Yoğun dens skleroze desendedir. Her 2 memede büyüğü solda 2 hizasında 7.2x4 mm boyutta kistler mevcuttur. Solid kitle lezyonu izlenmedi. Her iki aksiller çukur normaldir.
Merhaba arkadaşlar benim sol üst göğüs koltuk altı senin arasında bir yerde 4.05 aydır bastırınca acı var dün gittim doktor bu şekilde rapor yazdı fakat doğrululul ve su çeken doktorun sonucu yazan kişi arkadaşıma tiroit kanseri oldu yağ bezesi dedi Ultrasonda başka yere gitmese belli olmayacak başka yere gitmeli miyim bel aydır bastırınca acımadı beni huzursuz etti doktorda böyle olunca bilemedim çünkü ara ara böyle bıçak sağmaor gibi ağrı acı da oluyor böyle arada kabuk gibi minik nokta şey oluyor göğsümün ucunda ne yapayım ben mi fazla abarttım lütfen cevaplar mısınız sağlıkçı arkadaşlarım
Merhaba arkadaşlar benim sol üst göğüs koltuk altı senin arasında bir yerde 4.05 aydır bastırınca acı var dün gittim doktor bu şekilde rapor yazdı fakat doğrululul ve su çeken doktorun sonucu yazan kişi arkadaşıma tiroit kanseri oldu yağ bezesi dedi Ultrasonda başka yere gitmese belli olmayacak başka yere gitmeli miyim bel aydır bastırınca acımadı beni huzursuz etti doktorda böyle olunca bilemedim çünkü ara ara böyle bıçak sağmaor gibi ağrı acı da oluyor böyle arada kabuk gibi minik nokta şey oluyor göğsümün ucunda ne yapayım ben mi fazla abarttım lütfen cevaplar mısınız sağlıkçı arkadaşlarım
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İhmal edilecek bir durum değil bu.
En erken zamanda başka görüşlerde alınmalı ve yapılması gerekenler konuşulmalı.
Evet bende doktora onda. Gittim ama neyten baltıgımfa bendeki kitle botuyu küçükmüş yalnıs ölçmüş olabile mi doktor ya da ne bileyim bunun böyle küçük mm olup zararlı olan başka bir türü var mı
Kafanda şüpheler kalacağına başka doktora git.
Buraya sormak biseyi değiştirmez bu öksürük, grip değil ki.
Sağlıkçı değilim ama etrafımda iyot ile ameliyetsız bu koyu çözen kişi oldu. Bir araştır derim. Dr. Hasan Hüsnü Eren yazıları ve kitabı var bu konuda
Kist herkesde var raporlarmalar genelde özel şirketler tarafından yapılıyor çok üzerinde durulmuyor eğer ağrı varsa başka yere görünmekte fayda var
Evet bastırınca canım acıuor bşde bazen meme benim genel doğşysn içe çökük badem elimle batırıp açıyorum be meme dibinde bir tane nokta gibi kabuk gibi şey oluyor egzsöa olabile mi acaba dddim ben ihtimalleri yanlış mı kuruntu yapıyorum dedim
Ben devlet hastanesinde çektirdim ultrason
Breads diye bir evre var onu belirtmemiş mesela
Kesinlikle git biyopsi vs yapılsın 3 senedir bende de tümör vardı bir ay önce aldırdım ağrıdan kolumu kaldıramıyordum. Kesinlikle geç olmadan başka doktora git derdini anlat
Bilemedim bende doktor arkadaşıma tümör olan yere beze deyince kul oldum acaba dedim ama 7 mm küçükmüş bana ultrason resmini verdi onuda attım internette öyle diyor onuda yanlış çekilme ihtimali var kıdır
Yarıj üniversite hastanesine gideceğim. Emar alıp baksalar içim tamamen rahat edecek. Ama bu sonuçta alırlar mı
Küçük kitle diyip almazlarsa bşde diyorum
Şimdi ilk ultrasonuma baktım 25x16 mm büyüklüğündeymiş benimki. Ben elime ilk geldiğinde genel cerraha gittim ve ultrason ile birlikte biyopsi istedi ikisinide yaptırdım biyopside iyi huylu tümör olduğu belli oldu. Doktor bana istediğim zaman ameliyat olabileceğimi söyledi bende üç senenin sonunda olmaya karar verdim çünkü her kontrolde büyüyodu ve ağrı yapıyodu ameliyat doktorum onkoloji alanıyla ilgilendiği için bana kızmıştı neden bekledin kansere dönüşebilirdi diye. Sanada tavsiyem biyopsi yapılmasını iste her şey net şekilde belli olsun ona göre hareket edilsin
Ama şunu da söyleyim göğüsteki ağrı sadece ondan kaynaklı olmayabilir birde kadın doğuma muayene olsan iyi olur
Baska bir doktora daha goster yag bezesi de olabilir ultrasonla bakarlar
Genel cerrahi uzmanına gidin. kitleden test yapar
Ben ilkte zaten ona gittim o ultrason istedi sorunda şu bu çelen kişi ultrason arkadaşımın kanser hücresine yağ bezesi dedi
Kitle ya da kist net sonuç parça alıp biyopsi testi yaplılrı
İnternettem aratistırdı ve bazılarına sordum da ktle boyu küçük be katı kitle değil diye yapılmaz diyorlar
Üniversite hastanesine gitsem emar falan çekelrrr mi
Kesinlikle doğru yer üniveriste hastanesi.
Bir gözün daha görmesi iyi olur.
Evet yine de başka doktora git derim.
Bence git