Üni bitti, ilişkim bitti aldattı, aile evine döndüm. Babamı yakın zamanda kaybettim, KPSS lisans kötü geçti, üni arkadaşları ve lise arkadaşlarım uzakta, para yok, küçük yerdeyim iş yok. Bugün tüm gün yataktaydım. Kalkmak içimden gelmedi. Düşmüş halde hissediyorum. Kalkacağım zamanlar gelir mi?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yaşadığın şeyler gerçekten bir insanı fazlasıyla yoracak kadar ağır üniversitenin bitmesi ilişkinin bitmesi üstüne aldatılmak babanı kaybetmek sınavın istediğin gibi geçmemesi arkadaşlarından uzak kalmak ve iş bulamamak hepsi üst üste gelmişken bütün gün yataktan çıkmak istememen bana tembellik gibi gelmiyor insan böyle dönemlerde hayattan elini eteğini çekmiş gibi hissedebiliyor ama bu hep böyle kalacağın anlamına gelmiyor evet tekrar kalkacağın günler gelecek sadece şu an senden bir anda eski haline dönmeni beklememek lazım bugün bütün gün yatmışsan yarın kendine sadece yataktan kalkıp yüzünü yıkamak biraz hava almak ve bir şeyler yemek gibi küçücük hedefler koyabilirsin sonra yavaş yavaş düzen kurmaya çalışırsın arkadaşların uzakta olsa bile biriyle konuşmak için mesaj atmak bile iyi gelebilir babanın yasını da kendine süre tanıyarak yaşamaya çalış çünkü böyle bir kayıptan sonra toparlanmak hemen olacak bir şey değil KPSSnin kötü geçmesi de hayatının bittiği anlamına gelmiyor önünde başka sınavlar başka işler başka ihtimaller olabilir ama şu an bütün bunları çözmek zorunda değilsin sadece bugünü geçirmek bile yeterli olabilir bu çökkünlük uzun süredir devam ediyorsa günlük işlerini yapamayacak hale geldiysen veya hiçbir şeyden zevk alamıyorsan bir psikiyatristten ya da psikologdan destek almanı gerçekten öneririm yardım almak güçsüzlük değil bazen insanın kendi başına taşıyamayacağı kadar fazla şey birikiyor ve destekle yavaş yavaş toparlanabiliyor eğer bir noktada kendine zarar verme ya da yaşamak istememe düşüncelerin olursa da yalnız kalmamaya ve hemen bir yakınınla ya da acil sağlık hizmetleriyle iletişime geçmeye çalış şu an hayatının en kötü dönemlerinden birini yaşıyor olabilirsin ama bu dönemin hayatının tamamı olduğu anlamına gelmiyor.
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. İnsan bazen bunları duymak istiyor. Kendi kendine söyleyemiyor. İnanın ki bir yabancının kalbine dokundunuz. Allah razı olsun.
Öncelikle başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..
Sağlığın yerinde ise her şey hallolur.
Bence toparlanacak ve istediğin şeyleri başaracak güçte bir kadınsın.
Ayrıca Pp’deki kedi mük
Belediye insan kaynaklarına gidip iş başvuru formu doldur işten başla. Google üzerinden ilgi alanındaki yüksek maaşlı işlere başvuru yap bu arada. İşten gelince de Kpss'ye çalış. Yeni ama ayrılırken zorluk çıkartmayan anlayışlı birini bul ya da bulaşma. Öldürürler falan sorumlusu ben olurum.
Hepsinin gelip geçici olduğunu o kadar iyi biliyorum ki anca öyle rahatlıyor kafam
Tamamen olumsuzluklara odaklanmişsın. İşin zor maalesef.
Kullanıcı adını çok sevdim ahdhahah
kedi sahiplenmek yürüyüş yapmak film izlemek gibi şeyler olabilir
Gelecek ama kendlnengpvenmenngereliyıt
Depresyon
Girmemeyi
Girme
Takmayscaksın