Zarar görmemek için elimden destek aldım olan bileğime oldu. İncindi belli. Çok hassas. Klavye kullanırken bile acıyo. Bi de sağ elim.
8 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zarar görmemek için elimden destek aldım olan bileğime oldu. İncindi belli. Çok hassas. Klavye kullanırken bile acıyo. Bi de sağ elim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
1- ayağın şişer ve üstüne basamazson
2- Üzerine basmaya kalktığında çok şiddetli ağrı oluşur
3- Ayak parmaklarını oytamazsın
4- Acilen hastsneye git kırık varsa eğer özellille topuk kemiğindeyse iyileşmesi uzun sürer ve üzerine basarsan eğer göçme oluşabilir ve ameliyat olmak zorunda kalırsın
Tecrübe konuştu 🤣🤣 Şaka bir yana benim ayak topuk kemiğim kırıldı ameliyattan döndüm son anda
El bileğim
parmaklarını rahatça oynatıyorsan eğer öyle büyük bir kırık yoktur. en fazla kılcak kırık ya da çatlak olur ya da sadece burkulma kas sinir ezilmesi yumuşak doku zedelenmesidir
Sağolasın
önemli değil
bir kaç kırık olayından sonra öğrendik 🤣🤣
Benim de sol ayağım burkuldu kaç yıl çektim ya
benimde şu an topuk kemiğim kırık işte bir aysır yatıyorum bir ay daha yatacaksın dedi doktor kesinlikle üstüne basmak yokmuş eğer basarsam kemikte göçme olursa ayağın altı kesilerek kemik düzeltilecekmiş bunaldım evde ama yapacak bir şey de yok
Ayy.. Kaza falan mı geçirdiniz? Geçmiş olsun
çok sağolasın iş kazası işte burada sosyal medyada falan ya da oyun oynayarak zaman geçirmeye uğraşıyorum ama yatmaktan bir yerlerim acıyor artık 🤣🤣
Sıkıntı. Ama ayağının üstüne de basamazsın. Mecbur sabredeceksin. Allah beterinden sakınsın
ceylan gibi sekiyorum sen ne diyorsun 🤣🤣
hep aynı şeyler olunca insan çok sıkılıyor sohnet edip gırgır yapacağı birilerini arıyor
Bence bir git baktır kırık varsa iyi ama çatlak varsa o kötü
İnşallah kırık da çatlakta yoktur
İnş.
Yaa kıyamam, geçmiş olsun. 😔😢 İncinme var gibi görünüyor, incindiyse fazla sürmeden geçer diye tahmin ediyorum.
İlgin için teşekkür ederim.
Rica ederim. 👍🏻👍🏻
Kirik olursa şişme ve morarma olabilir ayrica acısından oynatamazsin. Incinme veya catlaktir muhtemelen oda 3 5 gün sürer yine ağrısı emin olmak için gidip bir röntgen cektirmende fayda var
Oynatamazsın hiç bileğini anında şişer falan kırık olunca
Bu işler belli olmaz hani senin cüsse var bir de. İyisi mi film çektir
Cüsse var derken pardon sjsjd üstü kapalı adam gömme dedikleri bu oluyo heralde
Bir fotonda sağlam kalıplı görmüştüm seni ondan dedim. Her şeye rağmen o bölgede bir renk değişimi yoksa sıkıntı yoktur
Kaç kilo duruyorum
Aslında kilolu demekten ziyade devasa göğüs ve dolgun kalça etkisi var. Bu da fazlasıyla ilgi uyandırıcı. O sebeple sana balık etli seksi demek lazım 😄
bombshell, bomba kadın diyorsun :D mersi hayatim
Uğruna az savaşlar vermedik senin için buralarda senelerce. Neler sundun neler yaşattın öyle uzaktan uzağa. Seni sadece fark edip yaşayan bilir
Aa tanışıyor muyduk
Tanışmak az kalır. Epey ötesiydi ya 🤣
:D
Detay vermeyeceğim elbette sadece şunu demem lazım. Zirvesin kabul. Oraya ulaşmış erkek ise kesinlikle daha önce böyle bir şey yaşamamıştır muhtemelen 😂
Versen ölürsün zaten. :D Merak ettirdin kendini.
Şşş. Sessiz. Yoksa bu gece bitmez 😃
Gece uzun, acelemiz yok. 🫦
Bu gece normal bir gece olmaz o zaman. Yoğun ve baskı dolu 😬
Mmm böyle diyince merakım iyice arttı. 👄
Var ya şu an ateşe çağırıyorsun beni resmen. Alev alev yakıp küle çevirmek için. Zamanı ve anı yaşama aşkıyla yanıp tutuşuyorum noktasına gelmeme ramak kaldı 😁
İçimdeki ateşi sen harladın, yaktığın ateş seni de saracak tabi. 👄 En yakın zamanda o yoğun anları tazeleyelim o zaman.
Bu gece çok derine inerim ama ben. Öyle yarım bırakamam. Hem de dakikalar ilerledikçe artan bir heyecan patlamasıyla. O dişilik sadece istediğine karşı ortaya çıkan leziz bir şaheser. Ben ise ustalıkla finale ulaştıran:)
Mmm şimdiden kıvama geldim. Fena bi adamsın sen belli. 👄
Fenasal kere fenasal. Dolu dolu. Keyifle akan türde hemde. Sımsıcak haliyle🙃
Bebeğim yaz bana
geçmiş olsun, hastaneye git bir röntgen alsınlar
Sağol canım
İyi misin
Şimdilik sıkıntı yok
Sikinti olursa , hastahane icin yardimci olurum
Sağol canım
Yok kırık var sen gel ben sana röntgen çekeyim