyorum eğer düzenli kullanmazsan o psikolojik rahatsızlıklar çok güçlü şekilde geri dönüyor bende bipolar var bu yüzden sürekli kullanıyorum ama sen sen ol eğer kullanacaksan düzenli kullan kullanmazsan hiçbir işe yaramıyor o ilaçlar emin ol yani sağlıklı günler dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet doktor ne şekilde söylediyse o şekilde kullan
Mümkün olduğunca evet ama arada oynayabilir, antibiyotik kadar hassas davranılmasına gerek yok.
4 yıldır antidepresan alan birisi olarak söylüyorum eğer düzenli kullanmazsan o psikolojik rahatsızlıklar çok güçlü şekilde geri dönüyor bende bipolar var bu yüzden sürekli kullanıyorum ama sen sen ol eğer kullanacaksan düzenli kullan kullanmazsan hiçbir işe yaramıyor o ilaçlar emin ol yani sağlıklı günler dilerim
Iyi oldunuz mu benim cok sikintilarim var mutsuzum sayfamda yazar sikintialrim fayda edermi
Ayni saatte olmasi sart degill 1 saat oynayabilir arada bisey olmuyo denendi onaylandi 😀
Psikolojik haplarinizi dikkatli alın ve etkisi çok çabuk etki eden haplardir birden bırakınca size Sknt olur
Cok sikintilarim var fayda edermi haplar
@Semaa06 kullandığın haplara bağlı benim kullandığım iki depresyon hapı vardı çokta işe yaradı kullanmaya devam et
Ne alışıyorsun
Tabiki