Zor dönem geçiren var mı psikolojik olarak? Tedavi desteği alan ama fayda etmeyen?
5 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zor dönem geçiren var mı psikolojik olarak? Tedavi desteği alan ama fayda etmeyen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sana tavsıyem zor zamanlar güçlü insanları doğurur zoru görüp kaçma zoru fırsat bul yaşadığın olay her neyse kausun ortasında sakın kalmayı öğren panıkcı olma duygunu yaşa ama duyguna göre hareket etme hangı sıkıntı ınsanı cokertır ki sen yeter ki onu fırsat bıl ders çıkar ondan ayağa kalk emin ol daha güçlenırsin eve geçmışinden ders çıkar bır daha aynı durumlara düşmemek için yeni sıkıntılar yaşarsın sıkıntıyı onleyemezsın ama kendinı korumayı ogrenırsın bilmem anladın mı
Aslında yapabilsen insan kendi beynini yönetebilır ilaç falan kullanmadan yapabilmek en güzelidir
Yapamıyorum bir türlü. Nasıl yapılabilir...
Yapılabılır ama sen en basta yapamıyorum dıyerek zaten kabullenıyosun ilaçlar insnaları çok kötu yapıyor zihnını yonetmek burada olay sen neyı dusunursen onu yasarsın hısedersın o yuzden guzel dusnursen guzel seylerı hıssedersın
Düşünmeye çalışıyorum. Ama olmuyor. İyi olacağım diyorum olamıyorum. Mutlu olacağım diyorum olamıyorum.
Sadece bir kez demeyle degıl defalarca tekrarlıckasın kendını ıkna edıckesın edene kadar tekrarlıckasın cunku kotu dusundgun kac tane şey gercek ouyokı hayatında
Aslında oluyor. Beynim durmuş gibi şu dönemde. 😞 hiçbir olumlu düşünceye yanıt vermiyor
Nezmandır ilaç kullanıyosun ve neler dusundurjyor bu durum sana
Uzun yıllsrdır. İyiydim ama şu durumu 2_3 aydır yaşıyorum. Berbat düşündürüyor. Uyanmamak istiyorunm.
Peki dinine inancın nasıl
İnanıyorum. Ama oldum olası vazifeleri yerine getirmedim. Ailem önemsemiyordu. Dua ediyorum ama
Pekı şu an ortamın musaıtse bir kez inşirah suresını gözlerını kapatıp dınlermsın hemen ne hıssedıckesın
Sabahları dinliyorum ayet'el kürsü de dinliyorum fayda etmiyor böyle demekte istemedim zamanla edecektir belki allah şifa versin inşallah
Sen inşirah suresınıde dinle emınım zamanla faydasını göurursun bazen allah kulunun kendını hatırlaması için bu tur seyler yasabılırsın ama inankı faydası olur zamanla inşallah hayırlısyla bıraz bu sekılde bırazda kendını yöneterek yol kat edecegıne emınım
Hayatımın hiçbir dönemi kolay olmadı ama hiçbir döneminde psikoloğa da gitme değil mi psikiyatriste de gitmedim ilaç da almadım kesinlikle de almam burası dünya Burada her şey boka batıyor kurtarabilirsek öbür tarafta kurtaracağız O da zor
Keşke bende öyle yapabilseydim. İleri sarma tuşu yok mu? Olsun, bitsin.
Hayatta hiçbir beklentim kalmadı Bir an önce geberip gitmek istiyorum Eğer inancım olmasaydı şimdiye çoktan Kafama sıkıp defolup gitmiştim beni tutan tek şey inancım
dertleşmek ister misin.
Çok yorgunum çok hem de
Bende öyleyim bıktım herşeyden. Kendimden.
Dertleşelim mi?
?
İlaçlı tedavi desteği almıştım ve hayatımın en kötü dönemiydi terapi her zaman en iyisidir asla ilaç kullanma seni uyuşturuyor
Maalesef kullanmam gerekiyor
Umarım sadece terapi ile ilerleyecek duruma gelebilirim.
İlaç tedavisi iyi gelir normalde
Normal değil sanırım.
Bu hastalık çok uzun süren bir tedavi böyle kısa vadede iyileşmiyor
Mesela diyorum sorun ya sanılan hastalık değilse? Veya yanlış ilaç ile ilerleniyorsa.
İlaçlar iyi gelmiyorsa değiştirmesi lazım doktorun
Değiştiriyor. Ama fazla değiştirmekte iyi değil diyorlar. Böyle de acı çekiyorum.
Denilenlere bakarsan hasta kalırsın insanlardan çok doktorlara güvenin olsun
İlaç kullanımı sonrası mutlaka rahatlama olur
Olmuyorsa?
İlaç veya dozaj değişimi lazim