Hiçbir şey yiyemiyorum. Günlerdir böyleyim. Sabah kahvaltı hazırladım. Hiçbir şey yemedim. Çay içtim sadece. Eşim de kızdı biraz. Niye yemiyorsun, zorla biraz. Bebek nasıl gelişecek böyle falan dedi. Vicdan da yapıyorum bir yandan ama niye böyleyim bilmiyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence kendine hiç vicdan yapma çünkü hamilelikte özellikle ilk aylarda hormon değişimleri nedeniyle iştahsızlık bulantı ve bazı yiyeceklerden tiksinme oldukça sık olabiliyor yani bilerek bebeğini aç bırakmıyorsun vücudun şu an farklı tepki veriyor ama günlerdir neredeyse hiçbir şey yiyemiyorsan bunu da hafife almamak lazım mümkünse büyük öğünleri zorlamak yerine az az ve sık sık bir şeyler yemeyi dene kraker yoğurt çorba muz tost gibi daha kolay tüketebildiğin şeylerle başlayabilirsin su içmek de çok önemli çayı tek başına içip günü geçirmek yeterli olmaz özellikle su bile içemiyorsan sürekli kusuyorsan idrarın çok azaldıysa baş dönmesi veya aşırı halsizlik varsa kadın doğum doktoruna aynı gün ulaşman iyi olur eşinin de seni zorlamak yerine destek olması daha iyi olur çünkü önemli olan kendini suçlamak değil hem senin hem bebeğin için yeterli sıvı ve besini bir şekilde alabilmek.
Ama senin tam tersi beslenmene dikkat etmen lazım bebek için
Dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor :/
Zman zmaan olur böyle eşimde de olmuştu. kac aylık?
6 aylık
Ama bu dönemde biraz daha dikkat etmelisin. mide bulantısı mı yapıyor
Bazen mide bulantısı yapiyor bazen de hiç ama hiç birsey yiyesim olmuyor canım hiç istemiyor
Ama yemek zorundasın. böyle sevdiğin şeylerden azar azar da olsa yemeni tavsiye ederim. ne zmaandır böylesin
İlk aylarda da zaten böyleydim sonra 4 ve 5. Aylarda çok güzel istahim vardi sonradan gitti
İşte dikkat etmelisin. doktor kontrolleri nasıl gidiyor
Düzenli olarak gidiyorum. En son dün gittim
Söyledin mi yeme içme kısmını
Evet söyledim. O da zorlayarak ye dedi. Yumurta falan özellikle kahvaltı da ye dedi ama en çokta yumurta midemi bulandırıyor
Bol Meyve ye vitamin olsun bari dedi
Keisnlikle vitamin anlamında meyve sebze yemelisin. biraz dhaa dikkat et. az kalmış doğuma. sevdiğin yemek istediğin bişey yok mu
Dert etme olur öyle zaman la geçer iki hamilelik geçti başimdan
Tiksinti var mı
Evet maalesef
Normal şeyler bunlar
Kaç aylıksın
6 aylık
Göbüş baya şişti o zaman
Yani evet
Görebilir miyimmm
Niye yemiyorsun ki iştahın hiç mi yok
Evet istahim yok
Senin iştahını açmamız lazım ama bebeğin sağlığı için