Ne bileyim devlet kurumunda bir işte çalışmak istesem çalışamaz mıyım takıntıyı geçiriyor mu yan etkisi kötü mü
7 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tamamen geçirmesede etkisi oluyor, devlet hastanesinden yazdırırsan bazı mesleklere engel evet
Yo araştırdım baya ne kullandığına bakmıyorlarmış sadece polis falan olmaya bir tık engellemiş
Bazıları dedim zaten bende
Ya kimse doğruyu düzgün deneyimini anlatmamış çok tuhaflar abi bende genelde takıntı ve odak problemleri var
Kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim çok gereksiz bir şey anını düzenliyor ama sonradan daha büyük bir patlama geliyor. Bence bunu yere psikoterapi alıp çözmek gerekiyor altındaki nedeni ve sonuç ilişkisi
Hayır aniden bırakırsan öyle oluyor
@acayipbiri77 şöyle bir şey aniden değildim ben bunu yaklaşık 4 yıl önce kullandım. Ve gerçekten sağlıksal olarak bağırsaklarımda ağrılar başladı çünkü mide asidine o azaltıyor ve bağırsaklara yük indiriyor. Bazen ataklarım geliyor hatta iki gün önce falan gelmişti ama bir şekilde o gecenin sabahında sonra düzeltiyorum
Bu arada ben sınav zamanı paxserada 60 mm falan içiyordum
İlaç sana uygun değilmiş demek ki benim doktorum ilacı değiştire değiştire doğru ilacı buldu
@acayipbiri77 ben bayağı ilaç içtim bu arada neyi kullanıyorsun jfjfjf ama şu an çok iyiyim dönemsel oluyor ve şunu fark ettim regli zamanı daha çok atak geçiriyorum. Adlı metni de sonuçta sürekli vücudumuzdan bir şeyler gidiyor ya ve bildiğin biz döllenme olmadığı için bebeğimizi kaybediyormuşuz gibi hissediyoruz bizden bir şey gidiyor sonuçta bunu daha yıkarsam hallediyorum açıkçası. Bir de Ben hayatım boyunca hiç kaygısız zamanım hatırlamıyorum ufak da olsun bunu hissediyorum ama son zamanlarda bunu da biraz çözdüm
Acaiyip biri bana anlatır mısın lütfen neler değişti sende
Ben de regl zamanı daha kötü oluyorum şu an Lustral kullanıyorum bence piyasadaki en iyi Antidepresan ya hiç kalıcı yan etkisi yok memnunum bırakmayı da düşünmüyorum sfşslksjw
@acayipbiri77 hiç bilmiyorum bunu ama ben regl de döneminde kendimi gerçekten hiç ben olduğumu düşünmüyorum jrjfu
@acayipbiri77 yani bildiğin vücudumda sanki bir şey ölmüş onun yasını tutuyormuşum gibi hissediyorum yani çok tuhaf bir his ve garip his bir de şöyle bir şey daha hissediyorum ben kapalı ortamda çok duramıyorum bu amfilerde filan da oluyor kapalı bir şey ve ben kendi özgürlüğüm kısıtlanıyorsa orada boğuluyorum yani kendime bir yol bulmaya çalışıyorum
Ama ben bunları bir şekilde yendim şu an minimum seviniriz sizin de ama bazen ara ara tetikleniyorum
İstanbul'da yaşıyorsan çok iyi bir doktor önerebilirim devlet hastanesinde
@acayipbiri77 banadiyorsun soru soran kişiye mi
İkinize de 😂
@acayipbiri77 jfjjyjt Ben artık doktora gitmiyorum ve daha iyi hissediyorum arada geliyor ve çok kötü hissettiğim nokta dediğim gibi regli döneme Allah kahretmesin o dönemi yani histerik duygular içerisinde rjrjjr
Söylemedin knk
Burdan yazmasam daha iyi olur
Uyuşturucu onlar kullanma geçici çözüm bile degil
Geçirmez
Anlamadım
Polis asker pilot olmayacaksan engel olmaz
Ya kpps gireceğim ama sence
Engel olmaz
Şey peki ilaç etkili mi
Doğru ilacı bulursan etkili
Siz kullandınız mı nasıldı
Duyguları köreltiyor boşvermeyi öğreniyorsun