Bende ayrıca pangastrit de var, Helikobakter tedavisi görüyorum
Mide bulantısı
Kilo kaybı
Karında şişkinlik yaşıyorum
Ayrıca İBS de var of
Mide bulantısı
Kilo kaybı
Karında şişkinlik yaşıyorum
Ayrıca İBS de var of
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Helikobakter pilori tedavisinde özellikle birden fazla antibiyotik ve mide koruyucu birlikte kullanıldığı için bulantı, karında şişkinlik, gaz, ishal veya dışkılama düzeninde değişiklik ve ağızda metalik tat gibi şikayetler görülebiliyor o yüzden IBS de varken mide bağırsakların daha fazla tepki vermesi mümkün pangastrit de zaten mideyi hassaslaştırabiliyor ama kilo kaybını sadece tedavinin yan etkisi diye geçiştirmemek lazım özellikle belirgin veya devam eden bir kilo kaybın varsa tedaviyi yazan doktora söylemen iyi olur tedaviyi kendi kendine bırakmak ya da antibiyotikleri azaltmak da doğru değil çünkü bakterinin tamamen temizlenmesi önemli bol sıvı tüketmek ve doktorunun önerdiği şekilde ilaçları düzenli kullanmak bu dönemde yardımcı olabilir tedavi bittikten sonra da doktorun uygun görürse bakterinin gerçekten temizlenip temizlenmediğini kontrol ettirmek önemli.
Cevap
3Cevap
İki kere teşhiş kondu ikisinde de ağır antibiyotik kit tedavisi aldım. Reflü gastrit ve onikiparmak ülserim var
Nefes darligi yapiyormuydu ilaclarda ya da ilaclardan once Şu an oyle nefesim daraliyorki iki gundur kit tedavisi ne ve faydasi oldumu rahatladnmi
Sikayetlerim neydi helikobakteride
Helikopter pilotu olarak okuyan tek ben miyim
Hijyene önem vermelisin
o ne be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?