En iyi yerlere gittim lazer yaptırdım döktüğüm paranın haddi hesabı yok dedim ki yeter ki iyi olsun ama asla fayda etmedi ben ne yapacağım bilmiyorum o kadar çaresizim ki sadece 25 yaşında bir genç kızım ben de istediğimi asla giyemiyorum yüzüm fiziğim bu kadar güzelken erkek gibi kıllar artık dayanamıyorum ya PCOS da var belki hiç anne olamayacağım artık dayanacak gücüm kalmadı ya ne yaptıysam fayda etmedi
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canım öncelikle kendini bu kadar suçlama ve umutsuzluğa kapılma çünkü PCOS varken yüzdeki tüylerin lazerle tamamen bitmemesi maalesef olabiliyor ve bu senin bir şeyleri yanlış yaptığın anlamına gelmiyor hormonlar kontrol altında değilse yeni tüy çıkışı devam edebiliyor bence artık daha fazla lazer merkezine para harcamadan kadın doğum veya endokrinoloji doktoruyla PCOS ve özellikle androjen hormonlarını tekrar değerlendirmek daha mantıklı olur doktor uygun görürse hormonal tedaviyle yeni tüylenme azaltılabilir mevcut kalın kıllar için de elektroliz gibi farklı yöntemler konuşulabilir ayrıca PCOS olması kesinlikle anne olamayacağın anlamına gelmiyor birçok kadın PCOS ile hamile kalabiliyor sadece bazı kişilerde yumurtlama düzensizliği nedeniyle biraz daha fazla takip veya tedavi gerekebiliyor yani şu an yaşadığın şey geleceğinle ilgili böyle kesin bir sonuç çıkarmak için bir sebep değil ve seni çok iyi anlıyorum insan yıllarca uğraşıp para harcayınca gerçekten bıkıyor ama bence bundan sonra hedef sadece tüyleri yok etmek değil altta yatan hormonal durumu da kontrol altına almak olmalı.
Ben de öyle lazere gitmekten bıktım ev tipi alacağım güzellik merkezinde 3-4 seansım var daha hiç gidesim yok
bende böyleyim yüzde işe yaramıyor. bir yere gitmiştim orası bayağı inceltti sonra gitmekten yoruldum valla. ev tipi aldım belki işe yarar
Ben napcam cidden biktim
bende cok sıkıldım 🥺 hadi diğer tarafları bir sekilde hallederim de sakal bölgesi çene falan çok sık erkek gibi 🥺🥺
Evet ya bende artik nasil evlencem bilmiyom
Karınca yumurtası yağı tüy döküyor
Ise yararmi pcosda
yavru ten rengin ve kıl rengin ne
Acik ten rengim kil rengim koyu baya sert
beyaz ten, siyah tüy rengi ise alexandrite lazere gitmelisin
Sürekli ağda
Hangi bölge
Yüz
Çok mu ki
Erkek gibi diyorum okuma yazmannyok muH
Görebilir miyim