ya bir şey sorucam ben birkaç ay önce ameliyatta genel anestezi aldım ama hani 10'dan geriye falan sayıyorlar ya yavaş yavaş gidiyorlar ben sanki bir anda bana şok vurulmuş gibi kasılarak anında gittim niye öyle oldu
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
anestezi uzmanına göre degisir o genelde takip için saydırıyolar ama herkes saydırıyor diye durum yok
evet olay saymak değil ama sanki böyle tüm vücudum aniden kasıldı ve bi anda yani bir sanşye icinde falan gittim
gayet normal anestezinin etkisi hızlı başlamıs her ameliyata göre farklı yöntemler olur verilen ilacın türü, dozu, kişinin kilosu ve yaşı ve bir sürü etken var bazılarında saniyeler içinde olur bazıları da hic uyumayabilir
Sana öyle gelmiştir saydığımızı biz hatırlamıyorum ki
ama o bayılma anımı o kasılışımı hatırlıyorum
Kanka dizi o ya hepsi oyle yapmiyo bazen sakinlestirmek icin yapiyolar zaten sakinsen uyuyon gidiyon herkese saydircaklar mi oyle
Sanki her gün ameliyat olacaksın abartma
onun için mi sordum sence
Sorunun amacı mı var, anastezi teknikleri bir tane değil
bi tane demedim ama genel hanş öyle biliyoruz ya daha yavaş gidiyolar garip geldi bana
Genel bir konu değil, her hastaya özel anastezi şekilleri var, o anki değerlerin bile etkiler, buradan sordun ne kazandın
chat cpt düzgün cvp vermedi yiyecegi yemegi soranlar var bu uygulumada sana niye battı bu bu kdr mk istersen niye hala uyumadım? yazar gönderirim
Ne yazarsan yaz, amacı yok sadece, millet bir şey var sanıyor.
la millet ne var sancak
Büyük hastasın sanacak
ay öyle bişey yazmadım ki
istediğini sorabilir merak etmis sormus neden bu kadar kabasınız anlamıs degilim?
Kasılıp bayıldım yazan kim, demek büyük hasta diye düşündürttün
ya evet işte sen ne güzel acıkladın merak etmişim sormuşum farklı bir durum mu diye 💗💗
durup dururken kasılıp bayılmamışım ki anestezi anını yazmışım hastalık bir durum yok
ben büyük hastayım diye bir cümle kullanmamıs olabilir olmayabilir yani anestezide sayımı sormak için illa büyük hasta mı olmak gerekiyor
Sensin büyüksün haklısın
Ne alaka
ney
boş ver