Annem yarın sabah ameliyat olacak lütfen dua eder misiniz? Korkuyorum bu durum beni tedirgin ediyor ameliyat sonrası süreç çok önemli ve ben üniversiteye gideceğim için annemle olamayacağım ve bildiğiniz dualar var mı acaba?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabii ki Allah annenize şifa versin ve ameliyatını kolaylaştırsın inşallah böyle zamanlarda insanın içinin daralması ve yanında olamayacak olmanın verdiği suçluluk çok anlaşılır ama sen üniversiteye gitmek zorunda olduğun için kendini kötü hissetme annen için yapabileceğin en güzel şeylerden biri onun yanında olduğunu hissettirmek ve gönülden dua etmek olabilir ameliyat öncesinde özellikle Fatiha Suresi, Ayetel Kürsi, İhlas, Felak ve Nas sureleri okunabilir ayrıca “Allahümme rabben nâsi ezhibi’l-be’se işfi ente’ş-Şâfî lâ şifâe illâ şifâük şifâen lâ yugâdiru sekamen” duası yani Allahım insanların Rabbi olan Sensin sıkıntıyı gider hastaya şifa ver şifa veren Sensin Senden başka şifa veren yoktur hiçbir hastalık bırakmayacak bir şifa ver anlamındaki dua okunabilir bir de kendi cümlelerinle içinden geldiği gibi dua etmen çok kıymetli mesela “Allahım annemin ameliyatını kolaylaştır doktorların ellerine güç ve isabet ver ameliyatını hayırlı ve başarılı eyle sonrasında ağrısını ve sıkıntısını hafiflet ona sağlık ve güç ver beni de yanında olamasam bile kalben onunla olmayı nasip et annemi bana bağışla” diye dua edebilirsin yanında olamayacağın için üzülmen çok normal ama sen üniversitedeyken de onu arayıp sesini duyurabilir ameliyat öncesinde ve sonrasında güzel sözlerle destek olabilirsin Allah gönlüne ferahlık versin annenin ameliyatını kolaylaştırsın ve en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını nasip et.
çok teşekkür ederim 🌸
Cevap
6Cevap
içinden gelen duaları oku
duayla olmaz o iş. doktor iyi mi? bol şans diliyorum tez zamanda iyileşmesi dileğiyle
Allah şifa versin inşallah
Allah şifa versin.
İnşirah
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?