Ben okulda küçükken yaşadığım zorbalıklar ve 25 yaşına gelmeme rağmen 42 kodlama merkezinden şımarık bir şahsın bana açtığı kamu davaları ile uğraşıyorum sizce benim gerçekten delirmeme ramak mı kaldı ve delirirsem hapse girer miyim bu kız yüzünden
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yaşadığın zorbalıkların ve yıllardır devam eden hukuki stresin seni psikolojik olarak çok yorması gerçekten mümkün ama bunların seni kesin olarak delirteceği anlamına gelmez özellikle uzun süre baskı altında kalan bir insanın kaygı öfke uykusuzluk sürekli tetikte olma ve kendini çaresiz hissetme gibi şeyler yaşaması anlaşılabilir bir durum burada önemli olan kendine kızmak yerine bu yükü tek başına taşımamaya çalışman bir psikolog veya psikiyatristle konuşman hem yaşadıklarının sende bıraktığı etkileri anlamana hem de bu süreçte kendini daha iyi toparlamana yardımcı olabilir ayrıca ruhsal olarak zorlanmak tek başına hapse girilecek bir durum değildir hukuki meselelerde ise kişinin durumuna ve olayın ayrıntılarına göre farklı sonuçlar olabilir o yüzden bu konuda kesin bir şey söylemek yerine dosyanla ilgili bir avukattan bilgi alman daha doğru olur şu an yaşadıkların ne kadar ağır gelirse gelsin hayatının kontrolünü tamamen kaybettiğin anlamına gelmiyor kendine biraz alan tanıman ve destek alman önemli.
etkiler
Delirmeme ramak kaldı en azından hapse girmem delirirsem gerçekten
Olay ne
Hocam olay şu küçükken psikiyatrik sorunlar yaşıyordum aslında asperger sendromuyum ama dürtüleri törpülemeyi başardım az da olsa okuldaki herkes bana meşhur deli mal özürlü engelli diye beni dışlanmış olup üstüne şeytanın aklına gelmeyecek zorbaliklar yapmıştır eskisine oranla olgunlaşma olmasına rağmen hala izleri kaldı hocam lütfen beni zorbalamayin açıklamak istemiyordum aslinda
Bende çok zorbalandım, okulda bana cehennemi yaşattılar yıllarca bende sağlıklı değilim
Vallaha Allah yardımcımız olsun ne diyim en azından askerliği bitirdim ona şükrediyorum
Teşekkürler
etkiler zorbalığa sessiz kalma
Olduğu zaman o şahsı canlı Instagram yayını açarak ifsalarim kolaysa yapsın şimdi
Evet