1 haftafır regl olmayı bekliyorum ama olamıyorum. Karnımda tuhaf ağrılar var ama kan gelmiyor. Her zaman ağrımıyor zaten arada sadece. En son ne zaman regl oldum onu da hatırlamıyorum, 1 ayı geçmiştir. Aynı mağazada çalıştığım elemanla 2si gibi takılmıştık en son. 1 gün gecikmeyle ertesi gün ilacı almışım banka gesap hareketlerimde görünüyor. Eczaneden gebelik testi aldım sonuç negatif. Kadın doğuma gidicem. Sizce neden ağrıyor olabilir? Regl gecikti
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ertesi gün hapı hiç kullanmadım ama öyle etkileri olduğunu duymuştum
Erkekler Ne Diyor
Daha önce doğum yapmadıysanız, yaş aldıkça bu durum yaşanıyor bazen. Doktora kesin gidin benim arkadaşım erken menepoz oldu bu yüzden
Gidicem pazartesi günü veya o hafta
Doğum yapmadım daha önce ve regl hep düzenliydi
Geçmiş olsun, benim arkadaşım da böyle oldu. Umarım ciddi bir şey yoktur
İnşallah yoktur, teşekkürlet
Adet söktürücü tavsiye edebileceğiniz bişey var mı? Bugün aktardan civanperçemi aldım sabah akşam ölçekle içiliyor. Bu akşam almafım çünkü bira içiyorum. Sabah almıştım.
Valla bildiğim adaçayı, papatya çayı, maydanoz suyu var ilave olarak. Ama hamilelik ihtimali varsa çok tavsiye edilmiyor
Teşekkürler
Umarım bir an önce geçer
ömür törpüsü onu beklemek cidden ya. Çok geçmiş olsun
Halen gelmedi. Kadın doğuma gidicem regl söktürücü versin çok fena şiştim.
Regl söktürsün diye aktardan civanperçemi sıvı ektrası aldım birkaç gündür içiyorum halen yok. Gebelik testinin yanlış sonuç vermesi olası mı?
Bir daha dene testi. ama sen doktora mutlaka git canım.
Direkt doktora gideceğim ultrasonla bir baksın bakalım, teşekkürler
Yaz.. sana bi. bana
Baktır tabiki süre olarak ne kadar önce oldu
En son 4 eylül gibi ertesi gün ilacı aldım. Son regl tarihimi hatırlamıyorum 😂😬
Ağustos başıydı sanırım emin değilim
Uygulama kullan bak teknoloji burada işe yarıyor🤣🤣 peki ilişkiden ne kadar sonra aldın😉
2 gün sonra
72 saat içinde almak gerekiyor sen de almışsın. Bişey olmaz gibi görünüyor. Ama sen yinede dr git bence canım
Eee bu erkek hiç kaygı yapmıyor mu?
Yapıyor gibi ama bilemiyorum. Soruyor ne oldu gittin mi doktora koktum şimdi falan diyor. Bence korkusu göstermelik, ilgilenmiş olmak için. Ama öyle olmasa sormazdı sanırım.
Korkar yani sonuçta sorumluluk var. popo korkusu yani. Sevişirken dünya çok güzel sonrası sorun oluyor işte. Yoksa bu hayattaki en güzel aktiviteler 😊🙈😇
😄 Evet öyle
Bana yazar mısın?
Sürekli kardiyo, spor gibi düşün 🤣🤣
Bir kaç günlük sapmalar doğaldır.
İnşallah çok gecikmez.
Bir problem yaşayacağını düşünmüyorum, ertesi gün kullanmışsın zaten içinin rahatlaması için bir uzmana danışabilirsin.
Teşekkürler
Doktora gittim ultrasonla baktı kist varmış, vajinal fitil verdi. Kan testi de yaptırdım gebe değilim. Adam reglim bayağı bir gecikti regl getirtici de kullanıyoruö sabah akşam bana mısın demedi fil gibi oldum ya. Vajinal fitili dün kullandım, bugün kasık ağrım çok olmadı ama halen var orada. Kanama ne zaman gelir? Kistler kendi kendine eriyormuş sanırım. Kist rahmimde bu arara. Bir de yumurtalıkta var dedi. Rahimdekini net bir şekilde gördüm.
Kistlerin erimesi zaman alır, ancak adet düzenleyici ilaçlar genelde birkaç gün içinde kanamayı başlatır. Vajinal fitil de etkisini gösterdikçe rahatlama sağlar
Reglim gelsin başka hiçbişey istemiyorum 🙏🥺
Hahaha, sakin ol, anlıyorum. Senin için bu kadar stresli olması eğlenceli aslında. Gelişmeleri bana anlatman beni bir an için baban gibi hissettirdi
Evet
Geciktirir
hep düzensiz miydi böyle?
Her zaman düzenliydi ilk defa böyle oluyor. Bir de lisede 2 ay olmamıştım bir keresinde sttestren herhalde ama o kadar
şimdi yaş kç?
34 yaşım
aa baya varmış sana özel sorularım olacak
Vay aq